Schoonmaakbedrijf Amsterdam

Als schoonmaakbedrijf in Amsterdam leveren we verschillende diensten in verschillende branches. Of u nu een schoonmaakspecialist zoekt voor de dagelijkse schoonmaak op kantoor, kinderdagverblijf, medische praktijk, hotel, onderwijs of vastgoed zijn wij u graag tot dienst. Laat ons weten wat uw facilitaire uitdaging is. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang dezelfde dag nog een reactie.

 • 400+ gepassioneerde schoonmakers in dienst in Amsterdam en omgeving
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Dé schoonmaakspecialist in Amsterdam

Balans is meer dan een schoonmaakbedrijf in Amsterdam alleen

Geen bedrijf is hetzelfde en iedere partner heeft andere wensen. Bij al onze opdrachten gaan wij uit van maatwerk. Voordat wij aan de slag gaan, komen we eerst eens langs bij u op locatie in Amsterdam. De hele samenwerking houden we de lijnen kort. Uw ervaringen zijn immers waardevol en laten onze mensen uitblinken in hun vak. Wij kunnen onze schoonmaakwerkzaamheden dagelijks of met vaste frequenties uitvoeren. 

De schoonmaakspecialist in Amsterdam

Kortom, heeft u een schoonmaakbedrijf nodig in Amsterdam? Wij dragen zorg voor uw schoonmaakwerkzaamheden op dagelijkse of wekelijkse basis. Met ruim dan 400 werknemers in dienst met ieder hun eigen specialisme zijn wij u tot dienst ongeacht de branche. Bovendien zijn we flexibel inzetbaar in alle stadsdelen van Amsterdam:

 • Schoonmaakbedrijf Amsterdam-Centrum
 • Schoonmaakbedrijf Amsterdam-Noord
 • Schoonmaakbedrijf Amsterdam-Oost
 • Schoonmaakbedrijf Amsterdam-West
 • Schoonmaakbedrijf Amsterdam-Zuid

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Flexibel inzetbaar in en nabij de Randstad
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Resultaatgericht en optimale beleving

Onze partners in Amsterdam

Organisaties voor wie wij de schoonmaakwerkzaamheden verzorgen zijn meer dan alleen onze klant. Samen met onze opdrachtgevers streven we ernaar om een zo optimaal mogelijke samenwerking te creëren. Vanuit onze expertise denken we graag mee over het schoonmaakproces en optimaliseren we het waar mogelijk. We praten dus niet over klanten, maar over samenwerkingspartners.

Wat zeggen anderen over ons?

Bekijk onze reviews van onze partners:

Beoordelingen Balans Schoonmaak
Wij scoren een 9.9
 • Gaastra Erik Teunissen
  10
  Wij hebben het getroffen met Balans dienstverlening BV als partij voor de schoonmaakwerkzaamheden van ons kantoor. De contacten over de offerte en het contract verliepen soepel en deskundig . De schoonmaakwerkzaamheden worden consciëntieus uitgevoerd en de schoonmaakster is erg prettig in de omgang. Als er iets is de rayonleiding altijd aanspreekbaar en reageren direct, adequaat en deskundig.
 • Nieuwe Koffie Mark Jetten
  10
  Een reclamebureau maakt een hoop rommel, viezigheid en kliederboel. Met alternatieve lunches, barista-wedstrijden en kantoorraces is dat ook niet zo gek. Gelukkig zijn de schoonmakers van Balans dienstverlening elke keer weer de onzichtbare kracht die ons kantoor weer klaar maken voor een nieuwe dag.
 • LMH Engineering Nathalie Schuitemaker
  10
  Balans dienstverlening maakt dagelijks verschillende kantoren van ons schoon en wij zijn zeer te spreken over hun dienstverlening!

Veel gestelde vragen in Amsterdam:

We snappen het best als u nog vragen heeft…

 • Ja, wij werken altijd met vaste medewerkers die passen bij onze opdrachtgevers. Daarnaast werken we met vaste vervangers voor het geval onze vaste medewerker ziek of met vakantie is.

 • Wij werken al onze medewerkers in op de locatie van onze opdrachtgevers. Zo kunnen we direct de bijzonderheden van de locatie doornemen.

 • Wij zorgen altijd voor juiste middelen en materialen. In sommige gevallen zoals de schoonmaak van cleanrooms zorgen onze opdrachtgevers voor de juiste middelen en materialen.

 • Samen met onze opdrachtgevers stemmen wij de juiste tijd af waarop het werk het beste uitgevoerd kan worden.

 • Balans neemt de zorg voor schoonmaak uit handen tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding. Aan de hand van uw opdracht in Amsterdam en de frequentie daarvan stemmen wij de beste prijs met u af.

 • Wij hanteren contracten per jaar. Dankzij jaarcontracten kunnen wij een optimale samenwerking verwezenlijken en u hoeft minimaal een jaar lang niet om te kijken naar schoonmaakwerkzaamheden.

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met Shane
Shane

Wat kost een schoonmaakbedrijf in Amsterdam

Wij werken niet met een vaste prijs, want iedere schoonmaakklus is maatwerk. Daarom bepalen we de kosten aan de hand van oppervlakken, frequentie en de bijbehorende diensten. Graag denken we met u mee over het schoonmaakproces en het optimaliseren daarvan. Wordt de locatie in Amsterdam bijvoorbeeld een dag niet gebruikt? Dan is dweilen overbodig, maar blijft er wel tijd over voor andere diensten. Wilt u weten wat de kosten zijn voor uw schoonmaakklus in Amsterdam? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.

In welke branche is Balans Schoonmaak in Amsterdam actief?

Iedere klus is anders en daarom is er voor iedere klus een andere aanpak vereist. Bij Balans Schoonmaak hebben we gecertificeerde schoonmakers in dienst die kennis hebben van een eigen vakgebied. Wanneer u uw schoonmaakwerkzaamheden uit handen geeft aan onze facilitaire specialisten, weet u dus zeker dat deze op een professionele en secure wijze worden uitgevoerd. Of het nu gaat om de schoonmaak van een kinderdagverblijf in Amsterdam, hotel of een kantoor, wij staan in elkaar branche klaar voor de schoonmaak! 

 

Heeft u een specifiek schoonmaakverzoek? Neem dan gerust contact met ons op! Wij bespreken graag de mogelijkheden met u voor de schoonmaak van uw pand in Amsterdam.

Waarom een schoonmaakbedrijf in Amsterdam?

Schoonmaken behoort niet tot uw primaire bedrijfsactiviteiten. Toch is het belangrijk dat het goed gebeurt. Een professioneel schoonmaakbedrijf zorgt ervoor dat u zich kunt focussen op uw eigen werkzaamheden. Daarnaast leiden we onze schoonmaakmedewerkers zo goed mogelijk op, ook in Amsterdam! Door jarenlange ervaring maken wij als professioneel schoonmaakbedrijf uw pand van binnen en buiten weer als nieuw. Dit zorgt niet alleen voor nette ruimtes, maar ook voor een gezondere werkomgeving of medisch- of onderwijsinstelling. Bij ons bent u aan het juiste adres voor dagelijkse en periodieke schoonmaak in Amsterdam! 

 

Waar u zelf waarschijnlijk alleen een oppervlakkige reiniging uitvoert, zorgen wij dat uw pand grondig gereinigd wordt. Een greep uit onze schoonmaakdiensten naast het reguliere schoonmaakonderhoud zijn bijvoorbeeld dieptereiniging, vloeronderhoud en cleanroomreiniging. Door het schoonmaakwerk uit te besteden aan een professioneel schoonmaakbedrijf in Amsterdam hoeft u niet meer om te kijken naar dit soort klusjes. Wij hebben alle kennis, middel en materialen in huis om uw ruimte perfect schoon te maken.