Schoonmaakbedrijf De Meern

Ons bedrijf is groot geworden met schoonmaakonderhoud. Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers.

  • Beste prijs/kwaliteit garantie
  • Professioneel schoonmaakbedrijf
  • Klanttevredenheid van 99,6%
  • Ziekteverzuim lager dan 5%

Een schoonmaakbedrijf in De Meern voor uw branche

In welke branche u ook werkzaam bent, in ieder bedrijf neemt de schoonmaak een belangrijke of minder belangrijke rol in. Voor een kantoorpand wilt u graag dat er dagelijks schoongemaakt wordt, zodat medewerkers in een schone omgeving werken en u bezoek altijd in een schone omgeving ontvangt. In een kinderdagverblijf of school is het belangrijk dat lokalen goed stofvrij worden gehouden, evenals het sanitair. In de horeca moet dan weer extra aandacht besteed worden aan een hygiënische reiniging van de keuken. Balans Schoonmaak is werkzaam in vrijwel alle branches, waardoor u ons ook voor zeer specifieke schoonmaakwerken kunt inschakelen.

Gevelreiniging door schoonmaakbedrijven in de De Meern

Uiteraard is het belangrijk dat uw bedrijf goed schoon wordt gehouden. Op deze manier is uw interieur uw visitekaartje en kunt u bezoekers in stijl ontvangen. Tevens zal het personeel in een schone en gezonde omgeving veel productiever zijn. Maar ook de buitenkant van uw bedrijfspand is uw visitekaartje. Zijn de gevels van uw pand vervuild met mos of misschien met roetplekken als uw pand aan de snelweg staat? Of wordt uw pand ontsiert door graffiti? Schakel dan Balans Schoonmaak in voor gevelreiniging. Wij kunnen voor u een gevelbehandelplan opstellen. Wij bepalen dan het soort gevel en op welke wijze wij de gevel zonder schade kunnen reinigen. Bij gevelreiniging brengen wij altijd een speciale coating aan. Hiermee wordt vervuiling en schade in de toekomst voorkomen.

Balans Schoonmaak als schoonmaakbedrijf in De Meern

Welke soort van schoonmaak u ook zoekt, Balans Schoonmaak is graag uw schoonmaakbedrijf in De Meern. Al sinds 1995 zijn wij actief in de schoonmaak, waardoor wij veel ervaring hebben. Onze medewerkers zorgen er dagelijks voor dat 600 panden in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht schoon worden gehouden. Het maakt niet uit in welke branche u werkzaam bent, wij zijn actief bij bedrijven in alle soorten branches. Maak gerust een afspraak met ons of vraag een vrijblijvende offerte en wie weet kunnen wij een lange samenwerking tegemoet zien.

Dura Vermeer recensie | Balans Schoonmaak

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing bij u past.

Waar voeren wij onze schoonmaakdiensten uit?

U kunt op ons rekenen in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht voor schoonmaakonderhoud en andere schoonmaakdiensten. Zo zijn wij onder andere werkzaam op de volgende locaties: