Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Scholen schoonmaak

Wij zijn onder andere groot geworden met de schoonmaak van scholen. Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers. Voor de schoonmaak van scholen kan je op ons rekenen!

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayonmanager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

Schoonmaken onderwijs

Schoonmaakbedrijf voor scholen

Een schone school zorgt voor blije studenten en docenten. Iedereen wil graag naar een plek waar alles schoon is en lekker ruikt. Ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat de schoonmaak van jouw school uit handen kan nemen? Dat in staat is om van jouw school weer een schone en frisse plek te maken? Waar studenten en docenten met plezier naartoe gaan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in schoonmaak in het onderwijs. Balans Schoonmaak maakt graag ook jouw school schoon!

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Beter leren en doceren met een schone school

Wij zorgen voor schoon sanitair, schone hallen, aula’s, leslokalen, auditoria en pleinen. Iedere dag een schone en frisse omgeving is een noodzakelijke voorwaarde bij het leren en doceren. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in de werkzaamheden die bij het schoonmaken van een school komen kijken en besteden extra aandacht aan plekken die echt hygiënisch moeten zijn.

Van dieptereiniging in de kantine en vloeronderhoud, tot het schoonvegen van de lokalen en het lappen van de ramen. Een schone school is een gezonde school! Heeft jouw school meerdere locaties? Geen probleem, wij doen er alles aan om van al jouw scholen schone scholen te maken!

Schoonmaken onderwijs
Gymzaal school schoonmaken

Scholen schoonmaak zoals jij dat wilt

Met onze flexibele werktijden spelen we in op de behoeften van het onderwijs. Gebruikelijk is om vroeg in de ochtend of na sluitingstijd te zorgen voor verfrissing in het gebouw. Maar mocht het nodig zijn dat je ’s middags wat hulp kunt gebruiken of, in het geval van avondonderwijs, vlak voor of na de les, dan kan je altijd bellen voor onze planning.

Benieuwd naar de andere schoonmaakwerkzaamheden die Balans Schoonmaak aanbiedt? Heb je specifieke wensen en eisen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onze website zodat wij je zo snel mogelijk kunnen helpen. Wij zorgen voor een schone omgeving voor al jouw studenten en docenten.

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Flexibel inzetbaar in en nabij de Randstad
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Resultaatgericht en optimale beleving

Wat zijn de kosten voor scholen schoonmaak?

Bij Balans Schoonmaak werken we niet met een vaste prijs. Wij zijn ervan overtuigd dat iedere school anders is en iedere school dus ook andere behoeftes heeft in de schoonmaak. Wij maken daarom graag een vrijblijvende offerte op maat voor de schoonmaak van jouw school. Zo kan je jouw wensen aangeven en weet je precies waar je bij Balans Schoonmaak aan toe bent.

Wil je weten wat de kosten zijn voor de schoonmaak van jouw school? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Duravermeer x Balans
 • ISO 9001 certificering
 • ISO 14001 certificering
 • CO2-prestatieladder
 • VCCN

Uitgelichte cases

Enkele cases waar wij trots op zijn.

Dit doen wij voor o.a.

Veel gestelde vragen over schoonmaak in het onderwijs:

We snappen best als je nog vragen hebt, Achint Atwal geeft antwoord:

 • Balans neemt de zorg voor schoonmaak uit handen tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding. Aan de hand van de opdracht voor jouw bedrijf en de frequentie daarvan stemmen wij de beste prijs met je af.

 • Denk hierbij aan de schoonmaaktaken zoals stofzuigen en dweilen. Alles wordt van tevoren vastgelegd in een op maat gemaakt schoonmaakplan. En is er tijd over? Dan is er ruimte om bijvoorbeeld vloeronderhoud te plegen of om de ramen te wassen.

 • De sleutel om uitdagingen aan te kunnen is door vooruit te denken. Wij twijfelen niet om in te zetten op duurzame oplossingen. Sterker nog: wij investeren in duurzame middelen om de impact op het milieu zoveel mogelijk in te perken. Draag ook een steentje bij aan een schoner klimaat en ga in zee met een bedrijf waarmee je het verschil kan maken.

 • Wij zorgen altijd voor juiste middelen en materialen. Hierbij kiezen wij voor duurzame materialen en producten zodat we het milieu minimaal belasten sommige gevallen zoals de schoonmaak van cleanrooms zorgen onze opdrachtgevers voor de juiste middelen en materialen.