Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Schoonmaakbedrijf Delft

Ons bedrijf is groot geworden met schoonmaakonderhoud. Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers.

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayon Manager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Schoonmaakbedrijf Delft

Over Balans Schoonmaak

Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een full service schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers. We zijn actief in Noord- en Zuid-Holland en Utrecht. Wij reinigen dagelijks ruim 600 kantoren, bedrijfs- en winkelpanden, scholen, cleanrooms, laboratoria, zorginstellingen en apartementencomplexen (i.o. VVE’s).

Voor al jouw schoonmaakklussen hebben wij specialisten in dienst die expert zijn in hun vakgebied. Onze specialisten zijn goed opgeleid en hebben allemaal een interne en externe vakspecifieke opleiding afgerond. Wij zijn een allround schoonmaakbedrijf en bieden o.a. schoonmaakonderhoud, glasbewassing, vloeronderhoud en sanitair onderhoud aan. Kortom: het compleet pakket! Mocht je een specifiek schoonmaakverzoek hebben, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden. Je kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen.

Het schoonmaakbedrijf Delft

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf of een schoonmaker in Delft? Dan ben je bij Balans Schoonmaak Delft aan het juiste adres! Ben je op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf dat jouw schoonmaakwerkzaamheden écht serieus neemt? Een bedrijf dat zorgt dat jouw medewerkers kunnen werken in een frisse en schone werkomgeving? Kies voor Balans Schoonmaakdiensten en besteed de schoonmaak van jouw werkomgeving zorgeloos uit.

Samenwerkingspartners van Balans Schoonmaak – Wij zijn trots!

Organisaties voor wie wij de schoonmaakwerkzaamheden verzorgen zijn meer dan alleen onze klant. Samen met onze opdrachtgevers streven we naar om een zo optimaal mogelijke samenwerking. Vanuit onze expertise denken we graag mee over het schoonmaakproces en optimaliseren we waar mogelijk. We praten vaak dus niet over klanten, maar over samenwerkingspartners. Bekijk hier nog meer samenwerkingspartners van ons.

Duravermeer x Balans

Zakelijke offerte aanvragen

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.

 • Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Full service in schoonmaakdiensten

Voor al jouw schoonmaakklussen in Delft hebben wij de beste specialisten in dienst die expert zijn in hun vakgebied:

Schoonmaakbedrijf Delft

Ben je verantwoordelijk voor de kantoorschoonmaak? Of voor de scholen schoonmaak van een grote scholengemeenschap? Dan is Balans Schoonmaak Delft er voor jou. Onze ervaren medewerkers zorgen voor zorgen voor een resultaatgerichte schoonmaak. Je bent bij ons in goede handen, zo hebben we een klanttevredenheidsscore van 99,6%!

Balans Schoonmaak Delft werkt met vakkundig personeel, dat het werk serieus neemt. Daarom vertrouwen al heel wat bedrijven en organisaties ons hun schoonmaak toe. Kleine of grote bedrijven, scholen, zorginstellingen en appartementencomplexen zijn maar enkele van de organisaties waar Balans Schoonmaak voor werkt. Van het tapijt reinigen tot dieptereiniging van sanitair, wij zijn het schoonmaakbedrijf in Delft die dit voor jou onder handen neemt.

 

Vaste afspraken of eenmalige schoonmaak

Balans Schoonmaak heeft met veel organisaties of bedrijven gezette tijden afgesproken om langs te komen om te schoonmaken. Dit is handig bij bijvoorbeeld de schoonmaak van kantoren. Het is echter ook mogelijk om ons in te huren voor een eenmalige schoonmaak. Zo zijn we er voor je als je een schoonmaakbedrijf nodig hebt na bijvoorbeeld een evenement. We zijn er voor de schoonmaak tijdens (zoals het sanitair) én na het evenement. Wil je hier info over? Neem dan contact met ons op via 072 – 303 0210, of info@balansschoonmaak.nl

Kantoor schoonmaak in Delft en omgeving

Een fris kantoor en schoon sanitair is ontzettend belangrijk voor een goed gevoel op kantoor en geeft een positieve uitstraling op klanten en bezoekers. Ons schoonmaakbedrijf in Delft zorgt voor frisse werkruimtes, brandschoon sanitair en mooi gelapte ramen. De entree en de vergaderruimtes worden uiteraard niet vergeten! Wist je dat een frisse en hygiënische werkplek ziekteverzuim vermindert? Voor schoonmaken in Delft is er dus maar één adres: Balans Schoonmaak!

Gevelreiniging door schoonmaakbedrijf Delft

Op zoek naar specialistische reiniging om bijvoorbeeld graffiti van muren op grote hoogte te verwijderen? Ook dit kan Balans Schoonmaak voor je doen. Graffiti verwijderen is een werkje dat grondig moet worden gedaan en dat weten onze gediplomeerde gevelreinigers maar al te goed. We verwijderen de verf snel en vakkundig zodat jij weer kunt genieten van een schoon pand!

Wilt je jouw gevel reinigen? Neem dan contact met ons op! Onze gevelreinigers zijn opgeleid voor dit werkje en zullen afhankelijk van het materiaal en het type reiniging, eerst een proefstuk reinigen zodat er geen blijvende schade gemaakt wordt. Er wordt een gevel-behandelplan opgemaakt en na de schoonmaak kunnen we ook een extra coating aanbrengen om verdere verontreiniging tegen te gaan.

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met Shane
Shane

Professioneel schoonmaakbedrijf in Delft inhuren

Nood aan een allround schoonmaakbedrijf in Delft? Dan is Schoonmaakbedrijf Balans je graag van dienst. We hebben meer dan 35 jaar ervaring en onze 400 gepassioneerde schoonmakers staan klaar om jouw kantoor, pand of evenement helemaal spik en span te maken. Neem voor meer informatie contact met ons op via info@balansschoonmaak.nl of 072 – 303 02 10.

Na het contact opnemen, krijgt je binnen de 24 uur reactie van één van onze adviseurs. Vraag je een (vrijblijvende) offerte aan? Dan krijg je binnen 48 uur een offerte op maat van ons!

Eerder op zoek naar een schoonmaakbedrijf Rotterdam, Amsterdam of Alphen aan den Rijn? Balans Schoonmaak kan je helpen!

Waarom Balans Schoonmaak Delft?

 • Persoonlijk
 • Liefde voor het schoonmaakvak Ruim 400 gepassioneerde schoonmakers in dienst
 • Meer dan 400 gespecialiseerde schoonmakers in dienst Schoon uit handen
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!
 • Altijd een plan op maat Ook voor jou!
 • Beste prijs / kwaliteit garantie Vraag snel een offerte aan!