skip to Main Content

Vacatures

Heeft u interesse in een afwisselende baan binnen een dynamisch bedrijf? Solliciteer dan via onderstaand formulier op de openstaande vacature of stuur een open sollicitatie.

Schoonmaakmedewerker Zuidoostbeemster (MV:180118)

Voor een opdrachtgever in Zuidoostbeemster zijn wij op zoek naar een gemotiveerde, zelfstandige collega.
Werktijden en werkdagen in overleg. Het gaat om 2 dagen a 2 uur totaal 4 uur per week. Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan direct.

Schoonmaakmedewerker Heerhugowaard (IL:180116)

Voor een opdrachtgever in Heerhugowaard zijn wij op zoek naar een gemotiveerde, zelfstandige collega.
Werkdag donderdag voor 3 uur per dag van 9:00 uur tot 12:00 uur in totaal 3 uur per week. Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan direct.

Schoonmaakmedewerker Den Helder (IA:171214)

Voor een opdrachtgever in Den Helder zijn wij op zoek naar een schoonmaakmedewerker in verband met ziektevervanging. De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag 4 uur per dag.
Onze voorkeur gaat uit naar een man in verband met fysiek zwaar werk (werken met schrob-zuig machine).
Verklaring omtrent het gedrag zal onderdeel zijn voor de aanstelling van deze functie.
Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan direct.

Schoonmaakmedewerker Ijmuiden ivm zwangerschapsvervanging (IM:171201)

Voor een opdrachtgever in Ijmuiden zijn wij op zoek naar een schoonmaakmedewerker in verband met zwangerschapsvervanging tot 1-4-2018. De werkdagen en tijden zijn: dinsdag, woensdag en vrijdag van 17:00 uur tot 18:30 uur. Totaal 4.50 uur per week. Past dit in jou prive leven, solliciteer dan direct!

Meewerkend voorman/voorvrouw Amsterdam (FH:171201)

Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar een meewerkend voorman/voorvrouw voor 16,25 uur per week. De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 16:45 uur tot 20:00 uur. Ervaring in deze functie is een vereiste! Spreekt deze functie je aan en heb je ervaring in deze functie? Solliciteer dan direct.

Schoonmaakmedewerker Alkmaar (20170922)

Voor een opdrachtgever in Alkmaar zijn wij op zoek naar een gemotiveerde, zelfstandige collega. Werkdagen zijn maandag tot en met donderdag voor 2 uur per dag van 17:00 uur tot 19:00 uur in totaal 8 uur per week. Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan direct.

Schoonmaakmedewerker Houten (SE:170922)

Voor een opdrachtgever in Houten zijn wij op zoek naar een gemotiveerde, zelfstandige collega. Werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag voor 1.75 uur (1 uur en 45 minuten) per dag vanaf 17:00 uur. Past dit in jouw privé leven? Solliciteer dan direct.

Inval medewerker(s) schoonmaak Alkmaar, Castricum, Heerhugowaard

Wij zijn op zoek naar inval collega’s voor verschillende locaties in Alkmaar, Castricum en Heerhugowaard.  Mocht u hier geïnteresseerd in zijn, solliciteer dan direct.