• Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%

Glasbewassing Amsterdam

Zoekt u een schoonmaakbedrijf voor glasbewassing Amsterdam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij Balans Schoonmaak kunt u altijd rekenen op 100% hygiënisch schoon.

 • 400+ gepassioneerde schoonmakers in dienst in Amsterdam en omgeving
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!
 • Dé schoonmaakspecialist in Amsterdam

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

1Bedrijfsgegevens
2Dienstinformatie
 • Uw naam
 • Bedrijfsnaam
 • Functie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!
Balans Schoonmkaa in Amsterdam

Glasbewassing Amsterdam: van ladder tot hoogwerker

Bent u op zoek naar een professionele glazenwasser in Amsterdam? Amsterdam kent veel hoogbouw. Of je nu op de bovenste verdieping van een grachtenpand, in een appartementencomplex of flat woont, niks is zo fijn als schonen ramen waar je door naar buiten kunt kijken. Balans Schoonmaak is al sinds 1995 een begrip in Nederland en sindsdien zijn we uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf en reinigen we bij meer dan 600 kantoren, bedrijven, winkels, scholen en zorginstellingen de ruiten en kozijnen. Ook voor glasbewassing in Amsterdam kunt u bij ons terecht.

Afhankelijk van het gebouw waarin u zich bevindt gebruiken we tijdens de glasbewassing (Amsterdam) de traditionele ladder, telescoopbewassing of eventueel een hoogwerker om uw ramen streeploos schoon te maken. Op zoek een bedrijf voor de juiste glasbewassing? Amsterdam kent veel hoge gebouwen die voor Balans Schoonmaak geen enkel probleem zijn. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag een offerte aan!

Naast dat u bij ons terecht kunt voor glasbewassing Amsterdam, zijn we ook in te zetten als schoonmaakbedrijf in Rotterdam, Haarlem en vele andere steden. Bent u benieuwd naar de branches waarin wij werkzaam zijn? Bekijk dan onze branches pagina, waarop u al onze facilitaire diensten kunt zien.

Glasbewassing Amsterdam op hoogte

Wij kunnen ook werken op hoogte voor glasbewassing. Amsterdam kent veel hoge gebouwen en onze professionele schoonmakers zijn opgeleid om op hoogte te werken. Zo kunnen we werken met metalen of houten ladders, maar ook met hoogwerkers en telescoopbewassing. Welke middelen we inzetten voor de glasbewassing van uw gebouw ligt aan de hoogte hiervan. Voor hoogtes tot ca. 13 meter hoog gebruiken wij telescoopbewassing. Als ramen zich hoger bevinden, dan moet er een hoogwerker ingezet worden. Maar ook voor het schoonmaken van ramen en kozijnen op de begane grond kunt u ons inzetten. Zodra onze betrouwbare glazenwassers op hoogte moeten werken, dragen ze de verplichte persoonlijke bescherming en volgen wij de wet- en regelgeving. Ze doen er alles aan om uw pand weer een frisse en verzorgde uitstraling te geven.

Snelle en streeploze glasbewassing Amsterdam

De buitenkant van uw bedrijf is hét visitekaartje van uw organisatie. Helaas is het zo dat de ruiten van uw gebouw op den duur dof worden door de vervuiling in de lucht. Voor het behoud van uw ruiten en kozijnen adviseren wij u daarom om periodiek uw ruiten te laten behandelen. Schoonmaakbedrijf Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. heeft een topteam van professionele glazenwassers dat de kennis, materialen en middelen heeft voor professionele glasbewassing Amsterdam. Naast dat wij uw ramen wassen en ramen lappen, behandelen we ze zodat ze minder snel vies worden. Wij werken snel en streeploos!

Geïnteresseerd in glasbewassing Amsterdam?

Zoekt u een schoonmaakbedrijf? Dan bent u bij Balans Schoonmaakdiensten aan het juiste adres. Vraag een vrijblijvende offerte aan om de mogelijkheden te bespreken.

auto balans schoonmaak

Onze diensten en samenwerkingspartners

Of u nu verantwoordelijk bent voor een appartementencomplex, een kantoorpand of een scholengemeenschap, dan kunt u gebruikmaken van de schoonmaakservice van Balans Schoonmaak. De schoonmaakservice Amsterdam medewerkers zijn ervaren en genoten van een goede opleiding. Zo kunnen ze omgaan met allerlei panden. Onze cleaning ladies en cleaning men staan voor u klaar. Onze cschoonmaakservice Amsterdam kan u onder meer helpen met glasbewassing, vloeronderhoud, gevelreiniging en dieptereiniging. Behalve specialistische schoonmaak is onze cleaning service Amsterdam uiteraard ook inzetbaar voor de dagelijkse schoonmaak.

Recensie AZ Alkmaar - Balans Schoonmaak

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing bij u past.
1Bedrijfsgegevens
2Dienstinformatie
 • Uw naam
 • Bedrijfsnaam
 • Functie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!