Meer dan 25 jaar dé schoonmaakspecialist
Terug naar het overzicht

Tevreden partners aan het woord | AZ Alkmaar

Schoonmaker - Balans Schoonmaak

Bij Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. zijn we trots op ons partnerschap met voetbalclub AZ Alkmaar. Bij AZ Alkmaar zijn we meer dan alleen een sponsor. We zijn strategisch partner van AZ. Benieuwd naar wat AZ vindt van de samenwerking met Balans? We vroegen het Frans Schermer, Manager Horeca & Evenementen bij AZ.*

Wat maakt Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. samenwerkingspartner van AZ?

“Allereerst is Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. natuurlijk sponsor van AZ. Maar onze samenwerking gaat verder dan enkel een sponsorcontract. Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. denkt echt mee met ons. Ze zijn ons vaak voor als het gaat over het efficiënt inrichten van het schoonmaakplan. Als ze verbeterpunten zien worden deze direct doorgevoerd. Zo zorgen we samen voor een optimale samenwerking.”

Waarom vind je het prettig werken met Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V.?

“De mensen die bij ons schoonmaken zijn vaste gezichten. Dat is niet alleen voor ons als werknemers een voordeel, ook de spelers ervaren dat als prettig. De Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. medewerkers zijn eigenlijk ook gewoon onderdeel van de AZ-familie. Tevens hebben we één aanspreekpunt bij Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V.; dat is Khalid. Dat werkt erg prettig en efficiënt. Als er iets is hoeven we hem maar te bellen en het wordt opgelost. Hij zorgt er ook voor dat de andere collega’s het weten. Zo hoeven wij nergens achteraan en kunnen wij ons volledig concentreren op ons werk.”

Kan je een voorbeeld noemen van de toegevoegde waarde van Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V.?

“Op dit moment zijn we bezig de kleedkamers te verbouwen. Wij denken onder andere mee over welke materialen we kunnen gebruiken voor bijvoorbeeld de vloeren die hygiënisch en tevens goed schoon te maken zijn. We helpen elkaar echt verder door onze expertises te combineren.”

Wat maakt Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. dé geschikte partner in de schoonmaak voor AZ?

“Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. verzorgt bij ons de schoonmaak voor verschillende onderdelen in en om het stadion. Of het nou het restaurant, de skyboxen, de kleedkamers of de tribunes zijn; ze hebben een specialist in huis voor iedere schoonmaakklus. Bij AZ is het doel de top drie van Nederland aan te vallen. Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. wil ook altijd de beste van Nederland zijn. We hebben dezelfde drive en maken elkaar sterker. Dat is dus gewoon een prima combinatie.”

Benieuwd welke schoonmaakdiensten wij uitvoeren en in welke branches wij nog meer werkzaam zijn naast sportcentra? Klik dan hier voor een overzicht.

Ook partner van Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. worden? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende offerte op maat.

* Het hele interview met Frans Schermer kunt u hier zien.