• Beste prijs / kwaliteit garantie
  • Klanttevredenheidsscore van 99,6%

Schoonmaak offerte

Via onderstaande buttons maakt u een vrijblijvende afspraak met één van onze schoonmaakadviseurs of vraagt u direct een schoonmaak offerte aan.

Een schoonmaak offerte aanvragen kan makkelijk online. U krijgt binnen de 48 uur van ons een offerte op maat opgestuurd.

Gratis schoonmaak offerte aanvragen

Wilt u een schoonmaak offerte aanvragen bij Balans Schoonmaakdiensten? Dan vragen wij u graag om wat info over de schoonmaakdienst en uzelf in te vullen op het formulier dat u via de button hierboven vindt. Wij vragen u om op de offerte de info over u en uw bedrijf in te vullen, maar ook specificaties zoals wat u precies wilt qua type werkzaamheden. Van kantoren schoonmaken tot industriële reiniging en graffiti verwijderen, wij kunnen immers veel voor u betekenen. Neem zeker een kijkje naar onze schoonmaakdiensten.

We vragen u ook om het aantal vierkante meter van uw te schoonmaken plaats in te vullen, net zoals de frequentie van de werkzaamheden. Heeft u nog extra opmerkingen? Vul deze dan in bij het vakje voor de toelichting. Een gratis schoonmaak offerte aanvragen kan niet makkelijker!

Afspraak met een schoonmaakadviseur

Wij snappen dat u een goed schoonmaakbedrijf wilt. Daarom kan het handig zijn om even te spreken met één van onze adviseurs. Heeft u vragen of wilt u graag iets weten voordat u een gratis offerte aanvraagt? Kies dan voor de button ‘Afspraak maken met een schoonmaakadviseur’. Een van onze adviseurs neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Kiezen voor Balans Schoonmaak

Balans Schoonmaak is een full service schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers. We zijn actief in Noord- en Zuid-Holland en in Utrecht. Dagelijks zijn we verantwoordelijk voor de schoonmaak van ruim 600 kantoren, bedrijfs- en winkelpanden, scholen en meer. Wilt u zich aanmelden als bedrijf en gebruikmaken van de diensten van Balans Schoonmaak? Dan staan wij graag voor u klaar. Onze specialisten hebben allemaal een vakspecifieke opleiding afgerond. Vraag dus nú vrijblijvend een schoonmaak offerte aan!

  • Professioneel schoonmaakbedrijf Ruim 400 gepassioneerde schoonmakers in dienst
  • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!
  • Altijd een plan op maat Ook voor u!
  • Beste prijs / kwaliteit garantie Vraag snel een offerte aan!
  • Meer dan 400 gespecialiseerde schoonmakers in dienst Schoon uit handen
  • Liefde voor het schoonmaakvak Ruim 400 gepassioneerde schoonmakers in dienst