• Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%

Treinen schoonmaken

Zoekt u een schoonmaakbedrijf voor schoonmaken van een treinen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij Balans Schoonmaak kunt u altijd rekenen op 100% hygiënisch schoon.

 • Professioneel schoonmaak treinen Professioneel schoonmaak treinen
 • Meer dan 400 gespecialiseerde schoonmakers in dienst Schoon uit handen
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

1Bedrijfsgegevens
2Dienstinformatie
 • Uw naam
 • Bedrijfsnaam
 • Functie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!
Balans strategisch partner van AZ

Trein schoonmaken, hoe werkt dat?

Iedere dag reizen er ontzettend veel mensen met de trein. Daarom is het belangrijk dat de trein opgeruimd en hygiënisch is. Als professioneel schoonmaakbedrijf voor treinen, werken onze specialisten in hoog tempo om de trein zo snel mogelijk spic en span te krijgen.

De schoonmaak van de trein begint met het wegwerken van het afval. De afvalbakjes in de trein raken snel overvol, maar ook onder de stoelen en banken verzameld afval zich. Daarom beginnen wij met het verzamelen van afval. Vervolgens reinigen we de vloer en stoelen in de trein, zodat passagiers weer in een frisse trein kunnen plaatsnemen.

Natuurlijk is niet alleen de binnenkant van de trein belangrijk en daarom wordt ook de buitenkant grondig gereinigd. Met Balans Schoonmaak als trein schoonmaakbedrijf, is de trein weer netjes en schoon!

Wilt u treinen schoonmaken?

Heeft u een passie voor schoonmaak en bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wellicht is treinen schoonmaken via Balans Schoonmaak wat voor u! Bij Balans Schoonmaak zijn we altijd op zoek naar gepassioneerde schoonmakers met liefde voor het vak.

Indien u interesse heeft, raden we u aan om onze vacature-pagina in de gaten te houden. Regelmatig plaatsen wij hier nieuwe vacatures voor de trein schoonmaak, maar ook andere vacatures. Als u graag werkt in een leuk team van mensen met verschillende achtergronden en verschillende culturen, is werken bij Balans Schoonmaak iets voor u!

Ziet u treinen schoonmaken als een nieuwe uitdaging? Dan komen wij graag met u in contact om erachter te komen of de vacature op uw wensen aansluit.

Schoonmaak voor treinen?

Zoekt u een schoonmaakbedrijf voor treinen? Dan bent u bij Balans Schoonmaakdiensten aan het juiste adres. Wij zorgen voor een 100% hygiënische cleanroom. Vraag een vrijblijvende offerte aan om de mogelijkheden te bespreken.

auto balans schoonmaak

Onze diensten en samenwerkingspartners

Organisaties voor wie wij de schoonmaakwerkzaamheden verzorgen zijn meer dan alleen onze klant. Wij streven samen met onze opdrachtgevers altijd naar een optimale samenwerking. Dit betekent dat wij vanuit onze expertise graag meedenken over het schoonmaakproces en we dit waar mogelijk optimaliseren. We praten daarom niet over klanten, maar over samenwerkingspartners. Bekijk hier nog meer van onze samenwerkingspartners.

Dura Vermeer recensie | Balans Schoonmaak

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing bij u past.
1Bedrijfsgegevens
2Dienstinformatie
 • Uw naam
 • Bedrijfsnaam
 • Functie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!

Professioneel schoonmaakbedrijf treinen

Onze trein schoonmakers zijn goed opgeleid, hebben ruime ervaring en nemen hun werk serieus. Bij de schoonmaak van treinen gaan wij zeer professioneel te werk. Dit is niet alleen terug te zien in onze werkhouding, maar ook in de materialen en middelen waarmee we werken. Bij de schoonmaak van treinen werken wij met milieuvriendelijke schoonmaakproducten. Hiermee belasten we het milieu zo min mogelijk, terwijl de treinen minstens zo schoon zijn!

Over Balans Schoonmaak

Schoonmaakbedrijf Balans Schoonmaak biedt sinds 1995 full service schoonmaakdiensten. We hebben ruim 400 gepassioneerde specialisten in dienst die samen iedere dag ruim 600 panden schoonmaken. Of het nu gaat om de schoonmaak van treinen, vliegtuigen, scholen of hotels: Balans Schoonmaak is het schoonmaakbedrijf waar u naar op zoek bent. Treinen schoonmaken is een vorm van specialistische reiniging, maar daarnaast kunnen we ook de dagelijkse schoonmaak uit handen nemen. Wij reinigen onder andere kantoren, bedrijfs- en winkelpanden, scholen, zorginstellingen en appartementencomplexen.

Wij kunnen treinen reinigen door het hele land. Wij werken in onder andere Amsterdam en Rotterdam, maar ook in kleinere steden en dorpen. Benieuwd of wij in uw stad of dorp werken? Bekijk dan het overzicht van onze schoonmaaklocaties. Indien u wilt weten wat Balans Schoonmaak voor u kan betekenen als treinen schoonmaakbedrijf, kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Neem bij vragen gerust contact met ons op!