Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheidsscore 99,6%

Schoonmaakbedrijf Amsterdam

Wij zijn als schoonmaakbedrijf in Amsterdam (en omstreken) gespecialiseerd in het efficiënt en grondig reinigen van panden. Wij werken op basis van maatwerk. Jouw wensen worden opgenomen in het plan van aanpak.

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayon Manager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Dé schoonmaakdiensten van Balans schoonmaakbedrijf in Amsterdam

Met jaren ervaring – sinds 1980 – weten wij als schoonmaakbedrijf in Amsterdam en omstreken als geen ander hoe we efficiënt en snel kunnen schoonmaken. Blijven innoveren, specialisten opleiden, de nieuwste apparaten en duurzaam ondernemen. Deze woorden omschrijven krachtig onze visie.

Wat zie je terug van onze ervaring? Je profiteert van deze voordelen wanneer je ons laat schoonmaken in Amsterdam (en omgeving):

 • Schoonmaakonderhoud
 • Glasbewassing 
 • Vloeronderhoud
 • Cleanroomreiniging
 • Sanitair reinigen

Zakelijke offerte aanvragen

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.

 • Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Horeca schoonmaak van Balans

De schoonmaakspecialist in Amsterdam

Wij zijn als schoonmaakbedrijf in Amsterdam actief en omgeving. Wij dragen zorg voor jouw schoonmaakwerkzaamheden op dagelijkse of wekelijkse basis. Met meer dan 400 werknemers in dienst, met ieder hun eigen specialisme zijn wij je tot dienst ongeacht de branche. Bij Balans Schoonmaak ligt het ziekteverzuim lager dan 5%. We zijn flexibel inzetbaar in alle stadsdelen van Amsterdam en werken vanuit één centraal aanspreekpunt.

Bekijk onze cases en laat je informeren over onze dienstverlening.

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Flexibel inzetbaar in en nabij de Randstad
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Resultaatgericht en optimale beleving

Onze partners in Amsterdam

Organisaties voor wie wij de schoonmaakwerkzaamheden verzorgen zijn meer dan alleen onze klant. Samen met onze opdrachtgevers streven we ernaar om een zo optimaal mogelijke samenwerking te creëren. Vanuit onze expertise denken we graag mee over het schoonmaakproces en optimaliseren we het waar mogelijk. We praten dus niet over klanten, maar over samenwerkingspartners.

Wij komen graag schoonmaken in Amsterdam. Of het nu is voor avond schoonmaak in Amsterdam of voor opleveringsschoonmaak. Ons dienstenpakket is divers, zodat we breed inzetbaar zijn. Vraag een offerte aan, wij leveren jou graag maatwerk. Iedere ruimte geven wij de juiste behandeling.

Wat zeggen anderen over ons?

Bekijk onze reviews van onze partners:

Beoordelingen Balans Schoonmaak
Wij scoren een 9.9
 • Nando van Gorkum logo
  Nando van Gorkum TeekensKarstens
  10

  Met Balans Schoonmaak kunnen wij vertrouwen op vakkundige schoonmaak van ons hele pand. Iedere dag werken zij met een vaste ploeg medewerkers, wat zorgt voor vertrouwde gezichten op de werkvloer en vriendelijk contact. Ook heb ik een erg goede relatie met onze accountmanager die, door de korte lijntjes die wij hebben, altijd alles snel weet te regelen.

 • Gaastra logo
  Gaastra Erik Teunissen
  10

  Wij hebben het getroffen met Balans dienstverlening BV als partij voor de schoonmaakwerkzaamheden van ons kantoor. De contacten over de offerte en het contract verliepen soepel en deskundig. De schoonmaakwerkzaamheden worden consciëntieus uitgevoerd en de schoonmaakster is erg prettig in de omgang. Als er iets is de rayonleiding altijd aanspreekbaar en reageren direct, adequaat en deskundig.

 • Nieuwe Koffie logo
  Nieuwe Koffie Mark Jetten
  10

  Een reclamebureau maakt een hoop rommel, viezigheid en kliederboel. Met alternatieve lunches, barista-wedstrijden en kantoorraces is dat ook niet zo gek. Gelukkig zijn de schoonmakers van Balans dienstverlening elke keer weer de onzichtbare kracht die ons kantoor weer klaar maken voor een nieuwe dag.

 • LMH Engineering logo
  LMH Engineering Nathalie Schuitemaker
  10

  Balans dienstverlening maakt dagelijks verschillende kantoren van ons schoon en wij zijn zeer te spreken over hun dienstverlening!

Veelgestelde vragen in Amsterdam:

We snappen best als je nog vragen hebt, Achint Atwal geeft antwoord:

 • Balans neemt de zorg voor schoonmaak uit handen tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding. Aan de hand van jouw opdracht in Amsterdam en de frequentie daarvan stemmen wij de beste prijs met je af.

 • Ja, wij werken altijd met vaste medewerkers die passen bij onze opdrachtgevers. Daarnaast werken we met vaste vervangers voor het geval onze vaste medewerker ziek of met vakantie is.

 • Wij werken al onze medewerkers in op de locatie van onze opdrachtgevers. Zo kunnen we direct de bijzonderheden van de locatie doornemen.

 • Samen met onze opdrachtgevers stemmen wij de juiste tijd af waarop het werk het beste uitgevoerd kan worden.

 • Wij zorgen altijd voor juiste middelen en materialen. In sommige gevallen zoals de schoonmaak van cleanrooms zorgen onze opdrachtgevers voor de juiste middelen en materialen.

 • Wij hanteren contracten per jaar. Dankzij jaarcontracten kunnen wij een optimale samenwerking verwezenlijken en hoef je minimaal een jaar lang niet om te kijken naar schoonmaakwerkzaamheden.

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met Shane
Shane
Kantoor schoonmaken
Schoonmaken van winkel

Wat kost een schoonmaakbedrijf in Amsterdam?

Wij werken niet met een vaste prijs, want iedere schoonmaakklus is maatwerk. Daarom bepalen we de kosten aan de hand van oppervlakten, frequentie en de bijbehorende schoonmaakdiensten. Graag denken we met je mee over het schoonmaakproces en het optimaliseren daarvan.

Vraag nu kosteloos en vrijblijvend een offerte aan. Wij zetten ons graag voor je in, zodat toilet tot raamwerk – en alles daartussenin – weer helemaal schoon is.

Maatwerk en flexibiliteit

Geen pand én klant is hetzelfde. Daarom passen wij onze werkzaamheden aan op jouw wensen. Van ons kan je maatwerk verwachten. Kom langs op onze locaties of neem contact op via de mail of telefoon. Vervolgens vertel je wat jouw wensen zijn en op welke frequentie je ons wilt inzetten als schoonmaakbedrijf in regio Amsterdam.

Duurzame schoonmaakservice Amsterdam

Onze schoonmaakdiensten zijn kwalitatief en duurzaam. Er wordt gewerkt met duurzame schoonmaakmiddelen en onze schoonmakers werken met de juiste PBM’s (persoonlijke beschermingsmiddelen).

We leveren maatschappelijke rendement om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op de (maatschappelijke) ladder te zetten. Tevens bieden we in-house-trainingen aan om bevlogen medewerkers op te leiden met passie voor het schoonmaakvak.

Waarom een schoonmaakbedrijf in Amsterdam?

Schoonmaken behoort niet tot jouw primaire bedrijfsactiviteiten. Toch is het belangrijk dat het goed gebeurd. Een professioneel schoonmaakbedrijf zorgt ervoor dat je je kan focussen op jouw eigen werkzaamheden. 

Wij zorgen ervoor dat jouw pand grondig gereinigd wordt. Een greep uit onze schoonmaakdiensten naast het reguliere schoonmaakonderhoud  zijn bijvoorbeeld dieptereiniging, vloeronderhoud en cleanroomreiniging

Monitoring voor de beste schoonmakers in Amsterdam

Als het om innovatieve oplossingen gaat, staan wij niet stil. Ook onze schoonmakers in Amsterdam blijven vernieuwen. Welk duurzaam schoonmaakmiddel maakt het beste schoon? Hoe kan onze schoonmaker in Amsterdam nóg efficiënter werken? Wij werken volgens diverse protocollen en procedures en geven 4x per jaar opvolging aan onze schoonmaakwerkzaamheden door middel van monitoring. De ervaring leert dat controle zorgt voor een duurzame relatie tussen ons als schoonmaakdienst en jou als opdrachtgever.

Ontdek wat onze schoonmakers in Amsterdam en omgeving voor jouw pand kan betekenen. Wij bieden altijd maatwerk aan, zodat jouw wensen volledig worden ingewilligd. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte. Wij reageren binnen 24 uur op jouw aanvraag.