Meer dan 25 jaar dé schoonmaakspecialist
Terug naar het overzicht

Goed schoon én milieuvriendelijk

Tafel schoonmaken

Bij Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. vinden we het belangrijk dat we werken met de beste producten. Dat doen we in eerste instantie om onze partners ervan te verzekeren dat schoon bij ons ook écht schoon is. Maar dat doen we zeker ook om de veiligheid en gezondheid van onze mensen te garanderen. Want gezondheid en vitaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom werken we enkel met de schoonmaakproducten van Green Care.

Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. werkt alleen met de schoonmaakproducten van Green Care

De schoonmaakproducten van Green Care PROFESSIONAL zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik door een professioneel schoonmaakbedrijf. Vanzelfsprekend helpen deze producten ons bij een grondige reiniging van ieder schoon te maken oppervlak. Maar gewoon goed schoon is voor ons niet voldoende. We vinden het ook belangrijk dat we schoonmaken met producten die bewezen onschadelijk zijn voor mens en milieu. We gebruiken deze producten bij elke schoonmaakdienst.

Green Care heeft prestigieuze ‘Cradle-To-Cradle GoldCM’ certificaat

Green Care heeft onlangs, als eerste onderneming ter wereld, de Cradle to Cradle GoldCM-certificering ontvangen. Dit certificaat wordt uitgereikt door een onafhankelijk beoordelingsorgaan en geeft garantie dat alle gebruikte middelen in de Green Care schoonmaaklijn veilig zijn voor mens en milieu. Er wordt onder andere beoordeeld op de veiligheid van de gebruikte chemicaliën en materialen, alsmede op de herbruikbaarheid ervan.

Wij hebben een missie

Wij vinden het belangrijk dat we onze stempel op het milieu zo klein mogelijk houden. We hebben immers maar één wereld en daar moeten we samen zuinig op zijn. Daarom kiezen we voor deze mens- en milieuvriendelijke schoonmaakproducten. Maar we gaan nog een stapje verder. Naast de investering in groene schoonmaakproducten hebben we bijvoorbeeld ook een digitaliseringsslag gemaakt. Sinds deze investering gebruiken we 96% minder papier op ons kantoor.

Wij maken ieder pand grondig, efficiënt en veilig schoon. Want schoonmaak is een vak apart. En laat dat nu onze passie zijn. Ben je benieuwd wat voor werkzaamheden we uitvoeren, naast dat we kantoren schoonmaken en glasbewassing uitvoeren? Klik dan hier. Of neem direct contact met ons op, wij maken graag een geheel vrijblijvende offerte op maat.