Schoonmaakbedrijf Zandvoort

Ons bedrijf is groot geworden met schoonmaakonderhoud. Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers.

  • Beste prijs/kwaliteit garantie
  • Professioneel schoonmaakbedrijf
  • Klanttevredenheid van 99,6%
  • Ziekteverzuim lager dan 5%

Met een schoonmaakbedrijf in Zandvoort een schoon bedrijfspand

U kunt van uw medewerkers uiteraard onmogelijk vragen om na werktijd nog eens hun werkplek schoon te maken. Hiervoor heeft u hen ook niet in dienst genomen en zij zijn geen experts. Ga voor schoonmaak op welk gebied ook, naar Balans Schoonmaak als schoonmaakbedrijf in Zandvoort. Wij zijn de experts als het op schoonmaak aankomt en kunnen iedere schoonmaakopdracht aan. Wilt u ons dagelijks inhuren voor de schoonmaak of heeft u aanvullende schoonmaakwerken, zoals vloerreiniging of glasbewassing? Wij doen dit voor u, zodat u de zekerheid heeft dat schoonmaak van uw pand door professionals wordt uitgevoerd.

Een dieptereiniging door schoonmaakbedrijven in Zandvoort

Er zijn bepaalde branches waar hygiënische omstandigheden erg belangrijk zijn. Hiertoe kunt u onder andere de zorg toe rekenen. Maar ook andere branches, zoals de horeca vallen onder strenge regelgeving omtrent de hygiëne. Natuurlijk kan de reguliere schoonmaak hier ook plaatsvinden, maar er moet met enige regelmaat ook een dieptereiniging plaatsvinden van sanitair en de (horeca)keuken. Bij een dieptereiniging wordt er onder andere gewerkt met stoommachines, waardoor ruimtes met hitte worden gereinigd. Machines en apparatuur worden van hun plek gehaald, zodat alle bacteriën gedood worden en de ruimte weer fris en volgens de geldende regelgeving volledig hygiënisch is. Ook voor een dieptereiniging kunt u altijd terecht bij Balans Schoonmaak, of dit nu eenmalig of periodiek moet plaatsvinden.

Balans Schoonmaak is uw schoonmaakbedrijf in Zandvoort

Is uw organisatie in Zandvoort of omgeving gevestigd? Als u een schoonmaakbedrijf in Zandvoort zoekt, dan maakt u een goede keuze met Balans Schoonmaak. Wij voeren voor u de dagelijkse schoonmaak uit, maar bieden ook aanvullende dienstverlening. Zo kunnen wij uw vloeren grondig reinigen, wij zijn er voor glasbewassing op iedere hoogte en reinigen zelfs uw gevels. Al onze schoonmakers zijn gecertificeerd en leveren hierdoor topkwaliteit werk. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Zandvoort en omgeving.

Dura Vermeer recensie | Balans Schoonmaak

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing bij u past.

Waar voeren wij onze schoonmaakdiensten uit?

U kunt op ons rekenen in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht voor schoonmaakonderhoud en andere schoonmaakdiensten. Zo zijn wij onder andere werkzaam op de volgende locaties: