Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Schoonmaakbedrijf
Balans Schoonmaak

Ons bedrijf is groot geworden met schoonmaakonderhoud. Sinds 1980 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers.

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayonmanager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Onze schoonmaakdiensten

Beoordelingen Balans Schoonmaak
Wij scoren een 9.9
 • Nando van Gorkum logo
  Nando van Gorkum TeekensKarstens
  10

  Met Balans Schoonmaak kunnen wij vertrouwen op vakkundige schoonmaak van ons hele pand. Iedere dag werken zij met een vaste ploeg medewerkers, wat zorgt voor vertrouwde gezichten op de werkvloer en vriendelijk contact. Ook heb ik een erg goede relatie met onze accountmanager die, door de korte lijntjes die wij hebben, altijd alles snel weet te regelen.

 • Gaastra logo
  Gaastra Erik Teunissen
  10

  Wij hebben het getroffen met Balans dienstverlening BV als partij voor de schoonmaakwerkzaamheden van ons kantoor. De contacten over de offerte en het contract verliepen soepel en deskundig. De schoonmaakwerkzaamheden worden consciëntieus uitgevoerd en de schoonmaakster is erg prettig in de omgang. Als er iets is de rayonleiding altijd aanspreekbaar en reageren direct, adequaat en deskundig.

 • Nieuwe Koffie logo
  Nieuwe Koffie Mark Jetten
  10

  Een reclamebureau maakt een hoop rommel, viezigheid en kliederboel. Met alternatieve lunches, barista-wedstrijden en kantoorraces is dat ook niet zo gek. Gelukkig zijn de schoonmakers van Balans dienstverlening elke keer weer de onzichtbare kracht die ons kantoor weer klaar maken voor een nieuwe dag.

 • LMH Engineering logo
  LMH Engineering Nathalie Schuitemaker
  10

  Balans dienstverlening maakt dagelijks verschillende kantoren van ons schoon en wij zijn zeer te spreken over hun dienstverlening!

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Flexibel inzetbaar in en nabij de Randstad
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Resultaatgericht en optimale beleving

Schoon uit handen met ons schoonmaakbedrijf!

Schoonmaakbedrijf Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. heeft al jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche. Sinds 1980 zijn wij uitgegroeid tot full service schoonmaakbedrijf. Met ruim 400 enthousiaste werknemers in dienst, maken wij als schoonmaakbedrijf dagelijks meer dan 600 panden schoon. De objecten die wij schoonmaken variëren van kantoren, bedrijfs- en winkelpanden tot scholen, cleanrooms, laboratoria, zorginstellingen en appartementencomplexen. Voor ieder object hebben wij schoonmaakspecialisten in dienst. Zo kunnen we jou volledig ontzorgen op het gebied van schoonmaak. Want schoonmaken is een vak apart. En laat dat nu onze passie zijn.

Ons hoofdkantoor staat in Alkmaar en onze samenwerkingspartners bevinden zich met name in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. We zijn dus actief in steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Haarlem. Misschien ken je Balans Schoonmaak als schoonmaakpartner en sponsor van AZ Alkmaar?

Een schoonmaakbedrijf voor alle branches

Heb je een professioneel schoonmaakbedrijf nodig voor jouw kantoor? Of zoek je een schoonmaakbedrijf voor een medische praktijk? Het is geen enkel probleem bij Balans Schoonmaak. Als schoonmaakbedrijf zijn wij expert in de reiniging van alle soorten panden en ruimtes. Van dagelijks onderhoud van een appartementencomplex tot specialistische reiniging van een cleanroom. Balans Schoonmaak neemt jouw zorgen graag uit handen.

Voor iedere klus is een andere expertise vereist. Daarom hebben wij gecertificeerde schoonmaakspecialisten in dienst, die allemaal kennis hebben van een bepaald vakgebied. Wanneer je jouw schoonmaakwerkzaamheden uit handen geeft aan onze specialisten, weet je dus zeker dat deze op een professionele en secure wijze worden uitgevoerd. Onze schoonmaakspecialisten kunnen onder andere de volgende schoonmaakdiensten voor jou uitvoeren.

Nog niet overtuigd? Lees onze cases!

Balans (schoonmaakbedrijf) Partner van AZ
Balans (schoonmaakbedrijf) strategisch partner

Professioneel schoonmaakbedrijf: vast aanspreekpunt

Een schone werk- en leefruimte is in ieder pand onmisbaar. Van kantoorruimte, kinderdagverblijf tot cleanroom. Wij maken iedere ruimte weer hygiënisch en fris. Als groot, landelijk schoonmaakbedrijf zijn wij gespecialiseerd in de reiniging van alle soorten panden en ruimtes. Van dagelijks onderhoud tot een grote schoonmaak. Wij zorgen voor een plan op maat. De kwaliteit waarborgen we via maandelijkse kwaliteitscontroles en via één vast aanspreekpunt.

Voordelen van ons schoonmaakbedrijf

Het inzetten van een professioneel schoonmaakbedrijf brengt veel voordelen met zich mee. Wij leggen graag aan jou uit wat ons bedrijf oplevert:

 • Goede indruk
  Nette, verzorgde kantoren verhoogt het tevredenheidsgehalte bij jouw personeel. Maar ook de klant heeft vaak oog voor dit detail. Een nette omgeving is in dat geval een absolute meerwaarde en visitekaartje.
 • Bespaar tijd
  Besteed geen tijd meer aan schoonmaken en het coördineren hiervan. Door het schoonmaken uit te besteden aan ons schoonmaakbedrijf, kan je je volledig focussen op jouw passie. Als gecertificeerd schoonmaakbedrijf zorgen wij voor de schoonmaak.
 • Tevreden medewerkers
  Ga efficiënt om met het energiegehalte van jouw personeel. Door ons in te huren, besteedt jouw personeel geen tijd meer aan vuilnisbakken legen en doekjes over het bureau halen. Een nette en schone werkplek werkt efficiënter. Ook voor de gezondheid is het goed om jouw pand te ontdoen van stof en ziektekiemen.

Allround schoonmaakbedrijf: voor iedereen én landelijk

Wij maken schoon bij allerlei bedrijven over het gehele land. Denk hierbij aan scholen, kinderdagverblijven, medische praktijken en de zakelijke dienstverlening. Hieronder zie je voor welke diensten je ons als schoonmaakbedrijf kunt inhuren:

 • Schoonmaakonderhoud
 • Dieptereiniging
 • Vloeronderhoud
 • Glasbewassing
 • Cleanroomreiniging
 • Sanitaire voorzieningen

Een duurzame organisatie

Schoonmaakbedrijf Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. heeft al jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche. Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot full service schoonmaakbedrijf. Met ruim 400 enthousiaste werknemers in dienst, maken wij als schoonmaakbedrijf dagelijks meer dan 600 panden schoon.

Duurzaamheid is één van onze kernwaarden. Door onze schoonmaakdiensten geven wij direct invulling aan de door de Verenigde Naties opgestelde Duurzame Werelddoelen (SDG’s). Wij richten ons op 3 hoofdthema’s. Diversiteit, gelukkige medewerkers en het verminderen van milieu impact. Benieuwd hoe we dit doen? Bekijk onze duurzaamheidsmissie.

Werken bij ons schoonmaakbedrijf?

Lijkt werken in de schoonmaakbranche jou wel wat? Wil je een groot schoonmaakbedrijf in Nederland als jouw werkgever? Ben je op zoek naar een leuke baan waarbij je de dagelijkse schoonmaak van bedrijven, middelbare scholen en meer onder handen neemt? Balans Schoonmaak is altijd op zoek naar een schoonmaker of schoonmaakster met passie, die graag wil werken in een leuk team van mensen met verschillende achtergronden & culturen. Bekijk onze vacatures!

Neem contact met ons op

Ben je een schoonmaakbedrijf aan het zoeken, maar wil je het liefst morgen al een schoonmaker op jouw kantoor? Dat snappen we! Stop met zoeken en vraag een vrijblijvende offerte aan. Dit kan online, telefonisch via 072 – 303 02 10 of stuur een mail naar info@balansschoonmaak.nl. Wij helpen je met het vinden van een perfecte oplossing voor jouw bedrijf.