Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Schoonmaak ziekenhuis, medische instellingen & zorgcentra

Aan de schoonmaak van ziekenhuizen zitten strenge eisen. Wij voldoen aan alle protocollen voor de ziekenhuisbranche en onze gecertificeerde VCCN medewerkers volgen regelmatig trainingen en cursussen.

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

 • 4x per jaar evaluatie

  Samen met jouw vaste Rayon & Operationeel Manager

 • Vast aanspreekpunt

  Wij scoren een 9,9/10

 • Professioneel schoonmaakbedrijf

  400+ schoonmakers in dienst

Klinische schoonmaak bij ziekenhuizen

Een Patiënt, bezoeker of werknemer moet zich veilig voelen in een ziekenhuis. Een schoon en hygiënisch ziekenhuis draagt hieraan bij. Wij zijn al sinds 1980 gespecialiseerd in het schoonmaken van ziekenhuizen op het hoogste niveau. Cleanroom reiniging is onderdeel van onze portefeuille. Bij deze vorm van schoonmaakwerk in het ziekenhuis gaat er speciale aandacht uit naar een zuivere routinereiniging waarbij verontreiniging door micro-organismen en andere minimale deeltjes worden uitgesloten. Voor schoonmaak in ziekenhuizen zorgen wij door periodieke monitoring dat wordt voldaan aan alle reinheidsklassen van steriele en stofvrije productie.

Onze gespecialiseerde medewerkers beschikken over de juiste en vereiste certificeringen om de schoonmaak in zorgcentra te mogen verzorgen. Wij werken uitsluitend met gespecialiseerd personeel in de verschillende branches waarbinnen wij actief zijn.

Zakelijke offerte aanvragen

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.

 • Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Flexibel inzetbaar in en nabij de Randstad
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Resultaatgericht en optimale beleving

Wat zeggen anderen over ons?

Bekijk de reviews van onze partners:

Beoordelingen Balans Schoonmaak
Wij scoren een 9.9
 • Nando van Gorkum logo
  Nando van Gorkum TeekensKarstens
  10

  Met Balans Schoonmaak kunnen wij vertrouwen op vakkundige schoonmaak van ons hele pand. Iedere dag werken zij met een vaste ploeg medewerkers, wat zorgt voor vertrouwde gezichten op de werkvloer en vriendelijk contact. Ook heb ik een erg goede relatie met onze accountmanager die, door de korte lijntjes die wij hebben, altijd alles snel weet te regelen.

 • Gaastra logo
  Gaastra Erik Teunissen
  10

  Wij hebben het getroffen met Balans dienstverlening BV als partij voor de schoonmaakwerkzaamheden van ons kantoor. De contacten over de offerte en het contract verliepen soepel en deskundig . De schoonmaakwerkzaamheden worden consciëntieus uitgevoerd en de schoonmaakster is erg prettig in de omgang. Als er iets is de rayonleiding altijd aanspreekbaar en reageren direct, adequaat en deskundig.

 • Nieuwe Koffie logo
  Nieuwe Koffie Mark Jetten
  10

  Een reclamebureau maakt een hoop rommel, viezigheid en kliederboel. Met alternatieve lunches, barista-wedstrijden en kantoorraces is dat ook niet zo gek. Gelukkig zijn de schoonmakers van Balans dienstverlening elke keer weer de onzichtbare kracht die ons kantoor weer klaar maken voor een nieuwe dag.

 • LMH Engineering logo
  LMH Engineering Nathalie Schuitemaker
  10

  Balans dienstverlening maakt dagelijks verschillende kantoren van ons schoon en wij zijn zeer te spreken over hun dienstverlening!

Veelgestelde vragen over schoonmaak in medische praktijken:

We snappen best als u nog vragen heeft, Achint Atwal geeft antwoord:

 • Ja, wij werken altijd met vaste medewerkers die passen bij onze opdrachtgevers. Daarnaast werken we met vaste vervangers voor het geval onze vaste medewerker ziek of met vakantie is.

 • Wij werken al onze medewerkers in op de locatie van onze opdrachtgevers. Zo kunnen we direct de bijzonderheden van de locatie doornemen.

 • Balans neemt de zorg voor schoonmaak uit handen tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding. Aan de hand van uw opdracht en de frequentie van de schoonmaak stemmen wij de beste prijs met u af. Ook wanneer er een eigen dienst is kijken we samen naar de mogelijkheden.

 • Samen met u stemmen we de juiste tijd af waarop het schoonmaakwerk het beste uitgevoerd kan worden.

 • Wij zorgen altijd voor juiste middelen en materialen. In sommige gevallen zoals de schoonmaak van cleanrooms zorgen onze opdrachtgevers voor de juiste middelen en materialen. In de inventarisatie bepalen we dat samen met u.

 • Allereerst stellen we gezamenlijk een persoonlijk schoonmaakplan samen. Hierin nemen we alle taken op die verricht moeten worden door onze schoonmakers. Denk hierbij aan schoonmaaktaken zoals opruimen, stofzuigen, dweilen en afstoffen. Ook cleanroom reiniging behoort tot de mogelijkheid.

Schoonmaken van ziekenhuis: diverse werkzaamheden

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat onze experts voor het onderhoud van uw ziekenhuis kunnen betekenen. U ontvangt binnen 24 uur nog een reactie voor een op maat gemaakt plan voor ziekenhuis schoonmaak.

Voor de schoonmaak in een ziekenhuis richten onze medewerkers zich op de volgende werkzaamheden:

 • Schoonmaak medische praktijken
 • Basis schoonmaakonderhoud
 • Interieuronderhoud van behandelkamers en andere ruimtes
 • Reiniging van de sanitaire voorzieningen
 • Vloeronderhoud
 • Op aanvraag breiden we de schoonmaakwerkzaamheden naar wens uit

Duurzame kennis in de praktijk

Hoewel wij verschillende takken van sport beheren binnen het onderhoud van een ziekenhuis, stoppen onze werkzaamheden niet bij reiniging. Door het schoonmaakwerk in het ziekenhuis uit te besteden, wordt er gekozen voor professionalisering. De gespecialiseerde schoonmakers zijn namelijk in het bezit van het RAS-certificaat. Voor schoonmaken in een ziekenhuis volgen onze schoonmakers een opleiding op locatie, waardoor ze de omgeving en de wensen van de klant nauwkeurig kunnen opvolgen.

Bij het schoonmaken in het ziekenhuis is monitoring van groot belang. Om die reden wordt er 4 keer per jaar een kwaliteitscontrole uitgevoerd. Constant werken aan kwaliteit betekent óók constant opleiden. Maar naast een vakopleiding geven wij onze werknemers ook veel aandacht. Onze werknemers worden dagelijks gemotiveerd en krijgen meer duurzame kennis door interne scholing. Het resultaat voor schoonmaak in het ziekenhuis? Hygiënisch schone panden en een veilige omgeving voor bezoekers, patiënten én personeel.

Duurzaam schoonmaken

Voor het schoonmaakonderhoud van het ziekenhuis zijn wij een geschikte partij. Al onze (toekomstige) klanten kunnen rekenen op ziekenhuis schoonmaak op maat. Van belang: met een schoonmaakmiddel voor het ziekenhuis dat zo min mogelijk negatieve impact uitoefent op het milieu én de cliënten. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte. De schoonmaak in het ziekenhuis wordt altijd uitgevoerd op basis van de gewenste frequentie.

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Onze schoonmaakpartners

De organisaties voor wie wij schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren zijn meer dan alleen onze klant. Samen met onze opdrachtgevers streven we ernaar om een zo optimaal mogelijke samenwerking te creëren. Wij gaan voor een flexibele, persoonlijke en open samenwerking, waarin de communicatie een korte lijn is. Vanuit onze expertise denken we graag met u mee over het schoonmaakproces en het optimaliseren daarvan. Bij Balans Schoonmaak praten wij niet over klanten, maar over samenwerkingspartners.

Bekijk ook de andere branches waarbinnen wij actief zijn.

Duravermeer x Balans