Meer dan 25 jaar dé schoonmaakspecialist
Terug naar het overzicht

Balans is schoonmaak-expert

auto balans schoonmaak

Wij zijn expert op het gebied van schoonmaak. Dat zeggen we niet alleen, we doen er ook alles aan om die belofte na te komen. Allereerst zijn onze medewerkers RAS-gecertificeerd. Verder gebruiken we schoonmaakmiddelen die onschadelijk zijn voor mens én milieu en handelen wij volgens de CVM (Code Verantwoordelijk Marktgedrag). En natuurlijk worden onze medewerkers regelmatig bijgeschoold om te garanderen dat we de beste schoonmaak voor onze partners kunnen bieden.

Onze schoonmakers zijn RAS-gecertificeerd

RAS staat voor Raad voor Arbeidsverhoudingen Schoonmaak- en glazenwassersbranche. De schoonmaakmedewerkers van Balans zijn RAS-gecertificeerd. Dat betekent dat zij de basis(vak)opleiding schoonmaak hebben afgerond en bijbehorend diploma hebben ontvangen. Daarmee kunnen onze medewerkers in verschillende branches professionele schoonmaak uitvoeren.

Onze schoonmaakmedewerkers worden continue bijgeschoold

Bij schoonmaakbedrijf Balans vinden we bijscholing een belangrijke zaak. Daarom investeren we daar graag in. Onze medewerkers worden allemaal (intern) opgeleid en eventueel bijgeschoold. Onze medewerkers beschikken hierdoor over de juiste certificaten om specifieke werkzaamheden te mogen verrichten. Benieuwd naar deze certificaten? Neem contact met ons op.

Balans Schoonmaak heeft de CVM ondertekend

Met de Code Verantwoordelijk Marktgedrag nemen we onze verantwoordelijkheid voor eerlijk en maatschappelijk verantwoord werk in de schoonmaakbranche. Dit doen we om misstanden in de schoonmaakbranche te helpen voorkomen. De Code Verantwoordelijk Marktgedrag is een afspraak tussen opdrachtgevers en aannemers in onder andere de schoonmaakbranche over eerlijk en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Balans heeft deze code ondertekend en handelt altijd naar de richtlijnen van de CVM.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.