Medische instellingen en zorgcentra

Ons bedrijf is groot geworden met schoonmaakonderhoud. Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers.

 • Professioneel schoonmaakbedrijf
 • Meer dan 400 gespecialiseerde schoonmakers in dienst
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%

Schoonmaak medische praktijken

In een ziekenhuis, praktijk of zorgcentra is hygiëne van groot belang. Zeker voor de patiënten, die vaak erg kwetsbaar zijn, is een schone herstelomgeving een must. Omdat Balans Schoonmaak weet hoe belangrijk het is om een schone omgeving aan te bieden, zorgen wij graag voor een specialistische reiniging van uw ziekenhuis, praktijk of zorgcentra. Het maakt niet uit of het gaat om een verpleegkamer of een operatiekamer, wij helpen u graag bij het schoonmaken en desinfecteren van uw ruimtes. Daarnaast denken wij graag met u mee, zodat er zo min mogelijk risico’s zullen zijn.

 

Specialistische aanpak in de medische sector

Schoonmaken in de gezondheidszorg vraagt om een andere en specifieke aanpak dan normale schoonmaakwerkzaamheden. Daarom is ons personeel gecertificeerd volgens de Raad voor Arbeidsverhoudingen Schoonmaak- en Glazenwassersbranche (RAS). Hierdoor hebben wij alle benodigde kennis en vaardigheden in huis, zodat wij uw ziekenhuis, zorgcentra of praktijk kunnen bedienen op een specialistische wijze. Wanneer u een samenwerking aangaat met Balans Schoonmaak, dan kunt u uitgaan van een professionele en specialistische schoonmaak van uw operatiekamers, laboratoria, poliklinieken, ziekenhuizen en zorgcentra. Daarnaast maken we ook verpleegkamers, tandartspraktijken, huisartspraktijken en openbare ruimtes in medische praktijken schoon. Schoonmaak medische praktijken, bij Balans Schoonmaak

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Flexibel inzetbaar in en nabij de Randstad
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Resultaatgericht en optimale beleving

Schoonmaak zorgcentra op maat

Omdat iedere organisatie anders is en zijn eigen schoonmaak wensen heeft, stellen we in overleg, samen met u, een gepersonaliseerd schoonmaakplan samen. In het plan zal onder andere terugkomen hoe, wanneer en waar wij onze schoonmaakwerkzaamheden zullen uitvoeren. Onze schoonmakers hebben u hoog in het vaandel en houden ten allen tijde rekening met patiënten, artsen, verpleegkundigen, medewerkers, maar ook met bezoekers. Zij zullen geen hinder ondervinden tijdens onze schoonmaakwerkzaamheden:

 • Schoonmaak medische praktijken
 • Basis schoonmaakonderhoud
 • Interieuronderhoud van behandelkamers en andere ruimtes
 • Reiniging van de sanitaire voorzieningen
 • Vloeronderhoud
 • Op aanvraag breiden we de schoonmaakwerkzaamheden naar wens uit

Omdat wij locaties hebben door het hele land, bieden wij onze schoonmaakwerkzaamheden onder andere aan in; Den Haag, Haarlem, Alkmaar, Utrecht en Amsterdam. Benieuwd naar onze andere schoonmaakwerkzaamheden? Bekijk dan hier ons volledige schoonmaak aanbod. Heeft u specifieke wensen? vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onze website zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen. Wij zorgen voor een schone omgeving voor al uw patiënten en cliënten.

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Wat zeggen anderen over ons?

Misschien geloof je ons niet?

Beoordelingen Balans Schoonmaak
Wij scoren een 9.9
 • Gaastra Erik Teunissen
  10
  Wij hebben het getroffen met Balans dienstverlening BV als partij voor de schoonmaakwerkzaamheden van ons kantoor. De contacten over de offerte en het contract verliepen soepel en deskundig . De schoonmaakwerkzaamheden worden consciëntieus uitgevoerd en de schoonmaakster is erg prettig in de omgang. Als er iets is de rayonleiding altijd aanspreekbaar en reageren direct, adequaat en deskundig.
 • Nieuwe Koffie Mark Jetten
  10
  Een reclamebureau maakt een hoop rommel, viezigheid en kliederboel. Met alternatieve lunches, barista-wedstrijden en kantoorraces is dat ook niet zo gek. Gelukkig zijn de schoonmakers van Balans dienstverlening elke keer weer de onzichtbare kracht die ons kantoor weer klaar maken voor een nieuwe dag.
 • LMH Engineering Nathalie Schuitemaker
  10
  Balans dienstverlening maakt dagelijks verschillende kantoren van ons schoon en wij zijn zeer te spreken over hun dienstverlening!
Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met Shane
Shane

Onze schoonmaakpartners

De organisaties voor wie wij schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren zijn meer dan alleen onze klant. Samen met onze opdrachtgevers streven we ernaar om een zo optimaal mogelijke samenwerking te creëren. Wij gaan voor een flexibele, persoonlijke en open samenwerking, waarin de communicatie een korte lijn is. Vanuit onze expertise denken we graag met u mee over het schoonmaakproces en het optimaliseren daarvan. Bij Balans Schoonmaak praten wij niet over klanten, maar over samenwerkingspartners. Benieuwd naar onze samenwerkingspartners? Wij werken onder andere samen met.

Duravermeer x Balans