• Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%

Vliegtuig schoonmaken

Zoekt u een schoonmaakbedrijf voor schoonmaken van een vliegtuig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij Balans Schoonmaak kunt u altijd rekenen op 100% hygiënisch schoon.

 • Professioneel schoonmaakbedrijf vliegtuig
 • Meer dan 400 gespecialiseerde schoonmakers in dienst Schoon uit handen
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

1Bedrijfsgegevens
2Dienstinformatie
 • Uw naam
 • Bedrijfsnaam
 • Functie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!
auto balans schoonmaak

Vliegtuig schoonmaken hoe werkt dat?

Zodra de passagiers uitstappen, moet een vliegtuig worden schoongemaakt. En omdat veel vliegtuigen maar kort aan de grond staan, is snelheid hierbij van groot belang. Als professioneel schoonmaakbedrijf vliegtuigen, werken onze specialisten in hoog tempo om het vliegtuig binnen de kortste keren weer spic en span te krijgen.

Een vliegtuig schoonmaken begint met het wegwerken van het afval. Zodra het busje onze schoonmaakspecialisten naar het vliegtuig heeft gebracht, binnen zij met het verzamelen van afval. Ze maken de afvalzakken en ook de vloer weer vrij van troep. De volgende stap van het vliegtuig schoonmaken is het onder handen nemen van de stoelen en vloer. Deze worden grondig schoongemaakt, zodat andere passagiers weer in een fris vliegtuig kunnen plaatsnemen. Ook de doekjes over de hoofdsteunen worden vervangen, net als gebruikte dekens, kussens en headsets.

Natuurlijk worden ook de televisies en bagagerekken weer schoongemaakt. En ook het keukenblok wordt weer helemaal netjes gemaakt, evenals de toiletten, die een flinke schoonmaakbeurt krijgen. Als Balans Schoonmaak als schoonmaakbedrijf vliegtuigen, is het vliegtuig weer helemaal spic en span!

Wilt u vliegtuigen schoonmaken?

Bent u op zoek naar een bijzondere baan in de schoonmaak? Eentje die net wat anders is dan het schoonmaken van bijvoorbeeld kantoren? Dan is vliegtuigen schoonmaken via Balans Schoonmaak misschien wel wat voor u!

Bij Balans Schoonmaak zijn we altijd op zoek naar gepassioneerde schoonmakers met liefde voor het vak. Als u graag wilt werken in een leuk team van mensen met verschillende achtergronden en verschillende culturen, is werken bij Balans Schoonmaak misschien wel iets voor u. Als u interesse heeft, raden we u aan de vacature-pagina goed in de gaten te houden. De vacatures op die pagina wisselen vaak en eens in de zoveel tijd staat er een vacature op voor vliegtuig schoonmaken.

We komen graag met u in contact om te kijken welke vacature bij uw wensen aansluit!

Geïnteresseerd in schoonmaken van vliegtuigen?

Zoekt u een schoonmaakbedrijf voor uw vliegtuig? Dan bent u bij Balans Schoonmaakdiensten aan het juiste adres. Wij zorgen voor een 100% hygiënische cleanroom. Vraag een vrijblijvende offerte aan om de mogelijkheden te bespreken.

auto balans schoonmaak

Onze diensten en samenwerkingspartners

Als we schoonmaakwerkzaamheden voor u uitvoeren, zien we u niet enkel als klant, maar als samenwerkingspartner. Wij streven namelijk altijd naar een optimale samenwerking met onze opdrachtgevers. Vanuit onze expertise denken we graag mee over het schoonmaakproces en optimaliseren we het waar nodig. Bent u benieuwd naar meer samenwerkingspartners van Balans Schoonmaak? Bekijk deze dan hier.

Dura Vermeer recensie | Balans Schoonmaak

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing bij u past.
1Bedrijfsgegevens
2Dienstinformatie
 • Uw naam
 • Bedrijfsnaam
 • Functie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!

Over Balans Schoonmaak

Balans Schoonmaak is sinds 1995 uitgegroeid tot full service schoonmaakbedrijf. Met ruim 400 gepassioneerde specialisten in dienst, worden er door Balans Schoonmaak iedere dag ruim 600 panden schoongemaakt. Of het nu gaat om het schoonmaken van vliegtuigen, of het schoonmaken van cleanrooms: Balans Schoonmaak is het schoonmaakbedrijf waar u naar op zoek bent. Naast specialistische reinigingen, voeren wij ook de dagelijkse schoonmaak uit voor kantoren, bedrijfs- en winkelpanden, scholen, zorginstellingen en appartementencomplexen.

Als schoonmaakbedrijf maken wij door heel Nederland schoon. U kunt hierbij denken aan Schiphol en grote steden als Amsterdam en Rotterdam, maar ook aan kleinere steden en dorpen. U kunt hier een overzicht van onze schoonmaaklocaties vinden.

Professioneel schoonmaakbedrijf vliegtuigen

Onze schoonmakers zijn goed opgeleid, nemen hun werk serieus en hebben ruime ervaring. Als schoonmaakbedrijf vliegtuigen gaan wij zeer professioneel te werk, iets wat niet alleen te zien is in de werkhouding van onze schoonmaakspecialisten, maar ook in de middelen en materialen waarmee we werken. Balans Schoonmaak werkt met milieuvriendelijke schoonmaakproducten. Hierdoor wordt alles net een tikkeltje mooier schoon en belasten we het milieu zo min mogelijk. Dat is dus een voordeel voor u als klant én voor de rest van de wereld.

Bent u benieuwd wat Balans Schoonmaak voor u kan betekenen als schoonmaakbedrijf vliegtuig? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op.