skip to Main Content

Schone sportcentra en sportaccommodaties

In sportcentra maken tientallen mensen dagelijks intensief gebruik van de kleedkamers, sanitaire voorzieningen en doucheruimtes. Regelmatige schoonmaak en onderhoud is dan ook noodzakelijk. Natuurlijk wilt u dat uw gebruikers en medewerkers hier geen of minimale hinder van ondervinden.

Inzetbaar wanneer het u uitkomt

In overleg met u bepalen we welke schoonmaakwerkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Desgewenst voeren we de schoonmaakwerkzaamheden buiten de openingstijden van uw sportcentrum uit, zodat de gebruikers ongestoord kunnen sporten. Wij kunnen onder andere de volgende werkzaamheden verrichten:

  • Schoonmaak en onderhoud van sporttoestellen en kleedkamers
  • Vloeronderhoud in sportcentra, kleedkamers en doucheruimtes
  • Reiniging van de sanitaire voorzieningen
  • Overige basis schoonmaakwerkzaamheden
  • Op aanvraag breiden we de schoonmaakwerkzaamheden naar wens uit.

Balans dienstverlening maakt dagelijks verschillende kantoren van ons schoon en wij zijn zeer te spreken over hun dienstverlening!

Nathalie Schuitemaker

Een reclamebureau maakt een hoop rommel, viezigheid en kliederboel. Met alternatieve lunches, barista-wedstrijden en kantoorraces is dat ook niet zo gek. Gelukkig zijn de schoonmakers van Balans dienstverlening elke keer weer de onzichtbare kracht die ons kantoor weer klaar maken voor een nieuwe dag.

Mark Jetten

Wij hebben het getroffen met Balans dienstverlening BV als partij voor de schoonmaakwerkzaamheden van ons kantoor. De contacten over de offerte en het contract verliepen soepel en deskundig . De schoonmaakwerkzaamheden worden consciëntieus uitgevoerd en de schoonmaakster is erg prettig in de omgang. Als er iets is de rayonleiding altijd aanspreekbaar en reageren direct, adequaat en deskundig.

Uw sportcentrum ook schoon uit handen? Vraag een offerte aan!

Neemt u gerust vrijblijvend contact op wanneer u zoekt naar een geschikt schoonmaakbedrijf dat werkzaam is de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Wij beschikken over langdurige ervaring, 300 betrouwbare medewerkers én uitstekende referenties. Voor meer informatie of een afspraak belt u met Fred Hoogendijck op 072- 540 0066. Of vul het contactformulier in. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Balans is strategische partner van AZ