skip to Main Content

Gekwalificeerde medewerkers

Schoonmaakbedrijf Balans vindt het belangrijk om geschike medewerkers in dienst te hebben. Dit klinkt logisch, maar dit is niet zo gemakkelijk als het in eerste instantie lijkt. We zoeken naar een mix van verschillende kwaliteiten, zoals personeel met liefde voor het vak, hart voor de zaak en de juiste kennis en kunde.

Vakspecialisten

Wij beschikken voor de verschillende soorten dienstverlening ook over verschillende soorten mensen. Zo zijn onze specialisten in glasbewassing, geen interieurverzorgers en is de sanitaire crew weer minder geschikt voor de gevelreiniging. Hiermee bedoelen wij te zeggen dat we weliswaar beschikken over alle krachten binnen één onderneming, maar dat alle diensten enkel door de juiste  specialisten worden uitgevoerd.

Opleiding

Bijscholing is waar nodig een belangrijke zaak. Onze medewerkers worden allemaal intern opgeleid en eventueel bijgeschoold. Dit achten wij nodig zodat iedereen over dezelfde kwalificaties bezit, waar Balans Dienstverlening B.V. zo groot mee is geworden. Wij beschikken dan ook over de juiste certificaten om specifieke werkzaamheden te mogen verrichten. Voor een overzicht kunt u altijd terecht bij onze administratie.

Balans is strategische partner van AZ