Meer dan 25 jaar dé schoonmaakspecialist

Cleanroomreiniging

Zoekt u een schoonmaakbedrijf voor cleanroomreiniging? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij Balans Schoonmaak kunt u altijd rekenen op 100% hygiënisch schoon.

 • Professioneel schoonmaakbedrijf
 • Meer dan 400 gespecialiseerde schoonmakers in dienst
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%

Cleanroom laten reinigen door Balans Schoonmaak

Een cleanroom is een gecontroleerde, zuivere werkomgeving. In een cleanroom wordt de concentratie deeltjes, partikels of kiemen in de lucht zeer laag gehouden. Met deze ‘contamination control’ wordt contaminatie aan het product- of onderzoeksproces in de cleanroom beperkt. Juist omdat een cleanroom een strenge eisen moet voldoen, is continue monitoring van groot belang. Een cleanroom moet regelmatig professioneel gereinigd en periodiek onderhouden worden, om onzichtbare vijanden te bestrijden. Bij Balans Schoonmaak kunnen wij deze specialistische cleanroom reiniging voor u uitvoeren. Onze specialisten zijn namelijk niet alleen in te huren voor de reguliere schoonmaak, maar ook voor een goede, betrouwbare reiniging van cleanrooms.

Ontvang een gratis offerte

We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing bij u past.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Flexibel inzetbaar in en nabij de Randstad
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Resultaatgericht en optimale beleving

Schoonmaak- en desinfectieprocedures

Voor een goede reiniging en desinfectie van cleanrooms, maken wij duidelijke afspraken over de gedrags- en kledingvoorschriften. Daarnaast zijn kennis én discipline over het gebruik van de juiste middelen en materialen enorm belangrijk. Eén van onze specialiteiten is daarom het ontwikkelen van betrouwbare schoonmaak- en desinfectieprocedures. Hiermee kunnen wij het beloofde schoonmaakresultaat garanderen.

Uiteraard is het ook mogelijk om zelf specialistische schoonmaak- of onderhoudsmiddelen te bestellen. Deze zijn geschikt voor het reinigen van uw cleanroom, laboratoria of ESD vloeren. Wij geven u hier graag advies over.

Jarenlange ervaring

Wij hebben ruim 35 jaar ervaring in het schoonmaakvak. Onze professionele schoonmakers zijn RAS-gecertificeerd en zorgen er altijd voor dat de specialistische reiniging van cleanrooms op een betrouwbare, vakkundige manier gebeurt. Wij verlenen facilitaire diensten in o.a. Amsterdam, Den Haag en Utrecht.

Noodzakelijk nanoschoon

Sommige productieprocessen, zoals van voedsel, vinden plaats in cleanrooms. Zo worden de producten tegen stof en bacteriën beschermd. Onze cleanroomspecialisten zijn volledig up-to-date als het gaat om de steeds strengere regelgeving rondom cleanroomreiniging. Zo zijn wij klanten in de voedsel-, pharmaceutische- en elektrotechnische industrie goed van dienst. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Veel tevreden klanten gingen u voor.

Wat zeggen anderen over ons?

Misschien geloof je ons niet?

Beoordelingen Balans Schoonmaak
Wij scoren een 9.9
 • Nando van Gorkum TeekensKarstens
  10

  Met Balans Schoonmaak kunnen wij vertrouwen op vakkundige schoonmaak van ons hele pand. Iedere dag werken zij met een vaste ploeg medewerkers, wat zorgt voor vertrouwde gezichten op de werkvloer en vriendelijk contact. Ook heb ik een erg goede relatie met onze accountmanager die, door de korte lijntjes die wij hebben, altijd alles snel weet te regelen.

 • Gaastra Erik Teunissen
  10
  Wij hebben het getroffen met Balans dienstverlening BV als partij voor de schoonmaakwerkzaamheden van ons kantoor. De contacten over de offerte en het contract verliepen soepel en deskundig . De schoonmaakwerkzaamheden worden consciëntieus uitgevoerd en de schoonmaakster is erg prettig in de omgang. Als er iets is de rayonleiding altijd aanspreekbaar en reageren direct, adequaat en deskundig.
 • Nieuwe Koffie Mark Jetten
  10
  Een reclamebureau maakt een hoop rommel, viezigheid en kliederboel. Met alternatieve lunches, barista-wedstrijden en kantoorraces is dat ook niet zo gek. Gelukkig zijn de schoonmakers van Balans dienstverlening elke keer weer de onzichtbare kracht die ons kantoor weer klaar maken voor een nieuwe dag.
 • LMH Engineering Nathalie Schuitemaker
  10
  Balans dienstverlening maakt dagelijks verschillende kantoren van ons schoon en wij zijn zeer te spreken over hun dienstverlening!
Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met Shane
Shane

Wij werken onder andere voor

Naast dat u bij Balans terecht kunt voor cleanroom reiniging, hebben we nog vele andere diensten zoals dieptereinigingschoonmaak industrie en de schoonmaak van medische instellingen en zorgcentra. In welke branche we ook werken, de organisaties voor wie wij schoonmaakwerkzaamheden verzorgen zijn meer dan alleen onze klant. Samen met onze opdrachtgevers streven wij naar een zo optimaal mogelijke samenwerking. Vanuit onze expertise denken we graag mee over het schoonmaakproces en optimaliseren we waar mogelijk. We praten dus niet over klanten, maar over samenwerkingspartners. Bekijk hier onze samenwerkingspartners.

Duravermeer x Balans