Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Hotel schoonmaak

Wij zijn gespecialiseerd in de schoonmaak van hotels. Een schoon hotel levert tevreden gasten op en zorgt ervoor dat ze zich thuis voelen. Reden genoeg om de schoonmaak professioneel op te laten pakken.

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayonmanager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

Schoonmaker in hotel

Hotel schoonmaak: écht schoon voor jouw gasten

Je wilt als hotel natuurlijk dat de gasten tevreden zijn na een bezoek aan jouw hotel. Een van de belangrijkste voorwaarden hiervoor is dat jouw gasten in schone kamers kunnen verblijven. Je wilt dat de gasten comfortabel kunnen gaan slapen en wakker worden, zonder tegen slechte hygiëne aan te lopen. Bij Balans Schoonmaak begrijpen we dit en zorgen we er graag voor een perfecte hotelbeleving voor jouw gasten. Onze schoonmaakspecialisten zorgen niet alleen voor nette hotelkamers, maar ook voor een goede service. Ze gaan professioneel te werk en zorgen voor vriendelijk en gastvrij contact met jouw gasten.

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Hotel schoonmaak op maat

Ieder hotel heeft andere wensen voor de schoonmaak. Wij bieden daarom diverse diensten op maat aan die aansluiten bij jouw wensen en behoeften. Hetgeen altijd overeenkomt, is dat hoteleigenaren het belangrijk vinden dat het hotel schoon is in de ogen van hun gasten. En daar houdt Balans Schoonmaak altijd rekening mee. Wij zorgen ervoor dat de beleving van jouw gasten centraal staat bij ons schoonmaakplan. Samen met jou bepalen we welke ruimtes prioriteit hebben en dagelijks schoongemaakt moeten worden, en voor welke ruimtes dit minder van belang is. Je kunt je voorstellen dat de entree en hotelkamers vaker en intensiever schoongemaakt dienen te worden, dan een vergaderzaal die niet zo vaak gebruikt wordt. Dit alles stemmen wij met je af in het op maat gemaakte schoonmaakplan. We bespreken welk kwaliteitsniveau je van ons verwacht en wanneer onze schoonmaakspecialisten het beste kunnen langskomen. Zo weten we zeker dat je altijd tevreden bent met de schoonmaak van jouw hotel.

Schoonmaker van Balans Schoonmaak in Amsterdam
Schoonmaakbranches Balans Schoonmaak

Over Balans Schoonmaak

Sinds 1995 is Balans Schoonmaak uitgegroeid tot full service schoonmaakbedrijf. Wij hebben ruim 400 gepassioneerde specialisten in dienst, die iedere dag ruim 600 panden schoonmaken. Of het nu hotels schoonmaken betreft, of kantoren, scholen en sportaccommodaties schoonmaken: Balans Schoonmaak staat graag voor je klaar om alle schoonmaakwerkzaamheden uit handen te nemen.

Naast de dagelijkse schoonmaak van hotels en andere panden, voeren wij ook specialistische reinigingen uit. Zo kan je onder andere bij ons terecht voor dieptereiniging, glasbewassing en gevelreiniging.

Als schoonmaakbedrijf maken wij door heel Nederland schoon.

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Flexibel inzetbaar in en nabij de Randstad
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Resultaatgericht en optimale beleving

Professioneel hotel schoonmaakbedrijf

Als je samenwerkt met ons als schoonmaakbedrijf, kan je ervan uitgaan dat jouw hotel wordt schoongemaakt door echte specialisten. Wij hebben gecertificeerde schoonmaakspecialisten in dienst die allen hun eigen expertise hebben. Onze schoonmakers hebben een goede opleiding gevolgd, gaan professioneel te werk en hebben bovendien ruime ervaring.

Naast dat onze schoonmaakspecialisten betrouwbaar zijn en altijd professioneel te werk gaan, werken zij ook met milieuvriendelijke schoonmaakproducten. Hierdoor wordt jouw hotel prachtig schoon en belasten we het milieu zo min mogelijk.

Wil je weten wat Balans Schoonmaak voor jou kan betekenen als schoonmaakbedrijf voor hotels? Dan kaan je een vrijblijvende offerte aanvragen of contact met ons opnemen.

Bed opmaken tijdens hotel schoonmaak
 • ISO 9001 certificering
 • ISO 14001 certificering
 • CO2-prestatieladder
 • VCCN

Uitgelichte cases

Enkele cases waar wij trots op zijn.

Dit doen wij voor o.a.

Veel gestelde vragen over hotel schoonmaak:

We snappen best als je nog vragen hebt, Achint Atwal geeft antwoord:

 • In het schoonmaakplan stellen we vast welke taken onze schoonmakers uitvoeren en wat de uren zijn van de schoonmakers. Onze ervaren schoonmakers maken op een zo efficiënt mogelijke manier schoon. Is er tijd over, dan is er bijvoorbeeld tijd voor extra periodieke klussen zoals ramen wassen of vloeronderhoud.

 • Balans neemt de zorg voor schoonmaak uit handen tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding. Aan de hand van jouw opdracht en de frequentie van de schoonmaak stemmen wij de beste prijs met je af. Ook wanneer er een eigen dienst is kijken we samen naar de mogelijkheden.

 • Voorafgaand dat onze schoonmakers bij jou beginnen, stellen we een persoonlijk schoonmaakplan samen waarin we al jouw wensen meenemen. Denk bij het schoonmaken van een hotel aan de werkzaamheden zoals het schoonmaken van hotelkamers, de algemene ruimtes, restaurants, bars en zalen.

Wat kost hotel schoonmaak?

Wat de schoonmaak van jouw hotel kost, is afhankelijk van een hoop factoren. De grootte van het hotel is hierbij van belang, maar ook jouw wensen en het type schoonmaakwerkzaamheden dat wij gaan uitvoeren spelen een rol. Bij Balans Schoonmaak werken we daarom niet met een vaste prijs als het aankomt op hotel schoonmaak. Wij maken graag een offerte op maat voor jou. We doen dit geheel vrijblijvend; zo weet je precies waar je aan toe bent, maar zit je nog nergens aan vast. Wel zo fijn!

Wil je weten wat de kosten zijn voor de schoonmaak van jouw hotel? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Waar moet een schoonmaakbedrijf voor hotels aan voldoen?

Een schoonmaakbedrijf moet voldoen aan verschillende normen en keurmerken. Als schoonmaakbedrijf voor hotels, geldt dit uiteraard ook voor Balans Schoonmaak.

Balans Schoonmaak voldoet aan de NEN 4400-1 norm. Hierbij wordt gecontroleerd of bedrijven voldoen aan alle verplichtingen die voortvloeien uit hun bedrijfsactiviteit, het ter beschikking stellen van arbeid. Daarnaast moet een schoonmaakbedrijf een branchekeurmerk hebben en de Code Verantwoordelijk Marktgedrag hebben ondertekend. Balans Schoonmaak voldoet aan deze keurmerken en normen. Zo weet je zeker dat je met een professioneel en betrouwbaar schoonmaakbedrijf in zee gaat voor de schoonmaak voor jouw hotel!