• Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%

Schoonmaakbedrijf Rotterdam

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Rotterdam met jarenlange ervaring? Balans Schoonmaak staat graag voor u klaar. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en laat u adviseren.

 • Professioneel schoonmaakbedrijf in Rotterdam
 • Meer dan 400 gespecialiseerde schoonmakers in dienst Schoon uit handen
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing bij u past.
1Bedrijfsgegevens
2Dienstinformatie
 • Uw naam
 • Bedrijfsnaam
 • Functie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!
auto balans schoonmaak

Professioneel schoonmaakbedrijf Rotterdam

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Rotterdam? Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. is een grote speler in de schoonmaakbranche. Het hoofdkantoor van Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. is gevestigd in Sint Pancras. We hebben ruim 400 enthousiaste medewerkers in dienst. Onze klantenkring is breed verspreid over de gehele randstad; Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. We zijn dus ook actief in de regio Rotterdam.

Elke dag worden ruim 600 panden door onze gepassioneerde schoonmakers in Rotterdam gereinigd. De objecten die wij als schoonmaakbedrijf in Rotterdam reinigen variëren van kantoren, bedrijfs- en winkelpanden tot scholen, cleanrooms, laboratoria, zorginstellingen en appartementencomplexen. Voor iedere branche hebben wij schoonmaakspecialisten in dienst. Zo ontzorgen we u volledig op het gebied van schoonmaak in Rotterdam. Want schoonmaken is een vak apart. En laat dat nu juist onze passie zijn.

Schoonmaakbedrijf Rotterdam en omgeving

Heeft u een bedrijf in Rotterdam of in Dordrecht, Gouda, Spijkenisse, Vlaardingen, Barendrecht of ergens anders in de omgeving van Rotterdam? Bent u op zoek naar een professionele partner die u kan ontzorgen op het gebied van schoonmaak? Wij gaan graag met u in gesprek. Wij willen niet voor niets uw schoonmaakpartner zijn: wij kunnen snel schakelen, denken met u mee en bieden de hoogste kwaliteit. Indien u interesse heeft in een van onze diensten op het gebied van schoonmaken Rotterdam, kunt u contact opnemen met een schoonmaakadviseur of direct vrijblijvend een offerte aanvragen.

Onze samenwerkingspartners

Organisaties voor wie wij de schoonmaakwerkzaamheden verzorgen zijn meer dan alleen onze klant. Samen met onze opdrachtgevers streven we er naar om een zo optimaal mogelijke samenwerking te creëren. Vanuit onze expertise denken we graag mee over het schoonmaakproces en optimaliseren we waar mogelijk. We praten vaak dus niet over klanten, maar over samenwerkingspartners. Bekijk hier onze samenwerkingspartners.

Recensie Robert - Balans Schoonmaak

Schoonmaakbedrijf Rotterdam en omgeving

Bent u op zoek naar een betrouwbare schoonmaakpartner die uw schoonmaakwerkzaamheden écht serieus neemt? Een schoonmaakbedrijf in Rotterdam dat oog heeft voor zijn medewerkers en de klant altijd centraal stelt? In dat geval is Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. in Rotterdam de juiste keuze. Met meer dan 35 jaar ervaring in het vak en 400 medewerkers, is geen schoonmaakklus ons te gortig.

Wij reinigen op dagelijkse basis ruim 400 kantoren, scholen, bedrijfspanden, cleanrooms, zorginstellingen, appartementencomplexen en andere openbare ruimten. Dat wordt gedaan door goed opgeleide vakmensen, die uitblinken in hun eigen discipline. Onze schoonmakers in Rotterdam beschikken over de benodigde diploma’s en certificeringen en worden op regelmatige basis bijgeschoold. Zo weten we zeker dat ze aan onze hoge kwaliteitseisen blijven voldoen.

Full service schoonmaakbedrijf in Rotterdam

Schoonmaakbedrijf Balans maakt schoon op verschillende soorten locaties, maar ons aanbod aan diensten loopt sterk uiteen. Als schoonmaakbedrijf in Rotterdam hebben we specialisten in dienst die u kunt inhuren voor dieptereiniging sanitair, maar ook voor de facilitaire dienstverlening. Bent u op zoek naar iemand om uw gevel te reinigen, of specialistisch vloeronderhoud? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor de grondige schoonmaak, specialistische reiniging of reguliere schoonmaak kunt u op ons rekenen.

Onze specialisten zijn altijd snel inzetbaar, zodat u nooit lang hoeft te wachten voordat uw schoonmaakklus van start gaat. Uiteraard kijken we vooraf altijd goed naar het type locatie, zodat we de juiste mensen sturen. De dieptereiniging van professionele keukens en sanitair is namelijk heel iets anders dan tapijt reinigen, of standaard schoonmaakonderhoud.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing bij u past.
1Bedrijfsgegevens
2Dienstinformatie
 • Uw naam
 • Bedrijfsnaam
 • Functie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!

Full service in schoonmaakdiensten

Voor al uw schoonmaakklussen in Rotterdam hebben wij de beste specialisten in dienst die expert zijn in hun vakgebied:

 • Schoonmaakonderhoud
 • Kantoor schoonmaak
 • Cleanroomreiniging
 • Dieptereiniging
 • Dieptereiniging keuken
 • Industriële schoonmaak
 • Industriële reiniging
 • Gevelreiniging
 • Huismeesterdiensten
 • Hotel schoonmaak
 • Treinen schoonmaak
 • Waarom een schoonmaakbedrijf inhuren in Rotterdam?

  In welke branche u ook werkt, een schone werkomgeving is van groot belang. Natuurlijk kunt u uw werkomgeving deels zelf schoonhouden door uw troep op te ruimen en soms kleine schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren. Maar als u echt een hygiënische werkomgeving wilt, heeft u goede schoonmakers nodig. Daarom kunt u rekenen op Balans Schoonmaak als schoonmaakbedrijf in Rotterdam! Wij hebben een goed opgeleide ploeg medewerkers die alles spic en span krijgen én houden. Van glasbewassing tot dieptereiniging van sanitair, Balans Schoonmaak in Rotterdam voorziet in vakmensen, die betrouwbaar zijn en hun werk serieus nemen. Een fijne samenwerkingspartner dus!

  Welke diensten voert Balans als schoonmaakbedrijf in Rotterdam uit?

  Balans Schoonmaak heeft ruim 400 medewerkers in dienst die inzetbaar zijn op meerdere terreinen. Zo kunt u bij ons terecht voor professionele glasbewassing, gevelreiniging, vloeronderhoud en het schoonmaken van sanitair en de keuken. Voor welke dienst u ook kiest, wij hebben gecertificeerde schoonmaakspecialisten in dienst die expert zijn in hun vakgebied en een goede opleiding hebben gevolgd, waardoor zij in het bezit van de benodigde certificaten. Ook zorgen we als schoonmaakbedrijf in Rotterdam voor dat zij regelmatig worden bijgeschoold. Zo kunnen wij altijd goede kwaliteit garanderen!

  Zijn jullie als schoonmaakbedrijf in Rotterdam inzetbaar voor appartementencomplexen?

  Zeker. Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. is inzetbaar als schoonmaakpartner voor appartementencomplexen en flatgebouwen van VVE’s en woningbouwverenigingen in Rotterdam. Vanwege de grote inloop van bewoners en gasten, moeten deze namelijk goed worden onderhouden. Denk daarbij aan de entree, de galerij, het trappenhuis, de beglazing en de lift. Voor een verzorgde uitstraling, wilt u dat deze netjes blijven. Ons schoonmaakbedrijf in Rotterdam draagt daaraan bij.

  Periodiek onderhoud is daarom noodzakelijk. Als gerenommeerd schoonmaakbedrijf in Rotterdam zijn wij een partij die afspraken nakomt en duidelijk communiceert. U weet dus zeker dat de schoonmaak altijd op dezelfde gezette tijden plaatsvindt, en dat het werk grondig gebeurt. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht om eens in de zoveel tijd een dieptereiniging te doen. Dat gaat net iets verder dan gewoon onderhoud.

  Kunt u Balans in Rotterdam inschakelen als schoonmaakbedrijf voor cleanrooms?

  Absoluut. Wij begrijpen dat hygiëne vrijwel nergens zo belangrijk is als in cleanrooms. Bescherming tegen stof en bacteriën is essentieel en dat betekent dat ook de reiniging van de cleanroom goed en grondig moet gebeuren. Ons schoonmaakbedrijf in Rotterdam heeft daarom speciale cleanroomspecialisten in dienst, die uitstekend op de hoogte zijn van de almaar strenger regelgeving omtrent het schoonmaken van cleanrooms.

  Zo beschikken zij over de kennis en discipline die noodzakelijk is om uw cleanroom(s) volledig schoon te houden. Om dat te waarborgen, hebben we ook duidelijke afspraken gemaakt over gedrag en kleding. Alles staat dus in het teken van maximale hygiëne. Daarbij moet u ook denken aan specialistische schoonmaak- en onderhoudsmiddelen, die geschikt zijn voor het reinigen van cleanrooms, laboratoria of ESD-vloeren.

  Wat kost een schoonmaakbedrijf in Rotterdam?

  Wij zijn van mening dat iedere schoonmaakklus anders is. Dat is dan ook de reden dat we bij Balans Schoonmaak niet met een vaste prijs werken. We maken altijd een offerte op maat, afhankelijk van de schoonmaakklus die we voor uw bedrijf gaan uitvoeren. Bovendien denken we mee over het schoonmaakproces en optimaliseren het schoonmaakproces waar mogelijk. Wilt u weten wat de kosten voor uw schoonmaakklus zijn? Dan kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.

  Werken bij schoonmaakbedrijf Balans in Rotterdam?

  Dat kan bij Balans Schoonmaak! Bekijk onze vacatures bekijken of stuur een open sollicitatie. Wij leren u graag kennen, als u een passie heeft voor het schoonmaakvak en op zoek bent naar een nieuwe uitdaging. Neem contact met ons op en misschien gaat u binnenkort dan wel aan de slag als schoonmaker van cleanrooms, vliegtuigen of hotels!

  • Professioneel schoonmaakbedrijf in Rotterdam
  • Meer dan 400 gespecialiseerde schoonmakers in dienst Schoon uit handen
  • Liefde voor het schoonmaakvak Ruim 400 gepassioneerde schoonmakers in dienst
  • Persoonlijk
  • Altijd een plan op maat Ook voor u!