Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Schoonmaakbranches

Het maakt niet uit om welke branche het gaat, het hebben van een schone en gezonde omgeving voor de medewerkers en klanten is belangrijk. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende branches. Onze schoonmaakdiensten voldoen aan de hoogste normen op het gebied van hygiëne, kwaliteit en veiligheid.

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayonmanager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

Schoonmaakdiensten vloeronderhoud zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening

Een schone en representatieve werkplek is belangrijk binnen de zakelijke dienstverlening. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor consultancybedrijven, advocatenkantoren en andere zakelijke dienstverleners. Zo kunnen jouw werknemers zich concentreren op hun kernactiviteiten terwijl wij zorgen voor een schone omgeving.

Kantoorschoonmaak

In kantoren is een schone en frisse werkomgeving essentieel voor de productiviteit en het welzijn van de medewerkers. Bij Balans Schoonmaak bieden we een op maat gemaakt schoonmaakplan voor kantooromgevingen, variërend van dagelijkse schoonmaak tot periodiek onderhoud.

Schoonmaakbranches kantoorschoonmaak
Schoonmaakdiensten schoonmaakonderhoud kinderdagverblijf

Kinderdagverblijven

Een schone en veilige omgeving is van groot belang voor kinderen, zodat zij zorgeloos kunnen spelen. Daarom bieden wij professionele schoonmaakdiensten aan die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van hygiëne en veiligheid. Wij werken met flexibele oplossingen die aansluiten bij de werktijden van het kinderdagverblijf.

Onderwijs

Een schone en gezonde leeromgeving is van groot belang voor het welzijn en de prestaties van leerlingen en leraren. Balans Schoonmaak verzorgt professionele schoonmaakdiensten voor basisscholen, middelbare scholen en andere onderwijsinstellingen. Hierdoor kunnen zij zich gewoon concentreren op het leren en lesgeven.

Schoonmaakdiensten dieptereiniging onderwijs
Schoonmaakdiensten glasbewassing medische zorg

Medische zorg

In de medische sector is hygiëne van levensbelang. Daarom bieden wij gespecialiseerde schoonmaakdiensten aan die voldoen aan de strengste normen en richtlijnen. Onze aanpak staat garant voor een professionele en grondige schoonmaak, wat bijdraagt aan de veiligheid en het welzijn van patiënten, medewerkers en bezoekers.

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Flexibel inzetbaar in en nabij de Randstad
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Resultaatgericht en optimale beleving

Diverse schoonmaakdiensten

Bij Balans Schoonmaak kan je rekenen op een schone en hygiënische omgeving, ongeacht de schoonmaakbranche waarin je actief bent. Van dagelijkse schoonmaak tot periodieke werkzaamheden. Wij bieden diverse schoonmaakdiensten aan zodat jij je altijd in een frisse ruimte bevindt. De diensten die wij aanbieden zijn:

Schoonmaakbranches Balans Schoonmaak
 • ISO 9001 certificering
 • ISO 14001 certificering
 • CO2-prestatieladder
 • VCCN

Uitgelichte cases

Enkele cases waar wij trots op zijn.

Dit doen wij voor o.a.