Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Gemiddelde score van 8.0

Onderwijsgroep Amstelland: geavanceerde kwaliteitsmanagement

Onderwijsgroep Amstelland is een onderwijsorganisatie met meerdere scholen in de regio Amstelland. De organisatie heeft hoge eisen als het gaat om hygiëne en schoonmaak. Balans Schoonmaak en Onderwijsgroep Amstelland zijn al jarenlang partners in het schoonmaakproces van de scholen.

 • 8
  Kwaliteit dienstverlening
 • 8
  Oplossingsgericht
 • 8
  Betrouwbaarheid
 • 8
  Communicatie
 • 8
  Gastvrijheid

Oplossing

Het schoonmaakproces op de scholen van Onderwijsgroep Amstelland is complex en vereist een gestroomlijnde aanpak. Balans Schoonmaak heeft daarom een op maat gemaakte dienstverlening ontwikkeld die volledig is afgestemd op de specifieke eisen van Onderwijsgroep Amstelland. Deze oplossing omvat een reeks van schoonmaakdiensten die exact voldoen aan de behoeften van de organisatie.

Een van de belangrijkste aspecten van de dienstverlening is de implementatie van een geavanceerd kwaliteitscontrolesysteem. Dit systeem maakt gebruik van een digitale checklist die door de schoonmakers wordt ingevuld. Hiermee kunnen eventuele problemen of tekortkomingen in het schoonmaakproces snel worden geïdentificeerd en opgelost. Het kwaliteitscontrolesysteem draagt bij aan een efficiënte en effectieve manier van werken, waardoor de scholen van Onderwijsgroep Amstelland altijd schoon en hygiënisch zijn.

Resultaat

De samenwerking tussen Balans Schoonmaak en Onderwijsgroep Amstelland heeft geleid tot aanzienlijke verbeteringen in het schoonmaakproces van de scholen. Door de op maat gemaakte oplossing van Balans Schoonmaak is de kwaliteit van de schoonmaak sterk verbeterd. Dit heeft geleid tot een hogere tevredenheid van de leerlingen, docenten en ouders van de scholen.

Het resultaat van de samenwerking tussen Balans Schoonmaak en Onderwijsgroep Amstelland is dat de scholen altijd schoon en hygiënisch zijn. Dit draagt bij aan een gezonde en veilige leeromgeving voor de leerlingen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de samenwerking tussen Balans Schoonmaak en Onderwijsgroep Amstelland al jarenlang succesvol is en dat we nog steeds samenwerken om de schoonmaak(processen) nog verder te optimaliseren.

De klant aan het woord

“Balans Schoonmaak is al jarenlang de vaste schoonmaakpartner van Onderwijsgroep Amstelland. Als onderwijsinstelling is het voor ons van groot belang dat onze schoolgebouwen altijd schoon en hygiënisch zijn, omdat dit bijdraagt aan de gezondheid en veiligheid van onze leerlingen en medewerkers.

Balans Schoonmaak heeft bewezen een betrouwbare partner te zijn die ons altijd voorziet van hoogwaardige schoonmaakdiensten. Hun professionele en ervaren schoonmakers zijn goed opgeleid en werken volgens de hoogste standaarden en protocollen. Bovendien denkt Balans Schoonmaak altijd met ons mee en is bereid om oplossingen te vinden die aansluiten bij onze specifieke behoeften.

We zijn zeer tevreden over de samenwerking met Balans Schoonmaak en waarderen hun inzet en toewijding. Dankzij hun schoonmaakdiensten kunnen we onze leerlingen en medewerkers een veilige en hygiënische leeromgeving bieden.

“Kortom, we kunnen Balans Schoonmaak van harte aanbevelen als professionele en betrouwbare schoonmaakpartner voor onderwijsinstellingen.”