Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!

Schoonmaakbedrijf Amsterdam

Klanttevredenheidsscore 99,6%

Een opgeruimde en hygiënische ruimte wordt gewaardeerd door klant en personeel. Wij zijn als schoonmaakbedrijf in Amsterdam (en omstreken) gespecialiseerd in het efficiënt en grondig reinigen van panden. Tevens werken wij alleen met maatwerkpakketten. Uw wensen worden opgenomen in het plan van aanpak.

Balans Schoonmaak is landelijk actief. Zo zijn wij ook schoonmaakbedrijf in regio Amsterdam.  Vraag nu bij ons een vrijblijvende offerte aan. Wij veranderen iedere ruimte tot een schoon en net geheel. Van glasbewassing tot cleanroomreiniging.

 • 400+ gepassioneerde schoonmakers in dienst in Amsterdam en omgeving
 • 12x per jaar kwaliteitscontrole (met rayon manager)
 • Eén Vast Aanspreekpunt

Dé voordelen van Balans schoonmaakbedrijf in Amsterdam

Met jaren ervaring – sinds 1980 – weten wij als schoonmaakbedrijf in Amsterdam en omstreken als geen ander hoe we efficiënt en snel kunnen schoonmaken. Blijven innoveren, specialisten opleiden, de nieuwste apparaten en duurzaam ondernemen. Deze woorden omschrijven krachtig onze visie.

Wat ziet u terug van onze ervaring? U profiteert van deze voordelen wanneer u ons laat schoonmaken in Amsterdam (en omgeving):

Zakelijke offerte aanvragen

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.

 • Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Horeca schoonmaak van Balans

De schoonmaakspecialist in Amsterdam

Wij zijn als schoonmaakbedrijf in Amsterdam actief en omgeving. Wij dragen zorg voor uw schoonmaakwerkzaamheden op dagelijkse of wekelijkse basis. Met ruim dan 400 werknemers in dienst met ieder hun eigen specialisme zijn wij u tot dienst ongeacht de branche. Bovendien zijn we flexibel inzetbaar in alle stadsdelen van Amsterdam:

 • Schoonmaakbedrijf Amsterdam-Centrum
 • Schoonmaakbedrijf Amsterdam-Noord
 • Schoonmaakbedrijf Amsterdam-Oost
 • Schoonmaakbedrijf Amsterdam-West
 • Schoonmaakbedrijf Amsterdam-Zuid

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Flexibel inzetbaar in en nabij de Randstad
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Resultaatgericht en optimale beleving

Onze partners in Amsterdam

Organisaties voor wie wij de schoonmaakwerkzaamheden verzorgen zijn meer dan alleen onze klant. Samen met onze opdrachtgevers streven we ernaar om een zo optimaal mogelijke samenwerking te creëren. Vanuit onze expertise denken we graag mee over het schoonmaakproces en optimaliseren we het waar mogelijk. We praten dus niet over klanten, maar over samenwerkingspartners.

Wij komen graag schoonmaken in Amsterdam. Of het nu is voor avond schoonmaak in Amsterdam of voor opleveringsschoonmaak in Amsterdam. Ons dienstenpakket is divers, zodat we breed inzetbaar zijn. Vraag een offerte aan, wij leveren u graag maatwerk. Iedere ruimte geven wij graag de juiste behandeling.

Wat zeggen anderen over ons?

Bekijk onze reviews van onze partners:

Beoordelingen Balans Schoonmaak
Wij scoren een 9.9
 • Nando van Gorkum logo
  Nando van Gorkum TeekensKarstens
  10

  Met Balans Schoonmaak kunnen wij vertrouwen op vakkundige schoonmaak van ons hele pand. Iedere dag werken zij met een vaste ploeg medewerkers, wat zorgt voor vertrouwde gezichten op de werkvloer en vriendelijk contact. Ook heb ik een erg goede relatie met onze accountmanager die, door de korte lijntjes die wij hebben, altijd alles snel weet te regelen.

 • Gaastra logo
  Gaastra Erik Teunissen
  10

  Wij hebben het getroffen met Balans dienstverlening BV als partij voor de schoonmaakwerkzaamheden van ons kantoor. De contacten over de offerte en het contract verliepen soepel en deskundig . De schoonmaakwerkzaamheden worden consciëntieus uitgevoerd en de schoonmaakster is erg prettig in de omgang. Als er iets is de rayonleiding altijd aanspreekbaar en reageren direct, adequaat en deskundig.

 • Nieuwe Koffie logo
  Nieuwe Koffie Mark Jetten
  10

  Een reclamebureau maakt een hoop rommel, viezigheid en kliederboel. Met alternatieve lunches, barista-wedstrijden en kantoorraces is dat ook niet zo gek. Gelukkig zijn de schoonmakers van Balans dienstverlening elke keer weer de onzichtbare kracht die ons kantoor weer klaar maken voor een nieuwe dag.

 • LMH Engineering logo
  LMH Engineering Nathalie Schuitemaker
  10

  Balans dienstverlening maakt dagelijks verschillende kantoren van ons schoon en wij zijn zeer te spreken over hun dienstverlening!

Veelgestelde vragen in Amsterdam:

We snappen best als u nog vragen heeft, Achint Atwal geeft antwoord:

 • Balans neemt de zorg voor schoonmaak uit handen tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding. Aan de hand van uw opdracht in Amsterdam en de frequentie daarvan stemmen wij de beste prijs met u af.

 • Ja, wij werken altijd met vaste medewerkers die passen bij onze opdrachtgevers. Daarnaast werken we met vaste vervangers voor het geval onze vaste medewerker ziek of met vakantie is.

 • Wij werken al onze medewerkers in op de locatie van onze opdrachtgevers. Zo kunnen we direct de bijzonderheden van de locatie doornemen.

 • Samen met onze opdrachtgevers stemmen wij de juiste tijd af waarop het werk het beste uitgevoerd kan worden.

 • Wij zorgen altijd voor juiste middelen en materialen. In sommige gevallen zoals de schoonmaak van cleanrooms zorgen onze opdrachtgevers voor de juiste middelen en materialen.

 • Wij hanteren contracten per jaar. Dankzij jaarcontracten kunnen wij een optimale samenwerking verwezenlijken en u hoeft minimaal een jaar lang niet om te kijken naar schoonmaakwerkzaamheden.

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met Shane
Shane
Kantoor schoonmaken
Schoonmaken van winkel

Wat kost een schoonmaakbedrijf in Amsterdam?

Wij werken niet met een vaste prijs, want iedere schoonmaakklus is maatwerk. Daarom bepalen we de kosten aan de hand van oppervlakten, frequentie en de bijbehorende diensten. Graag denken we met u mee over het schoonmaakproces en het optimaliseren daarvan.

Vraag nu kosteloos en vrijblijvend een offerte aan. Wij zetten ons graag voor u in, zodat toilet tot raamwerk – en alles daartussenin – weer helemaal schoon is.

Maatwerk en flexibiliteit

Geen pand én klant is hetzelfde. Daarom passen wij onze werkzaamheden aan op uw wensen. Van ons kunt u maatwerk verwachten. Kom langs op onze locaties of neem contact op via de mail of telefoon. Vervolgens vertelt u wat uw wensen zijn en op welke frequentie u ons wilt inzetten als schoonmaakbedrijf in regio Amsterdam.

Duurzame schoonmaakservice Amsterdam

Onze schoonmaakservices in Amsterdam wordt op een duurzame manier aangeboden. Er wordt gewerkt met duurzame schoonmaakmiddelen en onze schoonmakers werken met de juiste PBM’s (persoonlijke beschermingsmiddelen).

We leveren maatschappelijke rendement om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op de (maatschappelijke) ladder te zetten. Tevens bieden we in-house-trainingen aan om bevlogen medewerkers op te leiden met passie voor het schoonmaakvak.

Waarom een schoonmaakbedrijf in Amsterdam?

Schoonmaken behoort niet tot uw primaire bedrijfsactiviteiten. Toch is het belangrijk dat het goed gebeurt. Een professioneel schoonmaakbedrijf zorgt ervoor dat u zich kunt focussen op uw eigen werkzaamheden. 

Wij zorgen ervoor dat uw pand grondig gereinigd wordt. Een greep uit onze schoonmaakdiensten naast het reguliere schoonmaakonderhoud  zijn bijvoorbeeld dieptereiniging, vloeronderhoud  en cleanroomreiniging

Monitoring voor de beste schoonmakers in Amsterdam

Als het om innovatieve oplossingen gaat, staan wij niet stil. Ook onze schoonmakers in Amsterdam blijven vernieuwen. Welk duurzaam schoonmaakmiddel maakt het beste schoon? Hoe kan onze schoonmaker in Amsterdam nóg efficiënter werken? Wij werken volgens diverse protocollen en procedures en geven 4x per jaar opvolging aan onze schoonmaakwerkzaamheden door monitoring. De ervaring leert dat controle zorgt voor een duurzame relatie tussen ons als schoonmaakdienst en u als opdrachtgever.

Ontdek wat onze schoonmakers in Amsterdam en omgeving voor uw pand kunnen betekenen. Wij bieden altijd maatwerk aan, zodat uw wensen volledig worden ingewilligd. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte. Wij reageren binnen 24 uur op uw aanvraag.