Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Scholen schoonmaak

Wij zijn o.a. groot geworden met de schoonmaak van scholen. Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers. Voor de schoonmaak van scholen kan je op ons rekenen!

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayon Manager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Schoonmaakbedrijf voor scholen

Een schone school zorgt voor blije studenten en docenten. Iedereen wil graag naar een plek waar alles schoon is en lekker ruikt. Ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat de schoonmaak van jouw school uit handen kan nemen en in staat is om van jouw school weer een schone en frisse plek te maken, waar studenten en docenten met plezier naartoe gaan? Dan ben je bij Balans Schoonmaak aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in schoonmaak in het onderwijs. Het schoonmaken van scholen doen we met een specialistische reiniging. Balans Schoonmaak maakt ook graag jouw school schoon!

Zakelijke offerte aanvragen

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.

 • Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beter doceren en leren met een schone school

Wij zorgen voor schoon sanitair, schone hallen, aula’s, leslokalen, auditoria en pleinen. Iedere dag een schone en frisse omgeving is een noodzakelijke voorwaarde bij het doceren en leren. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in de specialistische werkzaamheden die bij het schoonmaken van een school komen kijken en besteden extra aandacht aan plekken die echt hygiënisch moeten zijn. Van dieptereiniging keukens in de kantine tot het schoonvegen van de lokalen en van het lappen van de ramen tot specialistisch vloeronderhoud, Balans Schoonmaak is een van de beste in een school schoonmaken. Een schone school is een gezonde school! Heeft jouw school meerdere locaties? Geen probleem, wij doen er alles aan om van jouw school een schone school te maken!

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Flexibel inzetbaar in en nabij de Randstad
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Resultaatgericht en optimale beleving

Wij werken onder andere voor

Organisaties voor wie wij de schoonmaakwerkzaamheden verzorgen zijn meer dan alleen onze klant. Samen met onze opdrachtgevers streven we er naar om een zo optimaal mogelijke samenwerking te creëren. Vanuit onze expertise denken we graag mee over het schoonmaakproces en optimaliseren we waar mogelijk. We praten vaak dus niet over klanten, maar over samenwerkingspartners.

Duravermeer x Balans

Wat zeggen anderen over ons?

Misschien geloof je ons niet?

Beoordelingen Balans Schoonmaak
Wij scoren een 9.9
 • Nando van Gorkum logo
  Nando van Gorkum TeekensKarstens
  10

  Met Balans Schoonmaak kunnen wij vertrouwen op vakkundige schoonmaak van ons hele pand. Iedere dag werken zij met een vaste ploeg medewerkers, wat zorgt voor vertrouwde gezichten op de werkvloer en vriendelijk contact. Ook heb ik een erg goede relatie met onze accountmanager die, door de korte lijntjes die wij hebben, altijd alles snel weet te regelen.

 • Gaastra logo
  Gaastra Erik Teunissen
  10

  Wij hebben het getroffen met Balans dienstverlening BV als partij voor de schoonmaakwerkzaamheden van ons kantoor. De contacten over de offerte en het contract verliepen soepel en deskundig. De schoonmaakwerkzaamheden worden consciëntieus uitgevoerd en de schoonmaakster is erg prettig in de omgang. Als er iets is de rayonleiding altijd aanspreekbaar en reageren direct, adequaat en deskundig.

 • Nieuwe Koffie logo
  Nieuwe Koffie Mark Jetten
  10

  Een reclamebureau maakt een hoop rommel, viezigheid en kliederboel. Met alternatieve lunches, barista-wedstrijden en kantoorraces is dat ook niet zo gek. Gelukkig zijn de schoonmakers van Balans dienstverlening elke keer weer de onzichtbare kracht die ons kantoor weer klaar maken voor een nieuwe dag.

 • LMH Engineering logo
  LMH Engineering Nathalie Schuitemaker
  10

  Balans dienstverlening maakt dagelijks verschillende kantoren van ons schoon en wij zijn zeer te spreken over hun dienstverlening!

vloeronderhoud
Afstoffen in een kinderdagverblijf

Schone onderwijsgebouwen

Wie wil nu wachten met het doen van zijn behoefte totdat hij thuis is? In elk onderwijsgebouw zou het de normaalste zaak van de wereld moeten zijn dat docenten, medewerkers en leerlingen / studenten gewoon naar het toilet gaan. Helaas is dat maar al te vaak niet het geval. Schone en opgeruimde klaslokalen, schone en gezonde schoolkantines en schone sanitaire voorzieningen, wie wil dat nu niet? Met een schoonmaakbedrijf onderwijs is het zo geregeld. Balans Schoonmaak zorgt voor de beste schoonmaak van scholen. Resultaatgericht schoonmaken is waar we goed in zijn!

Wat kost scholen schoonmaak?

Bij Balans Schoonmaak werken we niet met een vaste prijs. Wij zijn ervan overtuigd dat iedere school anders is en iedere school dus ook andere behoeftes heeft in de schoonmaak. Wij maken daarom graag een vrijblijvende offerte op maat voor de schoonmaak van jouw school. Zo kan je jouw wensen aangeven en weet je precies waar je bij Balans Schoonmaak aan toe bent.

Wil je weten wat de kosten zijn voor de schoonmaak van jouw school? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Scholen schoonmaak zoals jij dat wilt

Met onze flexibele werktijden spelen we in op de behoeftes van het onderwijs. Gebruikelijk is om vroeg in de ochtend of na sluitingstijd te zorgen voor verfrissing in het gebouw. Maar mocht het nodig zijn dat je ’s middags wat hulp kunt gebruiken of, in het geval van avondonderwijs, vlak voor of na de les, dan kan je altijd bellen voor onze planning. Onze schoonmaakdiensten bieden wij aan in de volgende steden: Amsterdam, Utrecht, Alkmaar, Den Haag en Haarlem.

Benieuwd naar onze andere schoonmaakwerkzaamheden? Bekijk dan hier ons volledige schoonmaak aanbod. Heb je specifieke wensen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onze website zodat wij je zo snel mogelijk kunnen helpen. Wij zorgen voor een schone omgeving voor al jouw studenten en docenten.

Andere schoonmaakbranches:

Veel gestelde vragen over schoonmaak in het onderwijs:

We snappen best als je nog vragen hebt, Achint Atwal geeft antwoord:

 • Balans neemt de zorg voor schoonmaak uit handen tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding. Aan de hand van de opdracht voor jouw bedrijf en de frequentie daarvan stemmen wij de beste prijs met je af.

 • Denk hierbij aan de schoonmaaktaken zoals stofzuigen en dweilen. Alles wordt van tevoren vastgelegd in een op maat gemaakt schoonmaakplan. En is er tijd over? Dan is er ruimte om bijvoorbeeld vloeronderhoud te plegen of om de ramen te wassen.

 • De sleutel om uitdagingen aan te kunnen is door vooruit te denken. Wij twijfelen niet om in te zetten op duurzame oplossingen. Sterker nog: wij investeren in duurzame middelen om de impact op het milieu zoveel mogelijk in te perken. Draag ook een steentje bij aan een schoner klimaat en ga in zee met een bedrijf waarmee je het verschil kan maken.

 • Wij zorgen altijd voor juiste middelen en materialen. Hierbij kiezen wij voor duurzame materialen en producten zodat we het milieu minimaal belasten sommige gevallen zoals de schoonmaak van cleanrooms zorgen onze opdrachtgevers voor de juiste middelen en materialen.

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met Shane
Shane