skip to Main Content

Schone appartementencomplexen en flats

De appartementencomplexen en flatgebouwen van VVE’s en woningbouwverenigingen hebben grote inloop van bewoners en gasten. Als verantwoordelijke wilt u natuurlijk dat uw portiek en gemeenschappelijke ruimtes zoals de entree, de galerij, het trappenhuis, de beglazing en de lift(en) schoon, netjes en representatief zijn en blijven. Zo houdt elk appartement en het hele gebouw zijn waarde. Schoonmaak en periodiek onderhoud zijn daarom noodzakelijk.

Schoonmaak en onderhoud zorgeloos uitbesteden

Wij verzorgen al ruim 35 jaar de schoonmaak en onderhoud van appartementencomplexen en flatgebouwen voor VVE’s en woningbouwverenigingen. Wij zijn een professionele en betrouwbare partij die zijn afspraken nakomt en duidelijk communiceert. Daarnaast zijn onze medewerkers gekwalificeerd en gecertificeerd. Tijdens de schoonmaak en het onderhoud zorgen we o.a. voor:

  • Een schone en representatieve entree
  • Een opgeruimd trappenhuis
  • Schone en frisse liften
  • Verzorgde en schone openbare ruimtes
  • Vloeronderhoud
  • Bijbehorende glasbewassing

Balans dienstverlening maakt dagelijks verschillende kantoren van ons schoon en wij zijn zeer te spreken over hun dienstverlening!

Nathalie Schuitemaker

Een reclamebureau maakt een hoop rommel, viezigheid en kliederboel. Met alternatieve lunches, barista-wedstrijden en kantoorraces is dat ook niet zo gek. Gelukkig zijn de schoonmakers van Balans dienstverlening elke keer weer de onzichtbare kracht die ons kantoor weer klaar maken voor een nieuwe dag.

Mark Jetten

Wij hebben het getroffen met Balans dienstverlening BV als partij voor de schoonmaakwerkzaamheden van ons kantoor. De contacten over de offerte en het contract verliepen soepel en deskundig . De schoonmaakwerkzaamheden worden consciëntieus uitgevoerd en de schoonmaakster is erg prettig in de omgang. Als er iets is de rayonleiding altijd aanspreekbaar en reageren direct, adequaat en deskundig.

Uw appartementencomplex ook schoon uit handen? Vraag een offerte aan!

Neemt u gerust vrijblijvend contact op wanneer u zoekt naar een geschikt schoonmaakbedrijf dat werkzaam is in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Wij beschikken over langdurige ervaring, 300 betrouwbare medewerkers én uitstekende referenties. Voor meer informatie of een afspraak belt u met Fred Hoogendijck op 072- 540 0066. Of vul het contactformulier in. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Balans is strategische partner van AZ