Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Kantoor schoonmaak Amsterdam

Ons bedrijf is groot geworden met schoonmaakonderhoud. Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers.

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayon Manager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Kantoor schoonmaak Amsterdam

Kantoor schoonmaak Amsterdam

Bent u op zoek naar een bedrijf voor kantoor schoonmaak in Amsterdam? Dan bent u bij Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten aan het juiste adres! Wij hebben jarenlange ervaring in het schoonmaakvak en dus ook in de schoonmaak van kantoren.

Bij begrijpen als geen ander dat een schoon kantoor belangrijk is. U wilt een schoon gebouw, frisse werkplek en hygiënisch sanitair. Een schone werkomgeving laat namelijk een goede indruk achter op (potentiële) klanten, maar draagt ook nog eens bij aan de productiviteit van uw medewerkers. Genoeg reden dus om Balans Schoonmaak in te huren voor kantoor schoonmaak Amsterdam. Onze gekwalificeerde medewerkers gaan graag voor u aan de slag en zorgen ervoor dat iedereen in een schone omgeving kan werken. U kunt de kantoor schoonmaak in Amsterdam met een gerust hart aan ons overlaten!

Ontvang een gratis offerte

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.

 • Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kantoor schoonmaak Amsterdam in alle stadsdelen

Als schoonmaakbedrijf zijn wij werkzaam in alle regio’s in Amsterdam. Van Amsterdam-West tot Amsterdam-Oost en van Amsterdam-Noord tot Amsterdam-Zuid. In alle stadsdelen maken wij kantoren schoon en voeren wij onze ander schoonmaakdiensten uit. Het maakt dus niet uit in welk deel van Amsterdam uw bedrijf gevestigd is, voor kantoren schoonmaak Amsterdam bent u bij Balans Schoonmaak aan het juiste adres. Ook buiten Amsterdam zijn wij werkzaam door heel Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht!

Kantoor schoonmaak Amsterdam: onze diensten

U kunt op ons rekenen voor kantoor schoonmaak in Amsterdam. Onze schoonmaakspecialisten gaan graag voor u aan de slag en maken uw kantoor weer helemaal spic en span. Bij de schoonmaak van kantoren horen verschillende werkzaamheden. Zo kunt u op ons rekenen voor periodieke schoonmaak en glasbewassing, maar ook voor gevelreiniging, vloeronderhoud en dieptereiniging van het sanitair.

Zoekt u een bedrijf voor kantoor schoonmaak Amsterdam? Vraag dan vrijblijvend en gratis een offerte aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag!

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met Shane
Shane

Onze diensten en samenwerkingspartners

Of u nu verantwoordelijk bent voor een appartementencomplex, een kantoorpand of een scholengemeenschap, dan kunt u gebruikmaken van de schoonmaakservice van Balans Schoonmaak. De schoonmaakservice Amsterdam medewerkers zijn ervaren en genoten van een goede opleiding. Zo kunnen ze omgaan met allerlei panden. Onze cleaning ladies en cleaning men staan voor u klaar. Onze cschoonmaakservice Amsterdam kan u onder meer helpen met glasbewassing, vloeronderhoud, gevelreiniging en dieptereiniging. Behalve specialistische schoonmaak is onze cleaning service Amsterdam uiteraard ook inzetbaar voor de dagelijkse schoonmaak.

Recencie AZ

Over Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V.

Balans Schoonmaak is een schoonmaakbedrijf met meer dan 400 schoonmaakspecialisten in dienst. Deze professionele en enthousiaste medewerkers maken elke dag meer dan 600 panden schoon, waaronder veel kantoren. Dankzij onze jarenlange ervaring in het schoonmaakvak, weet u zeker dat kantoor schoonmaak Amsterdam altijd op nauwkeurige en professionele wijze wordt uitgevoerd. Als onze gekwalificeerde schoonmaakspecialisten zijn langsgeweest voor kantoor schoonmaak Amsterdam, is jullie werkplek gegarandeerd weer hygiënisch!

Kantoor schoonmaak Amsterdam op maat

Als u op zoek bent naar een bedrijf voor kantoren schoonmaak Amsterdam, bent u bij Balans Schoonmaak aan het juiste adres. Wij nemen uw schoonmaakwerkzaamheden graag uit handen, maar vergeten nooit om uw wensen daarbij centraal te stellen. Voordat wij aan de slag gaan, stellen we samen met u een schoonmaakplan op maat vast. Hierin leggen we onder andere vast welke schoonmaakwerkzaamheden we voor u gaan uitvoeren en wanneer we dit gaan doet. Zo maken we duidelijke afspraken, zodat u weet waar u aan toe bent en wij gericht aan de slag kunnen gaan met kantoor schoonmaak in Amsterdam. Voor al uw schoonmaakklussen in Amsterdam hebben wij de beste specialisten in dienst die expert zijn in hun vakgebied:

 • Vloeronderhoud
 • Cleanroomreiniging
 • Dieptereiniging
 • Glasbewassing
 • Sanitair

Kantoren schoonmaken met Balans Schoonmaak

Nood aan een schoonmaakbedrijf dat de schoonmaak voor kantoren onder handen neemt? Dan is Schoonmaakbedrijf Balans u graag van dienst. Met onze jarenlange ervaring weten we alles over kantoren schoonmaken. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via info@balansschoonmaak.nl of 072 – 303 02 10. U krijgt binnen de 24 uur reactie van één van onze adviseurs. Antwoord op een vrijblijvende offerte krijgt u binnen de 48 uur.