Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Gemiddelde score van 9.0

5+ jaar samenwerking met kinderopvang Partou

Partou kinderopvang is een organisatie met landelijk ruim 750 kinderdagverblijven, peuteropvang- en buitenschoolse opvanglocaties. Een schone omgeving is voor Partou van groot belang en daarom is het cruciaal dat de schoonmaak van deze locaties professioneel wordt uitgevoerd.

 • 9
  Kwaliteit dienstverlening
 • 8
  Oplossingsgericht
 • 10
  Betrouwbaarheid
 • 8
  Communicatie
 • 9
  Gastvrijheid

Oplossing

Balans Schoonmaak en Partou hebben samen een op maat gemaakt schoonmaakprogramma opgesteld om de kinderdagverblijven, peuteropvang- en buitenschoolse opvanglocaties schoon en veilig te houden. Het schoonmaakprogramma omvat regelmatige reiniging van alle oppervlakken, vloeren, sanitaire voorzieningen en keukens. Daarnaast zorgen de schoonmaakteams ervoor dat de kinderopvanglocaties hygiënisch en schoon blijven door middel van dagelijkse reiniging en desinfectie.

Resultaat

De inzet van onze professionals heeft gezorgd voor een schone, gezonde en veilige omgeving voor kinderen om te spelen en leren. Onze schoonmakers zijn professioneel en getraind om te werken op kinderopvanglocaties en zorgen ervoor dat alle oppervlakken grondig worden gereinigd en gedesinfecteerd.

Tijdens de evaluaties is gebleken dat de professionele schoonmaakdiensten voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en hygiëne.

De klant aan het woord

“De samenwerking tussen Partou en Balans Schoonmaak verloopt al jaren erg soepel. Balans Schoonmaak begrijpt de behoeften van Partou en speelt daarop in met haar kennis en expertise. Het resultaat is een altijd schone en frisse omgeving waar kinderen en medewerkers zich comfortabel en veilig voelen. Bovendien heeft Balans Schoonmaak aandacht voor duurzaamheid, dat ook binnen onze organisatie een belangrijk onderwerp is voor een goede toekomst voor ‘onze’ kinderen. Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Balans Schoonmaak en bevelen hen van harte aan bij andere bedrijven en organisaties”.