Meer dan 25 jaar dé schoonmaakspecialist
Terug naar het overzicht

Balans heeft geen klanten, maar partners

Schoonmaakbedrijf Balans

Wij vinden de relatie met de organisaties voor wie we mogen werken erg belangrijk. We praten liever niet over een opdrachtgever-opdrachtnemer relatie. De samenwerking gaat namelijk een stuk verder dan dat. Daarom hebben we het eigenlijk nooit over klanten. We spreken liever van samenwerkingspartners.

Balans Schoonmaak denkt mee

We maken altijd een schoonmaakplan op maat, die volledig is afgestemd op de wensen en behoeften van onze partner. Dit plan is zo optimaal mogelijk ingericht. Iedere organisatie is echter aan verandering onderhevig. Een verbouwing, een verhuizing of een reorganisatie die van invloed is op de indeling van bijvoorbeeld het kantoor komen vaak voor. Dat zijn allemaal zaken die ervoor kunnen zorgen dat het schoonmaakplan niet meer optimaal is. Wij denken tussentijds graag mee om ervoor te zorgen dat de kantoorschoonmaak in ieder geval geen zorgen oplevert. Maar de schoonmaak van kantoren is slechts één schoonmaakdienst van de vele die we aanbieden.

Balans Schoonmaak is proactief

We wachten niet af tot er iets misgaat of tot onze partner met verbeteringspunten over de brug komt. Als we constateren dat de werkzaamheden niet optimaal verlopen, met welke reden dan ook, trekken we direct aan de bel. Zo houden we onszelf scherp en zorgen we ervoor dat de schoonmaakwerkzaamheden altijd geoptimaliseerd blijven.

U heeft een vaste contactpersoon bij Balans

Onze partners geven vaak de voorkeur aan een vaste contactpersoon bij Balans. Wij houden zelf gelukkig ook van korte lijnen. Daarom heeft iedere samenwerkingspartner van Balans een vaste contactpersoon. Dit zorgt voor minder ruis en heldere, snelle, communicatie.

Eén schoonmaakteam komt uw pand of faciliteit reinigen

Het is prettig als je niet steeds nieuwe gezichten ziet die je kantoor, onderwijsinstelling, sportcentrum, medische instelling of appartementencomplex schoonmaken. Dat snappen we bij Balans heel goed. Daarom proberen we de schoonmaakteams zo veel mogelijk op dezelfde panden te houden. Zo werken onze schoonmakers allereerst sneller en efficiënter én heb je het veilige en vertrouwde gevoel van vaste gezichten.

Ook partner van professioneel schoonmaakbedrijf Balans worden? Neem dan contact met ons op. We maken graag een vrijblijvende offerte op maat.