Meer dan 25 jaar dé schoonmaakspecialist

Medische zorginstelling

Ons bedrijf is groot geworden met schoonmaakonderhoud. Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers.

  • Beste prijs/kwaliteit garantie
  • Professioneel schoonmaakbedrijf
  • Klanttevredenheid van 99,6%
  • Ziekteverzuim lager dan 5%

In een medische zorginstelling is schoonmaak specialistisch werk

Het is uitermate belangrijk dat in een medische zorginstelling de schoonmaak grondig wordt aangepakt. In medische zorginstellingen staat schoonmaak synoniem aan hygiëne. Hygiëne is in de medische wereld belangrijker dan in andere branches. Het welzijn en herstel van patiënten is hier nauw mee verbonden. Daarom is het zo belangrijk om voor medische zorginstellingen vakkundige schoonmakers in te huren. Schoonmaak in een medische zorginstelling is een specialisme dat expertise vereist. Een expertise die de schoonmakers van Balans Schoonmaak kunnen leveren. Niet voor niets zijn onze medewerkers volgens de RAS gecertificeerd, als bewijs dat ook de schoonmaak van medische zorginstellingen bij ons in goede handen is.

In welke medische zorginstellingen is onze schoonmaak gewenst?

Hygiëne in de gezondheidszorg is in principe nodig in alle medische zorginstellingen. Zo heeft Balans schoonmaak ruime ervaring met het schoonmaken van ziekenhuizen. Er in zijn deze instellingen veel verschillende soorten ruimtes waar hygiëne belangrijk is, zoals operatiekamers, laboratoria, maar ook de gangen en wachtruimtes moeten altijd grondig schoon zijn. In verpleegtehuizen is grondige schoonmaak zeker van belang voor het herstel van de patiënt. Vaak verblijven patiënten langdurig in een verpleeghuis en dan dragen schone ruimtes bij aan het thuisgevoel. Ook huisartspraktijken, tandartspraktijken en poliklinieken zijn medische zorginstellingen waar u de expertise van onze gecertificeerde schoonmaakmedewerkers kunt gebruiken.

Balans Schoonmaak als uw schoonmaakbedrijf voor een medische zorginstelling

Zoekt u een vast schoonmaakbedrijf, waar u zekerheid heeft dat de ruimtes in uw instelling altijd hygiënisch schoon zijn? Huur dan als schoonmaakbedrijf voor uw medische zorginstelling Balans Schoonmaak in. Wij zijn actief in vooral de Randstad en maken dagelijks meer dan 600 panden schoon. Hieronder diverse medische zorginstellingen. Omdat wij goed opgeleide medewerkers in dienst hebben, is er veel kennis aanwezig hoe medische instellingen gereinigd moeten worden. Daarnaast zorgen wij voor een hoge klanttevredenheid. Uw patiënten, bewoners en medewerkers, zullen tijdens het schoonmaken niet worden gehinderd en zich altijd prettig voelen in de door ons gereinigde ruimtes.

Dura Vermeer recensie | Balans Schoonmaak

Zakelijke offerte aanvragen

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.
  • Meer dan 25 jaar dé schoonmaakspecialist
  • Geheel gratis en vrijblijvend
  • Ontvang binnen 24 uur reactie
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waar voeren wij onze schoonmaakdiensten uit?

U kunt op ons rekenen in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht voor schoonmaakonderhoud en andere schoonmaakdiensten. Zo zijn wij onder andere werkzaam op de volgende locaties: