Schoonmaakbedrijf Nieuwegein

Ons bedrijf is groot geworden met schoonmaakonderhoud. Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers.

  • Beste prijs/kwaliteit garantie
  • Professioneel schoonmaakbedrijf
  • Klanttevredenheid van 99,6%
  • Ziekteverzuim lager dan 5%

Een schoonmaakbedrijf in Nieuwegein voor al uw schoonmaakwerken

Als uw bedrijf is gevestigd in Nieuwegein of omgeving en u bent op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Nieuwegein, neemt u dan eens contact op met Balans Schoonmaak. Schoonmaakwerkzaamheden kunnen heel divers en zelfs branchegerelateerd zijn. Een brede kennis van het schoonmaakvak is nodig en dit kunnen wij leveren. Dit geldt voor alle vormen van schoonmaak, van het dagelijks schoonmaken van kantoren, scholen, winkelcentra en openbare ruimtes tot de meer specialistische schoonmaak. Hieronder vallen onder meer vloerreiniging, glasreiniging, dieptereiniging of het schoonmaken van treintoestellen. Wij zorgen ervoor dat uw ruimtes altijd schoon zijn, zodat u in een veilige en hygiënische omgeving werkt.

Vloeronderhoud door een schoonmaakbedrijf in Nieuwegein

Vloeronderhoud is erg belangrijk voor uw bedrijfspand. Een schone vloer valt direct op, zodra u de ruimte binnenkomt. Hieraan valt te zien dat u aandacht geeft aan het onderhoud van uw ruimtes. Maar een schone vloer is ook belangrijk voor de kwaliteit van uw vloer en u kunt hier zelfs de levensduur mee verlengen. Vooral bedrijfsvloeren kunnen zeer intensief gebruikt worden en moeten met enige regelmaat goed worden gereinigd. Vuile of gladde vloeren kunnen ook voor een gevaarlijke werkomgeving zorgen. In overleg met Balans Schoonmaak, kunt u bepalen hoe vaak uw vloeren gereinigd moeten worden en wanneer er groot onderhoud moet plaatsvinden. Als schoonmaakbedrijf in Nieuwegein, zijn wij expert in vloerreiniging en hebben onze medewerkers hiervoor speciale trainingen gevolgd. Wij zorgen voor uitnodigende vloeren in uw bedrijfspand.

Met Balans schoonmaak uw schoonmaakbedrijf in Nieuwegein gevonden

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Nieuwegein of omgeving? Het werkterrein van Balans Schoonmaak ligt in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland. Ook in Nieuwegein zijn wij actief en zijn graag uw betrouwbare schoonmaakbedrijf voor de dagelijkse of periodieke schoonmaak. Tevens kunt u ons inschakelen voor specialistische schoonmaakwerkzaamheden. Wij hebben hiervoor ruim 400 gecertificeerde schoonmakers in dienst, die er dagelijks voor zorgen dat u in een schone en hygiënische omgeving kunt werken.

Dura Vermeer recensie | Balans Schoonmaak

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing bij u past.

Waar voeren wij onze schoonmaakdiensten uit?

U kunt op ons rekenen in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht voor schoonmaakonderhoud en andere schoonmaakdiensten. Zo zijn wij onder andere werkzaam op de volgende locaties: