skip to Main Content

Schone onderwijsgebouwen

Wie wil nu wachten met het doen van zijn behoefte totdat hij thuis is? In elk onderwijsgebouw zou het de normaalste zaak van de wereld moeten zijn dat docenten, medewerkers en leerlingen / studenten gewoon naar het toilet gaan. Helaas is dat maar al te vaak niet het geval.

Beter doceren en leren

Wij zorgen voor schoon sanitair, schone hallen, aula’s, leslokalen, auditoria en pleinen. Iedere dag een schone en frisse omgeving is een noodzakelijke voorwaarde bij het doceren en leren.

Jarenlange ervaring

Wij hebben ruim 35 jaar ervaring bij onderwijsinstellingen. Schoonmaken bij een onderwijsinstelling gebeurt extra grondig. Leerlingen en studenten maken nu eenmaal meer rommel en komen overal aan. Dat betekent dat de schoonmaakproducten zacht en fris moeten zijn, zonder daarbij in te leveren op het resultaat.

Wij passen ons aan aan u

Met onze flexibele werktijden spelen we in op de behoeftes van het onderwijs. Gebruikelijk is om vroeg in de ochtend of na sluitingstijd te zorgen voor verfrissing in het gebouw. Maar mocht het nodig zijn dat u ’s middags wat hulp kunt gebruiken of, in het geval van avondonderwijs vlak voor of na de les, dan kunt u altijd bellen voor onze planning.

Balans dienstverlening maakt dagelijks verschillende kantoren van ons schoon en wij zijn zeer te spreken over hun dienstverlening!

Nathalie Schuitemaker

Een reclamebureau maakt een hoop rommel, viezigheid en kliederboel. Met alternatieve lunches, barista-wedstrijden en kantoorraces is dat ook niet zo gek. Gelukkig zijn de schoonmakers van Balans dienstverlening elke keer weer de onzichtbare kracht die ons kantoor weer klaar maken voor een nieuwe dag.

Mark Jetten

Wij hebben het getroffen met Balans dienstverlening BV als partij voor de schoonmaakwerkzaamheden van ons kantoor. De contacten over de offerte en het contract verliepen soepel en deskundig . De schoonmaakwerkzaamheden worden consciëntieus uitgevoerd en de schoonmaakster is erg prettig in de omgang. Als er iets is de rayonleiding altijd aanspreekbaar en reageren direct, adequaat en deskundig.

Uw onderwijsgebouw ook schoon uit handen? Vraag een offerte aan!

Neemt u gerust vrijblijvend contact op wanneer u zoekt naar een geschikt schoonmaakbedrijf voor uw onderwijsgebouw dat actief is in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Wij beschikken over langdurige ervaring, 300 betrouwbare medewerkers én uitstekende referenties. Voor meer informatie of een afspraak belt u met Fred Hoogendijck op 072- 540 0066. Of vul het contactformulier in. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Balans is strategische partner van AZ