skip to Main Content

Schone panden voor vastgoedbeheerders

Als vastgoedbeheerder is het noodzakelijk dat uw panden er verzorgd uitzien, schoon blijven en goed worden onderhouden. Vooral wanneer u meerdere panden in beheer heeft, kunt u niet elke week uw gebouwen bekijken om te zien of alles nog in goede staat verkeert. Tijdens onze bezoeken controleren wij uw pand daarom ook op eventuele lekkages en schade.

Renovatie en verbouwing

Zodra een renovatie of verbouwing klaar is, blijft er vaak nog veel stof en vuil achter in het pand. Het is daarom noodzakelijk dat dit grondig wordt schoongemaakt, zodat alles in orde is voor de oplevering. Wij zorgen ervoor dat uw pand geen verfresten of kitresten meer bevat. We reinigen vloeren, wanden en plafonds en maken uw sanitair blinkend schoon.

Ervaren en professioneel

Wij hebben ruim 35 jaar ervaring in het schoonmaken van objecten voor vastgoedbeheerders en projectontwikkelaars. Onze professionele schoonmakers zijn RAS-gecertificeerd. Indien gewenst kunnen wij uw gebouw ook gebruiksklaar maken. Na onze schoonmaak kunt u weer genieten van:

  • Een schoon en representatief object
  • Schone vensterbanken, wanden en plafonds
  • Een opgeruimd interieur
  • Gereinigde tegels, vloeren en sanitair
  • Schoon en verzorgd meubilair
  • Schone ruiten en deuren

Balans dienstverlening maakt dagelijks verschillende kantoren van ons schoon en wij zijn zeer te spreken over hun dienstverlening!

Nathalie Schuitemaker

Een reclamebureau maakt een hoop rommel, viezigheid en kliederboel. Met alternatieve lunches, barista-wedstrijden en kantoorraces is dat ook niet zo gek. Gelukkig zijn de schoonmakers van Balans dienstverlening elke keer weer de onzichtbare kracht die ons kantoor weer klaar maken voor een nieuwe dag.

Mark Jetten

Wij hebben het getroffen met Balans dienstverlening BV als partij voor de schoonmaakwerkzaamheden van ons kantoor. De contacten over de offerte en het contract verliepen soepel en deskundig . De schoonmaakwerkzaamheden worden consciëntieus uitgevoerd en de schoonmaakster is erg prettig in de omgang. Als er iets is de rayonleiding altijd aanspreekbaar en reageren direct, adequaat en deskundig.

Uw pand ook schoon uit handen? Vraag een offerte aan!

Neemt u gerust vrijblijvend contact op wanneer u zoekt naar een geschikt schoonmaakbedrijf dat werkzaam is in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Wij beschikken over langdurige ervaring, 300 betrouwbare medewerkers én uitstekende referenties. Voor meer informatie of een afspraak belt u met Fred Hoogendijck op 072- 540 0066. Of vul het contactformulier in. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Balans is strategische partner van AZ