Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Cleanroom reiniging

De gewenste conditie in cleanrooms houden wij in stand door de uitvoer van cleanroom facility services waarbij de aandacht ligt op continue scholing van onze VCCN gecertificeerde cleanroom medewerkers. Specifieke vakkennis, expertise en inlevingsvermogen van alle betrokkenen is hierbij een vereiste. Ook van onze medewerkers. Daarom volgen zij de voorgeschreven protocollen en de kwaliteitseisen van jouw gecontroleerde omgeving en bieden fullservice cleanroom onderhoud aan met aandacht. In samenspraak met jou letten wij op de frequentie, de methodiek van cleanroom schoonmaken en de kledingvoorschriften.

 • VCCN gecertificeerde cleanroom medewerkers

  Gebruik van duurzame schoonmaakmiddelen & materialen

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayon Manager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Continue scholing voor 100% zuivere cleanroom reiniging

Schoonmaken van een cleanroom is een cruciaal proces. Cleanrooms met hoge concentratie deeltjes, partikels of kiemen zijn ondenkbaar. Een cleanroom schoonmaken laten we daarom enkel over aan VCCN gecertificeerde medewerkers die het belang kennen van een 100% zuivere werkomgeving. Tevens zijn zij gecertificeerd volgens de normen ISO-9001 en ISO 14001 om de kwaliteit van jouw cleanroom optimaal te waarborgen. Innovatie binnen cleanrooms ligt niet stil. Productietechnieken veranderen en ook de richtlijnen voor cleanroom reinigen zijn aan veranderingen onderhevig. Hierdoor is het essentieel dat onze cleanroom medewerkers de correcte werking van controlled environments kennen en door continue scholing reinigingswerkzaamheden toepassen conform de regels.

Cleanrooms schoonmaken: ervaring in diverse industrieën

Voor het schoonmaken van cleanrooms werken wij uitsluitend met medewerkers die wij specialistisch opleiden tot cleanroom medewerker met VCCN certificaat. Contaminatie binnen de gecontroleerde omgeving wordt door actuele kennis van diepte schoonmaakwerkzaamheden tot bepaalde grenzen teruggebracht in ruimtes in de:

 • Humane industrie
 • Veterinaire industrie
 • Farmaceutische industrie
 • Cosmetische industrie
 • Voedingsmiddelen industrie
 • Elektrotechnische industrie

Ontvang een gratis offerte

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.

 • Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Flexibel inzetbaar in en nabij de Randstad
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Resultaatgericht en optimale beleving

Schoonmaak- en desinfectieprocedures bij cleanroom cleaning

Voor een cleanroom schoonmaken en cleanroom desinfectie maken wij duidelijke afspraken over de gedrags- en kledingvoorschriften. Van groot belang is hierbij dat onze cleanroom medewerker zich bewust is van het feit dat hun handeling direct effect heeft en besmetting kan veroorzaken bij schoonmaak in een cleanroom.

Gedegen cleanroom cleaning valt of staat met het opvolgen van (wettelijke) protocollen door onze cleanroom medewerker. Daarom zorgen wij ervoor dat er niets ontbreekt op het gebied van kennis en discipline bij onze medewerkers. We richten ons hierbij niet alleen op de kledingvoorschriften en gedrag, maar ook op de cleanroom reiniging met betrouwbare schoonmaak- en desinfectieprocedures voor cleanroom onderhoud en de monitoring hiervan. Zowel voor, tijdens als na het productieproces.

Cleanroom schoonmaakbedrijf: ervaring sinds 1980

De schoonmaak van een cleanroom is een vak. Om dit vak professioneel uit te oefenen beschikken onze cleanroom medewerkers over een VCCN cleanroom certificaat wanneer zijn cleanroom facility services mogen uitvoeren. Hierdoor kunnen wij garanderen dat jouw cleanroom cleaning op een betrouwbare, vakkundige manier gebeurt. Wij verlenen deze diensten sinds 1980 in o.a. Amsterdam, Den Haag en Utrecht.

Noodzakelijk nanoschoon

Sommige productieprocessen, zoals van voedsel, vinden plaats in cleanrooms. Zo worden de producten tegen stof en bacteriën beschermd. Onze cleanroom specialisten zijn volledig up-to-date als het gaat om de steeds strengere regelgeving rondom het reinigen van cleanrooms. Zo zijn wij klanten in de voedsel-, farmaceutische- en elektrotechnische industrie goed van dienst. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Veel tevreden klanten gingen je voor.

Onze diensten

Naast dat je bij Balans terecht kunt voor cleanroom reiniging, hebben we nog vele andere schoonmaakdiensten zoals:

Wat zeggen anderen over ons?

Misschien geloof je ons niet?

Beoordelingen Balans Schoonmaak
Wij scoren een 9.9
 • Nando van Gorkum logo
  Nando van Gorkum TeekensKarstens
  10

  Met Balans Schoonmaak kunnen wij vertrouwen op vakkundige schoonmaak van ons hele pand. Iedere dag werken zij met een vaste ploeg medewerkers, wat zorgt voor vertrouwde gezichten op de werkvloer en vriendelijk contact. Ook heb ik een erg goede relatie met onze accountmanager die, door de korte lijntjes die wij hebben, altijd alles snel weet te regelen.

 • Gaastra logo
  Gaastra Erik Teunissen
  10

  Wij hebben het getroffen met Balans dienstverlening BV als partij voor de schoonmaakwerkzaamheden van ons kantoor. De contacten over de offerte en het contract verliepen soepel en deskundig. De schoonmaakwerkzaamheden worden consciëntieus uitgevoerd en de schoonmaakster is erg prettig in de omgang. Als er iets is de rayonleiding altijd aanspreekbaar en reageren direct, adequaat en deskundig.

 • Nieuwe Koffie logo
  Nieuwe Koffie Mark Jetten
  10

  Een reclamebureau maakt een hoop rommel, viezigheid en kliederboel. Met alternatieve lunches, barista-wedstrijden en kantoorraces is dat ook niet zo gek. Gelukkig zijn de schoonmakers van Balans dienstverlening elke keer weer de onzichtbare kracht die ons kantoor weer klaar maken voor een nieuwe dag.

 • LMH Engineering logo
  LMH Engineering Nathalie Schuitemaker
  10

  Balans dienstverlening maakt dagelijks verschillende kantoren van ons schoon en wij zijn zeer te spreken over hun dienstverlening!

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met Shane
Shane

Maak een afspraak

Van ons kan je een cleanroom medewerker verwachten die over de juiste specialistische kennis beschikt om micro organismen en ander vuil 100% te verwijderen uit cleanrooms, laboratoria en van ESD vloeren. Besteed schoonmaken van een cleanroom uit aan onze kundige en gecertificeerde cleanroom medewerker en verzeker de hygiëne in jouw cleanrooms.

Onze klanten zijn onze samenwerkingspartners. Samen met hen streven wij naar een zo optimaal mogelijke samenwerking. Vanuit onze expertise denken we graag mee over het schoonmaakproces in cleanrooms en optimaliseren we waar mogelijk en altijd in samenspraak. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak

Duravermeer x Balans