Glasbewassing

Ons bedrijf is groot geworden met Glasbewassing van sanitair. Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers.

 • Jarenlange ervaring met glasbewassing
 • Vaste Rayonmanager beschikbaar
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Professioneel schoonmaakbedrijf

Glasbewassing: van ladder tot hoogwerker

Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf en reinigen wij bij meer dan 600 kantoren, bedrijven, winkels, scholen en zorginstellingen de ruiten en kozijnen. Zoekt u een bedrijf met ervaring in glasbewassing? Dan zit u goed bij Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V.! Afhankelijk van uw gebouw gebruiken we de traditionele ladder, telescoopbewassing of eventueel een hoogwerker om uw ramen streeploos schoon te maken. Glasbewassing op grote hoogte is dus geen probleem. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag een offerte aan!

Wij zijn actief in steden als Rotterdam, Haarlem en Leiden. Voor een overzicht van alle schoonmaakbranches, bekijk onze Branches pagina, waarop u al onze facilitaire diensten kunt zien.

Snelle en streeploze glasbewassing

Schone ramen zijn hét visitekaartje van uw organisatie. Maar, uw ruiten worden op den duur dof door vervuiling in de lucht. Voor het behoud van uw ruiten en kozijnen adviseren wij u daarom om periodiek uw ruiten te laten behandelen. Schoonmaakbedrijf Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. heeft een topteam van professionele glazenwassers dat de kennis, materialen en middelen heeft om elke klus succesvol te klaren. Wij werken snel en streeploos!

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Flexibel inzetbaar in en nabij de Randstad
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Resultaatgericht en optimale beleving

Wij werken onder andere voor

Organisaties voor wie wij de schoonmaakwerkzaamheden verzorgen zijn meer dan alleen onze klant. Samen met onze opdrachtgevers streven we er naar om een zo optimaal mogelijke samenwerking te creëren. Vanuit onze expertise denken we graag mee over het schoonmaakproces en optimaliseren we waar mogelijk. We praten vaak dus niet over klanten, maar over samenwerkingspartners. Bekijk hier nog meer samenwerkingspartners van ons.

Duravermeer x Balans

Wat zeggen anderen over ons?

Misschien geloof je ons niet?

Beoordelingen Balans Schoonmaak
Wij scoren een 9.9
 • Gaastra Erik Teunissen
  10
  Wij hebben het getroffen met Balans dienstverlening BV als partij voor de schoonmaakwerkzaamheden van ons kantoor. De contacten over de offerte en het contract verliepen soepel en deskundig . De schoonmaakwerkzaamheden worden consciëntieus uitgevoerd en de schoonmaakster is erg prettig in de omgang. Als er iets is de rayonleiding altijd aanspreekbaar en reageren direct, adequaat en deskundig.
 • Nieuwe Koffie Mark Jetten
  10
  Een reclamebureau maakt een hoop rommel, viezigheid en kliederboel. Met alternatieve lunches, barista-wedstrijden en kantoorraces is dat ook niet zo gek. Gelukkig zijn de schoonmakers van Balans dienstverlening elke keer weer de onzichtbare kracht die ons kantoor weer klaar maken voor een nieuwe dag.
 • LMH Engineering Nathalie Schuitemaker
  10
  Balans dienstverlening maakt dagelijks verschillende kantoren van ons schoon en wij zijn zeer te spreken over hun dienstverlening!
Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met Shane
Shane

Glasbewassing op hoogte

Wij kunnen ook werken op hoogte. Onze professionele schoonmakers zijn hiervoor opgeleid. Zo kunnen we werken met metalen of houten ladders, maar ook met hoogwerkers en telescoopbewassing. Voor hoogtes tot ca. 13 meter hoog gebruiken wij telescoopbewassing. Als ramen zich hoger bevinden, dan moet er een hoogwerker ingezet worden. Uiteraard dragen onze medewerkers de verplichte persoonlijke beschermingsmiddelen en volgen wij de wet- en regelgeving.

Full service in schoonmaakdiensten

Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. heeft passie voor het schoonmaakvak. Wij nemen uw schoonmaakwerkzaamheden en -wensen serieus. We ontzorgen u volledig door te doen waar wij het beste in zijn, zodat u zich optimaal kunt richten op uw werkzaamheden. Behalve glasbewassing zijn wij ook in te zetten voor onder meer gevelreiniging (zoals graffiti verwijderen), schoonmaken sanitair en schoonmaakonderhoud.

Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. is inzetbaar bij veel locaties in Nederland. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar glazenwassers in Amsterdam, Rotterdam of Den Haag? Dan zit u bij ons goed!

 

Waar voeren wij Glasbewassing uit?

U kunt op ons rekenen in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht voor schoonmaakonderhoud en andere schoonmaakdiensten. Zo zijn wij onder andere werkzaam op de volgende locaties: