Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Medische zorginstelling schoonmaken

Het is uitermate belangrijk dat in een medische zorginstelling de schoonmaak grondig wordt aangepakt. In medische zorginstellingen staat schoonmaak synoniem aan hygiëne. Hygiëne is in de medische wereld belangrijker dan in andere branches. Het welzijn en herstel van patiënten is hier nauw mee verbonden. Daarom is het zo belangrijk om voor medische zorginstellingen vakkundige schoonmakers in te huren.

 • VCCN gecertificeerde medewerkers

  Gebruik van duurzame schoonmaakmiddelen & materialen

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayon Manager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

In welke medische zorginstellingen is onze schoonmaak gewenst?

Hygiëne in de gezondheidszorg is in principe nodig in alle medische zorginstellingen. Zo heeft Balans schoonmaak ruime ervaring met het schoonmaken van ziekenhuizen. Er in zijn deze instellingen veel verschillende soorten ruimtes waar hygiëne belangrijk is, zoals operatiekamers, laboratoria, maar ook de gangen en wachtruimtes moeten altijd grondig schoon zijn.

In verpleegtehuizen is grondige schoonmaak zeker van belang voor het herstel van de patiënt. Vaak verblijven patiënten langdurig in een verpleeghuis en dan dragen schone ruimtes bij aan het thuisgevoel. Ook huisartspraktijken, tandartspraktijken en poliklinieken zijn medische zorginstellingen waar je de expertise van onze gecertificeerde schoonmaakmedewerkers kunt gebruiken.

 

Zakelijke offerte aanvragen

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.

 • Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Balans Schoonmaak als jouw schoonmaakbedrijf voor een medische zorginstelling

Zoek je een vast schoonmaakbedrijf, waar je zekerheid hebt dat de ruimtes in jouw instelling altijd hygiënisch schoon zijn? Huur dan als schoonmaakbedrijf voor jouw medische zorginstelling Balans Schoonmaak in. Wij zijn actief in vooral de Randstad en maken dagelijks meer dan 600 panden schoon. Hieronder diverse medische zorginstellingen. Omdat wij goed opgeleide medewerkers in dienst hebben, is er veel kennis aanwezig hoe medische instellingen gereinigd moeten worden. Daarnaast zorgen wij voor een hoge klanttevredenheid. Jouw patiënten, bewoners en medewerkers, zullen tijdens het schoonmaken niet worden gehinderd en zich altijd prettig voelen in de door ons gereinigde ruimtes.

Duravermeer x Balans

Zakelijke offerte aanvragen

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.

 • Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waar voeren wij onze schoonmaakdiensten uit?

Je kunt op ons rekenen in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht voor schoonmaakonderhoud en andere schoonmaakdiensten. Zo zijn wij onder andere werkzaam op de volgende locaties:

Andere branches waarin wij gespecialiseerd zijn:

Veel gestelde vragen over schoonmaak medische zorginstelling:

We snappen best als je nog vragen hebt, Achint Atwal geeft antwoord:

 • Ons ervaren personeel zorgt middels een (periodieke) schoonmaak dat verontreiniging door micro-organismen en andere minimale deeltjes wordt uitgesloten. Voor schoonmaak in ziekenhuizen zorgen wij door periodieke monitoring dat wordt voldaan aan alle reinheidsklassen van steriele en stofvrije productie.

 • Wij zorgen altijd voor juiste middelen en materialen. Óók in medische praktijken waarbij moet worden voldaan aan alle reinheidsklassen van steriele en stofvrije productie. In sommige gevallen zoals de schoonmaak van cleanrooms zorgen onze opdrachtgevers voor de juiste middelen en materialen. In de inventarisatie bepalen we dat samen met jou.

 • Wij werken al onze medewerkers in op de locatie van onze opdrachtgevers. Zo kunnen we direct de bijzonderheden van de locatie doornemen.