• Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%

Industriële reiniging

Ons bedrijf is groot geworden met schoonmaakonderhoud. Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers.

 • Professioneel schoonmaakbedrijf Ruim 400 gepassioneerde schoonmakers in dienst
 • Meer dan 400 gespecialiseerde schoonmakers in dienst Schoon uit handen
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing bij u past.
1 Bedrijfsgegevens
2 Dienstinformatie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!

Industriële reiniging

Bent u op zoek naar schoonmaakbedrijf die de specialistische reiniging van uw industriële omgeving uit handen kan nemen? Geen zorgen. Met jarenlange ervaring in industriële reiniging in de lichte en zware industrie, is Balans dé schoonmaakspecialist voor u. Bij industriële reiniging nemen wij niet alleen fabriekshallen onder handen. Wij reinigen ook installaties, machines, systemen, verstopte leidingen en tanks.. Zo kunnen uw werknemers weer snel veilig werken. Vertrouw dus maar op Balans Schoonmaak voor uw industriële reiniging!

Voor het industrieel reinigen van panden en materialen maakt Balans gebruik van moderne machines en de nieuwste reinigingstechnieken. Een techniek die Balans veel hanteert is de industriële reiniging door middel van hoge druk. Hogedruk reinigen is vooral geschikt voor het reinigen van oppervlakken, wanden en vloeren. U kunt bij ons ook terecht voor chemisch technisch reinigen. Het gebruik van chemicaliën is vaak noodzakelijk om koelers, vaten en verstopte leidingen echt schoon te krijgen. Naast chemische reiniging kunnen wij ook droge stoffen en vloeibare stoffen opzuigen en transporten. Kortom, Balans heeft alle expertise in huis om uw gehele industriële omgeving te voorzien van specialistische reiniging. Onze opgeleide specialisten hebben veel ervaring en ontzorgen u graag van uw industriële reiniging.

Industrieel reinigen met Balans

Als u voor Balans kiest, dan kiest u voor flexibiliteit, betrouwbaarheid en kundigheid. Al onze medewerkers zijn gekwalificeerd en gecertificeerd. Zij beschikken over de juiste kennis van protocollen en hygiëne en gaan op professionele wijze aan de slag tijdens de industriële reiniging. Te alle tijde wordt er gebruik gemaakt van veilige technieken. Met echte vakspecialisten in dienst en modern materiaal kunnen wij u een compleet pakket aan schoonmaakdiensten bieden. Onze schoonmakers zijn o.a. werkzaam in Amsterdam, Almere en Utrecht.

Geïnteresseerd in industriële reiniging?

Heeft u een schoonmaakbedrijf nodig voor in de industriële sector? Of zoekt u een schoonmaakbedrijf voor een industriële reiniging? Het is geen enkel probleem bij Balans Schoonmaakdiensten. Wij nemen het schoonmaakonderhoud graag voor u uit handen.

Wij werken onder andere voor

Organisaties voor wie wij de schoonmaakwerkzaamheden verzorgen zijn meer dan alleen onze klant. Samen met onze opdrachtgevers streven we er naar om een zo optimaal mogelijke samenwerking te creëren. Vanuit onze expertise denken we graag mee over het schoonmaakproces en optimaliseren we waar mogelijk. We praten vaak dus niet over klanten, maar over samenwerkingspartners. Bekijk hier nog meer samenwerkingspartners van ons.

Industriële reiniging op maat

Uiteraard is het mogelijk om te kiezen voor industriële reiniging op maat. Samen met u stellen wij een reinigingsplan op, geheel volgens uw behoeften. Het is goed om te weten dat u zelf kunt aangeven welke schoonmaakuren u het beste uitkomen. Wij willen uw werknemers natuurlijk niet voor de voeten lopen, zeker niet wanneer men werkzaam is met zwaar en gevaarlijk materiaal. Bent u op zoek naar eenmalige of periodieke industriële reiniging? Geen probleem. Voor beide kunt u bij ons terecht. Bent u benieuwd geworden naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Meer over Balans Schoonmaak

Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. is een bekende speler in de schoonmaakindustrie. Onze 400+ gepassioneerde schoonmaakspecialisten maken dagelijks schoon in ruim 600 panden. Veiligheid, kwaliteit en een heldere communicatie staan bij ons hoog in het vaandel. Naast industriële reiniging, bieden wij ook schoonmaakdiensten aan in andere branches als de horeca, kantoren en winkels. Voor iedere branche hebben wij specialisten in huis. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact via info@balansschoonmaak.nl of 072 – 303 02 10. Direct een offerte aanvragen? Dat kan hier.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing bij u past.
1 Bedrijfsgegevens
2 Dienstinformatie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!

Full service in schoonmaakdiensten

Voor al uw schoonmaakklussen hebben wij specialisten in dienst die expert zijn in hun vakgebied:

 • Schoonmaak Onderhoud
 • Vloeronderhoud
 • Huismeesterdiensten
 • Cleanroomreiniging
 • Schoonmaken Sanitair
 • Glasbewassing
 • Gevelreiniging
 • Dieptereiniging