Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Cleanroom reiniging

De gewenste conditie in cleanrooms houden wij in stand door de uitvoer van cleanroom facility services. Hierbij ligt de aandacht op de continue scholing van onze VCCN gecertificeerde cleanroom medewerkers. Specifieke vakkennis, expertise en inlevingsvermogen van alle betrokkenen is hierbij een vereiste.

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayonmanager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

Schoonmaakbedrijf in Utrecht

Wat is cleanroom reiniging?

Cleanroom reiniging is een specialistische reinigingsvorm. Het schoonmaken van een cleanroom is een cruciaal proces waarbij rekening gehouden moet worden met de gespecialiseerde reinigingsprocedures en protocollen. Dit laten we dan ook enkel over aan een van onze VCCN-gecertificeerde medewerkers, die het belang kennen van een 100% zuivere werkomgeving. Zij zijn gecertificeerd volgens de normen ISO 9001 en ISO 14001 om de kwaliteit van de cleanroom optimaal te waarborgen.

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Waarom cleanroom reiniging uitbesteden?

Het reinigen van een cleanroom moet zorgvuldig gebeuren waardoor het beter is om het uit te besteden aan professionals. Het schoonmaken van een cleanroom valt of staat met het opvolgen van (wettelijke) protocollen door onze medewerker. Bij Balans Schoonmaak zorgen we ervoor dat er niets ontbreekt op het gebied van kennis en discipline bij de medewerkers. Hierbij richten we ons niet alleen op de kledingvoorschriften en het gedrag, maar ook op de reiniging met betrouwbare schoonmaak- en desinfectie procedures voor cleanroom onderhoud. Zowel voor, tijdens als na het productieproces monitoren wij de procedures. Voor het schoonmaken van cleanrooms werken wij uitsluitend met medewerkers die specialistisch zijn opgeleid en beschikken over een VCCN certificaat.

Schoonmaker in de medische zorg
Industriële schoonmaker van Balans Schoonmaakbedrijf

Wat zijn de kosten van cleanroom reiniging?

Geen enkele opdracht of pand is hetzelfde. Daarom werken wij bij Balans Schoonmaak niet met een standaardtarief, maar maken wij gebruik van een op maat gemaakte offerte. Tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding nemen wij de zorg voor de reiniging van de cleanroom uit handen. Op basis van de wensen en behoeften van jouw bedrijf voor de cleanroom reiniging stemmen wij de beste prijs met jou af. Naast cleanroom reiniging kan je ook gebruikmaken van een van onze andere schoonmaakdiensten.

Wil je weten wat de kosten zijn voor de reiniging van de cleanroom bij jou? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Flexibel inzetbaar in en nabij de Randstad
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Resultaatgericht en optimale beleving

Gecertificeerde medewerkers

Iedere klus vereist een andere expertise. Daarom hebben wij gecertificeerd schoonmaakspecialisten in dienst, die allemaal kennis hebben van een bepaald vakgebied.

Vloeronderhoud in uitvoering
 • ISO 9001 certificering
 • ISO 14001 certificering
 • CO2-prestatieladder
 • VCCN

Uitgelichte cases

Enkele cases waar wij trots op zijn.

Dit doen wij voor o.a.