Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Gemiddelde score van 9.0

Schone werkomgeving voor TeekensKarstens advocaten notarissen

TeekensKarstens advocaten notarissen is een Nederlands kantoor met vestigingen in Leiden, Amsterdam en Alphen aan den Rijn. TeekensKarstens advocaten notarissen adviseert en begeleid (internationale) bedrijven en instellingen en particulieren met specialistische vraagstukken op het gebied van ondernemen, vastgoed en notariaat.

TeekensKarstens advocaten notarissen en Balans Schoonmaak werken samen om de werkomgeving schoon en hygiënisch te houden zodat partners, cliënten en medewerkers met een prettig gevoel op locatie komen.

 • 9
  Kwaliteit dienstverlening
 • 9
  Oplossingsgericht
 • 9
  Betrouwbaarheid
 • 9
  Communicatie
 • 9
  Gastvrijheid

Oplossing

Het opstellen van een schoonmaakplan dat is afgestemd op de ruimtes binnen de locatie van TeekensKarstens advocaten notarissen. De rayonmanager onderhoudt een hechte relatie met de medewerkers en komt frequent langs om de kwaliteit van de levering te waarborgen. TeekensKarstens advocaten notarissen maakt gebruik van o.a. de volgende schoonmaakdiensten:

 • Schoonmaakonderhoud
 • Glasbewassing
 • Vloeronderhoud

Resultaat

Door de directe communicatie is de algehele hygiëne op de locatie van TeekensKarstens advocaten notarissen altijd conform de norm en zorgen de schone ruimtes voor een hoog tevredenheidsgehalte bij partners, cliënten en personeel. Het team van Balans Schoonmaak maakt gebruik van duurzame schoonmaakmiddelen & materialen en houdt rekening met de maatschappelijke betrokkenheid van TeekensKarstens advocaten notarissen.

De klant aan het woord

“Met Balans Schoonmaak kunnen wij vertrouwen op vakkundige schoonmaak van ons hele pand. Iedere dag werken zij met een vaste ploeg medewerkers, wat zorgt voor vertrouwde gezichten op de werkvloer en vriendelijk contact. Ook heb ik een erg goede relatie met onze accountmanager die, door de korte lijntjes die wij hebben, altijd alles snel weet te regelen.”