Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Glasbewassing

Het reinigen van de ramen behoort waarschijnlijk niet tot de primaire activiteiten van jouw bedrijf, maar het is wel het eerste wat bezoekers zien. Voor een goede eerste indruk is het belangrijk om regelmatig de ramen te wassen. Wij helpen je graag met de totale glasbewassing van jouw bedrijfspand.

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayonmanager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager


Schoonmaakbedrijf in Rotterdam

Wat is glasbewassing?

Glasbewassing is het reinigen van de ramen en andere glazen oppervlakken om ze schoon en transparant te houden. Voor de beste schone uitstraling wordt meestal ook gelijk de gevel gewassen. Glasbewassing kan worden gedaan voor verschillende panden zoals kantoorpanden, bedrijfs- en winkelpanden, scholen en zorginstellingen. Het streeploos schoonmaken van ramen is een vak apart, zeker als het gaat om ramen wassen op hoogte. Maar met de juiste technieken zorgen onze medewerkers ook bij moeilijk bereikbare ramen voor een streeploos resultaat.

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Waarom glasbewassing uitbesteden?

Het eerste wat de bezoekers van jouw pand opmerken zijn de ramen. Voor een goede eerste indruk is het daarom het beste om altijd schone ramen te hebben. Dit straalt verzorgdheid en professionaliteit uit, waardoor bezoekers een positieve indruk krijgen. Een schoonmaakbedrijf heeft gespecialiseerde kennis en ervaring op het gebied van glasbewassing. Zij weten precies welke reinigingsmethoden en -producten het meest geschikt zijn. Ook zorgt het periodiek reinigen en onderhouden van de ramen voor een langere levensduur van het glas en de kozijnen. Glasbewassing voorkomt de ophoping van vuil en aanslag, waardoor de corrosie en slijtage worden verminderd. Zo geniet je langer van jouw ramen en heb je heldere ramen zonder strepen.

Schoonmaakonderhoud uitvoeren
Schoonmaker van schoonmaakbedrijf in kantoor

Wat zijn de kosten van glasbewassing?

Over onze prijzen willen wij zo transparant mogelijk zijn. Wij begrijpen dat elk pand uniek is en vraagt om andere behoeften. Om toch altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding te leveren, maken wij een op maat gemaakt plan dat is afgestemd op de specifieke wensen. Verschillende factoren hebben invloed op de prijs voor de glasbewassing, waaronder de omvang van de ramen, de bereikbaarheid en de frequentie. Naast glasbewassing kan je ook gebruikmaken van een van onze andere schoonmaakdiensten.

Wil je weten wat de kosten zijn voor de glasbewassing van jouw pand? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Flexibel inzetbaar in en nabij de Randstad
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Resultaatgericht en optimale beleving

Gecertificeerde medewerkers

Iedere klus vereist een andere expertise. Daarom hebben wij gecertificeerd schoonmaakspecialisten in dienst, die allemaal kennis hebben van een bepaald vakgebied.

Vloeronderhoud in uitvoering
 • ISO 9001 certificering
 • ISO 14001 certificering
 • CO2-prestatieladder
 • VCCN

Glasbewassing op maat

Bij Balans Schoonmaak begrijpen wij dat ieder pand anders is. Daarom werken wij bij ieder pand met glasbewassing op maat. Onze diensten zijn gemaakt om aan te sluiten bij jouw wensen en behoeften. Of je periodieke glasbewassing wenst, of een flexibele planning, wij passen ons aan jouw schema aan. Ons team van professionals zal er altijd voor zorgen dat jouw ramen weer schoon en helder zijn.

Laat het reinigen van de ramen over aan Balans Schoonmaak. Hierdoor hoef jij je geen zorgen meer te maken over de staat en uitstraling van de ramen. Onze professionele medewerkers zorgen voor de periodieke reiniging, waardoor jij tijd en moeite bespaart. Ieder bedrijfspand is anders en daarom vraagt glasbewassing om maatwerk. In ieder geval kunnen wij jou ondersteunen in:

 • Glasbewassing binnen en buiten
 • Ramen wassen op hoogte
 • Reinigen van rolluiken
 • Reinigen van zonnepanelen
 • Gevelreiniging

Ramen wassen op hoogte

Het wassen van ramen op grote hoogte vereist een professionele aanpak. Voor elke situatie vinden wij een veilige en effectieve oplossing om de ramen grondig te reinigen. Bij hoogtes tot circa 13 meter maken wij gebruik van telescoopbewassing. Bij deze veelgebruikte methode wordt er gebruikgemaakt van gedemineraliseerd water. Dit water bevat geen mineralen waardoor streeploos schone ramen worden gegarandeerd.

Duurzaam ramen wassen

Bij Balans Schoonmaak geloven we sterk in het belang van duurzaamheid. We maken gebruik van milieuvriendelijke reinigingsmiddelen die biologisch afbreekbaar zijn en geen schadelijke chemicaliën achterlaten. Ook vinden we het belangrijk het water efficiënt te gebruiken, zodat we het watergebruik minimaliseren en verspilling voorkomen.

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Uitgelichte cases

Enkele cases waar wij trots op zijn.

Dit doen wij voor o.a.

Veel gestelde vragen over glasbewassing:

We snappen best als je nog vragen hebt, Achint Atwal geeft antwoord:

 • Ja, wij werken altijd met vaste medewerkers die passen bij onze opdrachtgevers. Daarnaast werken we met vaste vervangers voor het geval onze vaste medewerker ziek of met vakantie is.

 • Wij hanteren contracten per jaar. Dankzij jaarcontracten kunnen wij een optimale samenwerking verwezenlijken en hoef je minimaal een jaar lang niet om te kijken naar schoonmaakwerkzaamheden.