Meer dan 25 jaar dé schoonmaakspecialist

Jarenlange schoonmaakervaring

Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. is het mooie resultaat van de fusie van twee schoonmaakbedrijven.

Balans Schoonmaakdiensten

Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. is het mooie resultaat van de fusie van twee schoonmaakbedrijven. Medio 2016 heeft Constant Dienstverlening B.V. uit Alphen aan de Rijn het bedrijf Balans Schoonmaak- en bedrijfsdiensten B.V. uit Sint Pancras overgenomen. Balans was al sinds 1995 een begrip in de regio Alkmaar en ver daarbuiten. Constant bestaat sinds 1980. Totaal dus meer dan 50 jaar aan schoonmaakervaring; dat zegt wel wat!

Full service in schoonmaakdiensten

Sindsdien zijn wij uitgegroeid tot een full service schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers en actief in AmsterdamNoord-Holland en Zuid-Holland en Utrecht.  Wij reinigen dagelijks ruim 600 kantoren, bedrijfs- en winkelpanden, scholen, cleanrooms, laboratoria, zorginstellingen en appartementencomplexen (i.o. VVE’s). Voor al uw schoonmaakklussen hebben wij specialisten in dienst die expert zijn in hun vakgebied.

 

Ontmoet het team

  • Achint Atwal Algemeen directeur
  • Wouter Timmers Sales Manager
  • Shane Dingena Accountmanager
  • Demi van Zanen Backoffice medewerker
  • Marije van de Ven Backoffice medewerker
  • Vertrouwen, respect en liefde voor schoonmaken

    Groeien kan ieder bedrijf, met voldoende doorzettingsvermogen, wilskracht en passie. Maar een begrip worden in Nederland, dat vergt vertrouwen, respect en liefde voor schoonmaken. Deze laatste drie belangrijke kernwoorden vormen dan ook de missie van Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V..

    “Samenwerken met vertrouwen, respect en liefde voor het vak. Dan haal je altijd voldoening uit je werk en uit elkaar.”