Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Schoonmaak voor vastgoedbeheerders

Ons bedrijf is groot geworden met schoonmaakonderhoud. Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers.

 • Professioneel schoonmaakbedrijf

  Meer dan 400 gespecialiseerde schoonmakers in dienst

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayon Manager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

Zet ons in voor het schoonmaken voor vastgoedbeheerders

Als vastgoedbeheerder is het noodzakelijk dat uw panden er verzorgd uitzien, schoon blijven en goed worden onderhouden. Zoekt u een schoonmaakbedrijf dat u daarbij kan helpen? Dan bent u bij Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. aan het juiste adres. Samen met u maken wij een plan en zorgen we ervoor dat uw vastgoed er altijd netjes uitziet. Zo nemen wij een deel van de facilitaire diensten uit handen. Wij hebben jarenlange ervaring in het schoonmaken van objecten voor vastgoedbeheerders en projectontwikkelaars. Onze professionele schoonmakers zijn RAS-gecertificeerd en zorgen er altijd voor dat het schoonmaken en onderhouden van uw vastgoed op een vakkundige manier gebeurt. Wij zijn o.a. werkzaam in de volgende steden: Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Haarlem.

Zakelijke offerte aanvragen

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.

 • Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Flexibel inzetbaar in en nabij de Randstad
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Resultaatgericht en optimale beleving

Renovatie en verbouwing

Wanneer een renovatie of verbouwing klaar is, blijft er vaak nog veel stof en vuil achter in het pand. Het is daarom noodzakelijk dat dit grondig wordt schoongemaakt, zodat alles in orde is voor de oplevering. Wij zorgen ervoor dat uw pand geen verfresten of kitresten meer bevat. We reinigen vloeren, wanden en plafonds en maken uw sanitair blinkend schoon.

Bekijk hier het volledige aanbod van onze schoonmaakdiensten.

 

Maatwerk van Balans

Bij Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. hebben wij gekwalificeerde medewerkers in dienst, die graag met u meedenken. Samen met u bepalen we welke schoonmaakwerkzaamheden we gaan uitvoeren, hoe vaak dat gedaan wordt en wanneer precies. Bent u op zoek naar dagelijkse of juist periodieke schoonmaak? Wilt u een schoonmaak van de sanitaire voorzieningen of misschien wel een vloer-schoonmaak? Het is allemaal mogelijk: de keuze is aan u!

Onze diensten in het vastgoedbeheer gaan verder dan alleen de dagelijkse en periodieke schoonmaak. Zo verzorgen wij ook gevelreiniging, trappenhuis schoonmaak en specialistische reiniging. Wilt u bijvoorbeeld graffiti verwijderen? Dan kunnen wij u daarbij helpen. Bij Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. begrijpen wij dat u niet elke week uw gebouwen kunt bekijken om te zien of alles nog in goede staat verkeert, helemaal niet wanneer u meerdere panden in beheer heeft. Tijdens onze bezoeken controleren wij uw pand daarom ook op eventuele lekkages en schade.

Na onze schoonmaak kunt u weer genieten van:

 • Een schoon en representatief object
 • Schone vensterbanken, wanden en plafonds
 • Een opgeruimd interieur, waarbij je weer kan genieten van je industriele meubels
 • Gereinigde tegels, vloeren en sanitair
 • Schoon en verzorgd meubilair
 • Schone ruiten en deuren
Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Wat zeggen anderen over ons?

Misschien geloof je ons niet?

Beoordelingen Balans Schoonmaak
Wij scoren een 9.9
 • Nando van Gorkum logo
  Nando van Gorkum TeekensKarstens
  10

  Met Balans Schoonmaak kunnen wij vertrouwen op vakkundige schoonmaak van ons hele pand. Iedere dag werken zij met een vaste ploeg medewerkers, wat zorgt voor vertrouwde gezichten op de werkvloer en vriendelijk contact. Ook heb ik een erg goede relatie met onze accountmanager die, door de korte lijntjes die wij hebben, altijd alles snel weet te regelen.

 • Gaastra logo
  Gaastra Erik Teunissen
  10

  Wij hebben het getroffen met Balans dienstverlening BV als partij voor de schoonmaakwerkzaamheden van ons kantoor. De contacten over de offerte en het contract verliepen soepel en deskundig . De schoonmaakwerkzaamheden worden consciëntieus uitgevoerd en de schoonmaakster is erg prettig in de omgang. Als er iets is de rayonleiding altijd aanspreekbaar en reageren direct, adequaat en deskundig.

 • Nieuwe Koffie logo
  Nieuwe Koffie Mark Jetten
  10

  Een reclamebureau maakt een hoop rommel, viezigheid en kliederboel. Met alternatieve lunches, barista-wedstrijden en kantoorraces is dat ook niet zo gek. Gelukkig zijn de schoonmakers van Balans dienstverlening elke keer weer de onzichtbare kracht die ons kantoor weer klaar maken voor een nieuwe dag.

 • LMH Engineering logo
  LMH Engineering Nathalie Schuitemaker
  10

  Balans dienstverlening maakt dagelijks verschillende kantoren van ons schoon en wij zijn zeer te spreken over hun dienstverlening!

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met Shane
Shane

Wij werken onder andere voor

In welke branche we ook werken, de organisaties voor wie wij schoonmaken zijn meer dan alleen onze klant. Samen met onze opdrachtgevers streven we er namelijk naar een zo optimaal mogelijke samenwerking te creëren. Vanuit onze expertise denken we graag mee over het schoonmaakproces en optimaliseren we dit waar mogelijk. We praten vaak dus niet over klanten, maar over samenwerkingspartners. Bekijk hier nog meer samenwerkingspartners van ons.

Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. maakt niet alleen schoon voor vastgoedbeheerders. Wij werken namelijk in diverse branches en zorgen onder andere ook voor:

 

Duravermeer x Balans

Veel gestelde vragen over schoonmaak voor vastgoedbeheerders:

We snappen best als u nog vragen heeft, Achint Atwal geeft antwoord:

 • Balans neemt de zorg voor schoonmaak uit handen tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding. Aan de hand van de opdracht voor uw bedrijf en de frequentie daarvan stemmen wij de beste prijs met u af.

 • We stellen samen een persoonlijk schoonmaakplan op. Hierin nemen we alle belangrijke schoonmaaktaken op. Denk hierbij aan schoonmaaktaken zoals stofzuigen, dweilen en stoffen en het periodiek wassen van ramen.

 • Wij werken al onze medewerkers in op de locatie van onze opdrachtgevers. Zo kunnen we direct de bijzonderheden van de locatie doornemen.

 • Een dagelijkse of periodieke schoonmaak draagt bij aan de netheid en hygiëne van uw pand. Het schoonmaken en opruimen van bureaus, het schoonmaken van toiletten en het stofzuigen en dweilen wordt uit handen genomen. Een dieptereiniging raden we vooral aan voor professionele keukens en sanitaire ruimtes. Zichtbaar én onzichtbaar vuil word aangepakt en er wordt geen millimeter overgeslagen door onze schoonmakers.

 • De sleutel om uitdagingen aan te kunnen is door vooruit te denken. Wij twijfelen niet om in te zetten op duurzame oplossingen. Sterker nog: wij investeren in duurzame middelen om de impact op het milieu zoveel mogelijk in te perken. Draag ook een steentje bij aan een schoner klimaat en ga in zee met een bedrijf waarmee u het verschil kan maken.