Meer dan 25 jaar dé schoonmaakspecialist

Medische instellingen en zorgcentra

Balans Schoonmaak helpt u graag bij de dagelijkse en periodieke schoonmaak voor medische praktijken. We ondersteunen u bij het reinigen en desinfecteren van de wachtkamer tot de behandelkamer. Schoonmaak is in de zorg uiterst belangrijk en behoort tot het primaire zorgproces. Als innovatieve partner combineert Balans Schoonmaak excellente hygiëne, patiënt veiligheid en beleving met slimme oplossingen. Tevens werken we efficiënt en denken we met u mee. Voor iedere zorgpraktijk wordt er een plan op maat gemaakt. Bent u benieuwd naar uw plan op maat? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan!

 • Professioneel schoonmaakbedrijf
 • Meer dan 400 gespecialiseerde schoonmakers in dienst
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%

Hygiëne is essentieel:

Zoals u weet is schoonmaak een onmisbaar onderdeel om de beste zorg te kunnen verlenen. Sterker nog, de schoonmaak is een essentieel onderdeel van uw primaire proces. Dat is precies waarom u dit graag aan een professioneel partner met kennis van zaken en processen uit handen geeft. Met onze schoonmaakdiensten creëren we een veilige en frisse omgeving voor de patiënten.

Specialistische aanpak in de medische sector

Schoonmaken in de gezondheidszorg vraagt om een andere en specifieke aanpak dan normale schoonmaakwerkzaamheden. Daarom is ons personeel gecertificeerd volgens de Raad voor Arbeidsverhoudingen Schoonmaak- en Glazenwassersbranche (RAS). Hierdoor hebben wij alle benodigde kennis en vaardigheden in huis, zodat wij uw ziekenhuis, zorgcentra of praktijk kunnen bedienen op een specialistische wijze. Wanneer u een samenwerking aangaat met Balans Schoonmaak, dan kunt u uitgaan van een professionele en specialistische schoonmaak van uw operatiekamers, laboratoria, poliklinieken, ziekenhuizen en zorgcentra. Daarnaast maken we ook verpleegkamers, tandartspraktijken, huisartspraktijken en openbare ruimtes in medische praktijken schoon. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen en uw uitdaging te delen!

Zakelijke offerte aanvragen

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.
 • Meer dan 25 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Flexibel inzetbaar in en nabij de Randstad
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Resultaatgericht en optimale beleving

Wat zeggen anderen over ons?

Bekijk de reviews van onze partners:

Beoordelingen Balans Schoonmaak
Wij scoren een 9.9
 • Nando van Gorkum TeekensKarstens
  10

  Met Balans Schoonmaak kunnen wij vertrouwen op vakkundige schoonmaak van ons hele pand. Iedere dag werken zij met een vaste ploeg medewerkers, wat zorgt voor vertrouwde gezichten op de werkvloer en vriendelijk contact. Ook heb ik een erg goede relatie met onze accountmanager die, door de korte lijntjes die wij hebben, altijd alles snel weet te regelen.

 • Gaastra Erik Teunissen
  10
  Wij hebben het getroffen met Balans dienstverlening BV als partij voor de schoonmaakwerkzaamheden van ons kantoor. De contacten over de offerte en het contract verliepen soepel en deskundig . De schoonmaakwerkzaamheden worden consciëntieus uitgevoerd en de schoonmaakster is erg prettig in de omgang. Als er iets is de rayonleiding altijd aanspreekbaar en reageren direct, adequaat en deskundig.
 • Nieuwe Koffie Mark Jetten
  10
  Een reclamebureau maakt een hoop rommel, viezigheid en kliederboel. Met alternatieve lunches, barista-wedstrijden en kantoorraces is dat ook niet zo gek. Gelukkig zijn de schoonmakers van Balans dienstverlening elke keer weer de onzichtbare kracht die ons kantoor weer klaar maken voor een nieuwe dag.
 • LMH Engineering Nathalie Schuitemaker
  10
  Balans dienstverlening maakt dagelijks verschillende kantoren van ons schoon en wij zijn zeer te spreken over hun dienstverlening!

Veelgestelde vragen over schoonmaak in medische praktijken:

We snappen het best als u nog vragen heeft…

 • Ja, wij werken altijd met vaste medewerkers die passen bij onze opdrachtgevers. Daarnaast werken we met vaste vervangers voor het geval onze vaste medewerker ziek of met vakantie is.

 • Wij werken al onze medewerkers in op de locatie van onze opdrachtgevers. Zo kunnen we direct de bijzonderheden van de locatie doornemen.

 • Balans neemt de zorg voor schoonmaak uit handen tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding. Aan de hand van uw opdracht en de frequentie van de schoonmaak stemmen wij de beste prijs met u af. Ook wanneer er een eigen dienst is kijken we samen naar de mogelijkheden.

 • Samen met u stemmen we de juiste tijd af waarop het schoonmaakwerk het beste uitgevoerd kan worden.

 • Wij zorgen altijd voor juiste middelen en materialen. In sommige gevallen zoals de schoonmaak van cleanrooms zorgen onze opdrachtgevers voor de juiste middelen en materialen. In de inventarisatie bepalen we dat samen met u.

Schoonmaak zorgcentra op maat

Omdat iedere organisatie anders is en zijn eigen schoonmaak wensen heeft, stellen we in overleg, samen met u, een gepersonaliseerd schoonmaakplan samen. In het plan zal onder andere terugkomen hoe, wanneer en waar wij onze schoonmaakwerkzaamheden zullen uitvoeren. Onze schoonmakers hebben u hoog in het vaandel en houden ten allen tijde rekening met patiënten, artsen, verpleegkundigen, medewerkers, maar ook met bezoekers. Zij zullen geen hinder ondervinden tijdens onze schoonmaakwerkzaamheden:

 • Schoonmaak medische praktijken
 • Basis schoonmaakonderhoud
 • Interieuronderhoud van behandelkamers en andere ruimtes
 • Reiniging van de sanitaire voorzieningen
 • Vloeronderhoud
 • Op aanvraag breiden we de schoonmaakwerkzaamheden naar wens uit

Omdat wij locaties hebben door het hele land, bieden wij onze schoonmaakwerkzaamheden onder andere aan in; Den Haag, Haarlem, Alkmaar, Utrecht en Amsterdam. Benieuwd naar onze andere schoonmaakwerkzaamheden? Bekijk dan hier ons volledige schoonmaak aanbod. Heeft u specifieke wensen? vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onze website zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen. Wij zorgen voor een schone omgeving voor al uw patiënten en cliënten.

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met Shane
Shane

Onze schoonmaakpartners

De organisaties voor wie wij schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren zijn meer dan alleen onze klant. Samen met onze opdrachtgevers streven we ernaar om een zo optimaal mogelijke samenwerking te creëren. Wij gaan voor een flexibele, persoonlijke en open samenwerking, waarin de communicatie een korte lijn is. Vanuit onze expertise denken we graag met u mee over het schoonmaakproces en het optimaliseren daarvan. Bij Balans Schoonmaak praten wij niet over klanten, maar over samenwerkingspartners. Benieuwd naar onze samenwerkingspartners? Wij werken onder andere samen met.

Duravermeer x Balans