Meer dan 25 jaar dé schoonmaakspecialist

Schoonmaakbedrijf Mijdrecht

Ons bedrijf is groot geworden met schoonmaakonderhoud. Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers.

 • Beste prijs/kwaliteit garantie
 • Professioneel schoonmaakbedrijf
 • Klanttevredenheid van 99,6%
 • Ziekteverzuim lager dan 5%

Uw ideale schoonmaakbedrijf in Mijdrecht

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Mijdrecht? Een schoonmaakbedrijf met jarenlange ervaring en geschoolde medewerkers? Zoek dan niet verder! Balans Schoonmaakdiensten zorgt er als schoonmaakbedrijf Mijdrecht graag voor dat uw gebouw te allen tijde fris en schoon is. We bieden verschillende schoonmaakdiensten aan, zodat u elk type schoonmaak zorgeloos uit handen kunt geven. Balans Schoonmaakdiensten is het schoonmaakbedrijf Mijdrecht waar u naar op zoek bent!

Schoonmaakbedrijf Mijdrecht: jarenlange ervaring

Wist u dat Balans al sinds 1995 actief is als schoonmaakbedrijf? Dankzij deze jarenlange ervaring hebben wij een zekere expertise in het schoonmaakvak. Bovendien zijn al onze medewerkers gekwalificeerd. Door onze jarenlange ervaring en de scholing van onze medewerkers, kunt u er bij Balans van uitgaan dat de schoonmaakwerkzaamheden altijd op een professionele en betrouwbare manier worden uitgevoerd. Van reguliere schoonmaak van uw appartementencomplex tot specialistische reiniging van een laboratorium; kies voor Balans als schoonmaakbedrijf Mijdrecht en u bent verzekerd van een schoon pand!

Wij werken onder andere voor

Wij zien de organisaties voor wie wij schoonmaken niet als klanten, maar als samenwerkingspartners. Wij streven namelijk naar een optimale samenwerking met onze opdrachtgevers en denken vanuit onze expertise mee over het schoonmaakproces. Waar nodig optimaliseren we het schoonmaakproces samen met de samenwerkingspartner. Bekijk hier nog meer samenwerkingspartners van ons.

Recensie Robert - Balans Schoonmaak

Zakelijke offerte aanvragen

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.
 • Meer dan 25 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze schoonmaakdiensten in Mijdrecht

Balans is hét schoonmaakbedrijf Mijdrecht waar u naar op zoek bent. Onze vakspecialisten nemen de schoonmaak van ieder type pand graag volledig uit handen. Voor welke branche u ook naar schoonmaakspecialisten op zoek bent; Balans is er voor u.

Bent u benieuwd wat wij als schoonmaakbedrijf Mijdrecht voor u kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Over Balans Schoonmaak

Balans is een full service schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers in dienst. We zijn sinds 1995 actief in verschillende provincies: Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Iedere dag gaan onze medewerkers aan de slag om meer dan 600 gebouwen schoon te maken én houden. Van bedrijfs- en winkelpanden, kantoren en scholen tot laboratoria, zorginstellingen, appartementencomplexen en cleanrooms. Balans Schoonmaak heeft specialisten in dienst die inzetbaar zijn in elke schoonmaakbranche. Naar welk type reiniging u ook op zoek bent; Balans is er als schoonmaakbedrijf Leiderdorp ook voor u!

 • Professioneel schoonmaakbedrijf Mijdrecht
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!
 • Altijd een plan op maat Ook voor u!
 • Beste prijs / kwaliteit garantie Vraag snel een offerte aan!
 • Meer dan 400 gespecialiseerde schoonmakers in dienst Schoon uit handen