Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Gemiddelde score van 9.0

Duurzaam & moderne schoonmaaktechnologie bij AZ

AZ is een professionele voetbalclub in Alkmaar en is een van de meest succesvolle clubs in de Eredivisie. De samenwerking tussen Balans Schoonmaak en AZ begon in 2019 en heeft sindsdien geleid tot een aantal positieve resultaten voor beide partijen.

 • 9
  Kwaliteit dienstverlening
 • 9
  Oplossingsgericht
 • 10
  Betrouwbaarheid
 • 8
  Communicatie
 • 9
  Gastvrijheid

Oplossing

Als onderdeel van de samenwerking heeft Balans Schoonmaak het schoonmaakproces voor het stadion en de trainingsfaciliteiten van AZ overgenomen. Dit betekent dat Balans Schoonmaak verantwoordelijk is voor de dagelijkse schoonmaak van de kleedkamers, de tribunes, de VIP-ruimtes, de kantoren en de trainingsfaciliteiten. Balans Schoonmaak heeft een team van hoogopgeleide schoonmakers die gespecialiseerd zijn in het reinigen van verschillende soorten oppervlakken en materialen. Het bedrijf gebruikt ook de nieuwste schoonmaaktechnologieën en -materialen om ervoor te zorgen dat de faciliteiten van AZ altijd schoon en hygiënisch zijn.

Resultaat

De samenwerking tussen Balans Schoonmaak en AZ heeft geleid tot een aantal positieve resultaten. Een van de belangrijkste resultaten is de verbetering van de hygiëne en veiligheid van de faciliteiten van AZ. Balans Schoonmaak heeft ervoor gezorgd dat alle faciliteiten van AZ altijd schoon en hygiënisch zijn, wat het risico op infecties en ziektes vermindert. Dit is vooral belangrijk in de sportindustrie, waar spelers en personeel dagelijks gebruik maken van de faciliteiten.

Een ander belangrijk resultaat is de verbetering van de kwaliteit van de schoonmaakdiensten. Balans Schoonmaak heeft ervoor gezorgd dat de schoonmaakprocessen van AZ gestroomlijnd zijn en voldoen aan de hoogste normen voor schoonmaakdiensten. Dit heeft geleid tot een hogere klanttevredenheid.

De klant aan het woord

“Wij zijn zeer te spreken over de samenwerking met Balans Schoonmaak. Het bedrijf heeft zich bewezen als een betrouwbare en professionele schoonmaakpartner die de hoogste kwaliteit biedt.

De faciliteiten van AZ worden dagelijks druk bezocht door spelers, personeel en fans, en het is daarom van cruciaal belang dat ze schoon en hygiënisch blijven. Balans Schoonmaak heeft aangetoond dat ze begrijpen hoe belangrijk dit is en hebben ervoor gezorgd dat de faciliteiten van AZ altijd in uitstekende staat zijn.

Het team van Balans Schoonmaak is professioneel en ze gebruiken de nieuwste schoonmaaktechnologieën en -materialen om ervoor te zorgen dat de faciliteiten van AZ altijd schoon en hygiënisch zijn. Ze zijn ook flexibel en reageren snel op eventuele veranderingen in de schoonmaakbehoeften van AZ”.

Michael Koster – commercieel directeur