Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Schoonmaakbedrijf in Rotterdam

Een schone en veilige omgeving is voor ieder pand van groot belang. Als professioneel schoonmaakbedrijf in Rotterdam en omstreken ontzorgen wij bedrijven en instellingen volledig in het schoonmaken. Van standaard schoonmaakwerk op kantoren tot het schoonmaken van cleanrooms en industriële hallen.

Een schoonmaakbedrijf in Rotterdam dat klantgericht werkt, daar is iedere beheerder en bedrijfseigenaar naar op zoek. Balans Schoonmaak is landelijk actief, ook in Rotterdam. Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat de mogelijkheden zijn.

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayon Manager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Full service schoonmaakbedrijf in Rotterdam

Balans Schoonmaak maakt schoon op verschillende soorten locaties, maar ons aanbod aan diensten loopt sterk uiteen. Als schoonmaakbedrijf in Rotterdam hebben we diverse specialisten in dienst voor uiteenlopende diensten. Hygiëne en veiligheid is namelijk van groot belang.

Staan niet alle wensen in onderstaande opsomming erbij? In overleg is er altijd meer mogelijk. Neem contact op en maak jouw wensen kenbaar.

 • Schoonmaakonderhoud
 • Glasbewassing
 • Vloeronderhoud
 • Cleanroomreiniging
 • Sanitair reinigen

Zakelijke offerte aanvragen

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.

 • Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Flexibel inzetbaar in en nabij de Randstad
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Resultaatgericht en optimale beleving

Onze partners in Rotterdam

Al geruime tijd zijn wij actief in Rotterdam en omstreken en daardoor flexibel inzetbaar. Samen met onze opdrachtgevers doelen we op een zo optimaal mogelijke samenwerking. Vanuit onze kennis en expertise denken we graag mee over het schoonmaakproces en optimaliseren we waar nodig. We praten niet over klanten, maar over samenwerking partners.

Wat zeggen anderen over ons?

Bekijk onze reviews van onze partners:

Beoordelingen Balans Schoonmaak
Wij scoren een 9.9
 • Nando van Gorkum logo
  Nando van Gorkum TeekensKarstens
  10

  Met Balans Schoonmaak kunnen wij vertrouwen op vakkundige schoonmaak van ons hele pand. Iedere dag werken zij met een vaste ploeg medewerkers, wat zorgt voor vertrouwde gezichten op de werkvloer en vriendelijk contact. Ook heb ik een erg goede relatie met onze accountmanager die, door de korte lijntjes die wij hebben, altijd alles snel weet te regelen.

 • Gaastra logo
  Gaastra Erik Teunissen
  10

  Wij hebben het getroffen met Balans dienstverlening BV als partij voor de schoonmaakwerkzaamheden van ons kantoor. De contacten over de offerte en het contract verliepen soepel en deskundig. De schoonmaakwerkzaamheden worden consciëntieus uitgevoerd en de schoonmaakster is erg prettig in de omgang. Als er iets is de rayonleiding altijd aanspreekbaar en reageren direct, adequaat en deskundig.

 • Nieuwe Koffie logo
  Nieuwe Koffie Mark Jetten
  10

  Een reclamebureau maakt een hoop rommel, viezigheid en kliederboel. Met alternatieve lunches, barista-wedstrijden en kantoorraces is dat ook niet zo gek. Gelukkig zijn de schoonmakers van Balans dienstverlening elke keer weer de onzichtbare kracht die ons kantoor weer klaar maken voor een nieuwe dag.

 • LMH Engineering logo
  LMH Engineering Nathalie Schuitemaker
  10

  Balans dienstverlening maakt dagelijks verschillende kantoren van ons schoon en wij zijn zeer te spreken over hun dienstverlening!

Veelgestelde vragen aan schoonmaakbedrijf Rotterdam

We snappen best als je nog vragen hebt, Achint Atwal geeft antwoord:

 • Ja, wij werken altijd met vaste medewerkers die passen bij onze opdrachtgevers. Daarnaast werken we met vaste vervangers voor het geval onze vaste medewerker ziek of met vakantie is.

 • Wij werken al onze medewerkers in op de locatie van onze opdrachtgevers. Zo kunnen we direct de bijzonderheden van de locatie doornemen.

 • Balans neemt de zorg voor schoonmaak uit handen tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding. Aan de hand van jouw opdracht in Rotterdam en de frequentie daarvan stemmen wij de beste prijs met je af.

 • Wij hanteren contracten per jaar. Dankzij jaarcontracten kunnen wij een optimale samenwerking verwezenlijken en hoef je minimaal een jaar lang niet om te kijken naar schoonmaakwerkzaamheden.

 • Samen met jou stemmen we de juiste tijd af waarop het schoonmaakwerk het beste uitgevoerd kan worden.

 • Wij zorgen altijd voor juiste middelen en materialen. Hierbij kiezen wij voor duurzame materialen en producten zodat we het milieu minimaal belasten sommige gevallen zoals de schoonmaak van cleanrooms zorgen onze opdrachtgevers voor de juiste middelen en materialen.

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met Shane
Shane

Schoonmaakbedrijf Rotterdam voor diverse branches

Iedere schoonmaakklus in Rotterdam is maatwerk, want geen pand en geen klant is hetzelfde. Voordat de handen uit de mouwen worden gestoken, wordt of op locatie of via de telefoon het plan van aanpak besproken. Tijdens de gehele samenwerking blijven de lijnen kort, want we zien jou als een waardevolle partner. Als schoonmaakbedrijf Rotterdam zijn wij onder andere werkzaam bij:

Professioneel schoonmaakteam van 400+

Op dagelijkse basis worden ruim 400 kantoren, scholen, bedrijfspanden, cleanrooms, zorginstellingen, appartementencomplexen en andere openbare ruimten gereinigd. Dat wordt gedaan door goed opgeleide vakmensen, die gespecialiseerd zijn in hun eigen disciplines.

Balans Schoonmaak heeft als schoonmaakbedrijf in Rotterdam het professionaliseren hoog in het vaandel staan. Alle werknemers beschikken over de benodigde diploma’s en certificeringen en worden op regelmatige basis bijgeschoold. Op deze manier wordt gegarandeerd de schoonmakers aan de hoge kwaliteitseisen blijven voldoen.

Wij zijn werkzaam in heel Nederland. In Rotterdam als schoonmaakbedrijf, maar ook daarbuiten. Met meer dan 400+ professionele schoonmakers maken we het bedrijfsleven steeds en opnieuw schoner.

Horeca schoonmaak van Balans
balans-schoonmaak-medische-zorginstelling-schoonmaak

Wat kost een schoonmaakbedrijf in Rotterdam?

Iedere bedrijf is anders, iedere klus is maatwerk. Dat is dan ook de reden dat Balans Schoonmaak niet met een vaste prijs werkt. De offerte is altijd op maat. Bovendien wordt er meegedacht over het schoonmaakproces en we optimaliseren het schoonmaakproces waar mogelijk. Ontvang meer informatie over de mogelijkheden en de kosten. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor jouw schoonmaakbedrijf in Rotterdam.

Onze facilitaire experts werken resultaatgericht, hebben een echte Rotterdamse mentaliteit en een oog voor detail. Daarnaast werken we efficiënt en denken we graag mee. Zet ons als schoonmaakbedrijf in Rotterdam in.

Zet onze huismeester in Rotterdam in

Zorg voor een constante schone werk- of woonomgeving, eenvoudig door een huismeester in Rotterdam in te huren. Benieuwd naar onze aanpak en wat je kan verwachten van jouw toekomstige huismeester in Rotterdam? Neem contact op voor meer informatie. Dan stellen wij een maatwerk pakket op voor huismeesterdiensten, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Schoonmakers in Rotterdam: professioneel opgeleid

Ontlast jouw medewerkers en jezelf, kies voor het inhuren van onze schoonmaker in Rotterdam en omgeving. Wij opereren landelijk en zijn ook met onze schoonmakers in Rotterdam actief. In 1980 is Balans Schoonmaak gestart en dat resulteert inmiddels landelijk in een succesvolle aanpak. Onze ruim 400+ schoonmakers leiden wij intern op. Tevens wordt er met checklists en controles gewerkt, wat de kwaliteit van onze schoonmaak uitermate verhoogt.

Wij maken schoon met aandacht. Dit betekent niet alleen dat wij onze schoonmaker in Rotterdam op locatie de juiste instructies geven, maar ook dat wij onze medewerkers blijven bijscholen en ontwikkelen met de laatste trends. Dit resulteert in:

 • Goed opgeleide en efficiënte schoonmakers
 • Grondige reiniging (mogelijk in alle branches)
 • Het gebruik van duurzame schoonmaakmiddelen
 • Een klantgerichte en efficiënte schoonmaakservice

Werken bij Balans Schoonmaak?

Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie. Wij leren je graag kennen, als je een passie hebt voor het schoonmaakvak en op zoek bent naar een nieuwe uitdaging. Neem contact met ons op en misschien ga je binnenkort dan wel aan de slag als schoonmaker van cleanrooms, vliegtuigen of hotels!