Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Schoonmaak in de zorg

Aan de schoonmaak in de zorg, waaronder ziekenhuizen, medische instellingen en zorgcentra, zitten strenge eisen. Wij voldoen aan alle protocollen voor de medische sector. Onze medewerkers zijn VCCN gecertificeerd en worden voortdurend bijgeschoold door middel van trainingen en cursussen.

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayonmanager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

Schoonmaker van schoonmaakbedrijf in kantoor

Klinische schoonmaak

Een patiënt, bezoeker of werknemer moet zich veilig voelen. Een schoon en hygiënisch zorgcentra draagt hieraan bij. Wij zijn al sinds 1980 gespecialiseerd in het schoonmaken van ziekenhuizen, medische instellingen en zorgcentra op het hoogste niveau. Een onderdeel van onze portefeuille is Cleanroom reiniging. Bij deze vorm van schoonmaakwerk in het ziekenhuis gaat er speciale aandacht uit naar een zuivere routine reiniging waarbij verontreiniging door micro-organismen en andere minimale deeltjes worden uitgesloten. Voor schoonmaak in de zorg zorgen wij dat er wordt voldaan aan alle reinheidsklassen van steriele en stofvrije productie door middel van periodieke monitoring. Onze gespecialiseerde medewerkers beschikken over de juiste en vereiste certificeringen om de schoonmaak in zorgcentra te kunnen verzorgen.

Schoonmaken in de zorg: diverse werkzaamheden

Voor de schoonmaak in een ziekenhuis richten onze medewerkers zich op de volgende werkzaamheden:

Schoonmaker in sportcentra
Vloeronderhoud tijdens hotel schoonmaak

Gespecialiseerde schoonmakers

Door het schoonmaakwerk uit te besteden wordt er gekozen voor professionalisering. Onze gespecialiseerde schoonmakers zijn in het bezit van het RAS-certificaat. Voor schoonmaken in een ziekenhuis volgen onze schoonmakers een opleiding op locatie, waardoor ze de omgeving en de wensen van de klant nauwkeurig kunnen opvolgen.

Bij het schoonmaken in de zorg is monitoring van groot belang, daarom voeren wij 4 keer per jaar een kwaliteitscontrole uit. Constant werken aan kwaliteit betekent óók constant opleiden. Naast een vakopleiding geven wij onze werknemers ook veel aandacht. Onze werknemers worden dagelijks gemotiveerd en krijgen meer duurzame kennis door interne scholing. Het resultaat voor schoonmaak in de zorg? Hygiënisch schone panden en een veilige omgeving voor bezoekers, patiënten én personeel.

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Flexibel inzetbaar in en nabij de Randstad
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Resultaatgericht en optimale beleving

Duurzaam schoonmaak in de zorg

We werken hard om ervoor te zorgen dat onze dagelijkse activiteiten bijdragen aan een duurzamere wereld. We maken gebruik van schoonmaakmiddelen die een zo min mogelijke negatieve impact uitoefenen op het milieu en de cliënten. Of het nu gaat om een ziekenhuis, een medische praktijk of een zorgcentrum, elk pand is anders. Daarom werken we nauw samen om een schoonmaakplan op maat te ontwikkelen dat perfect is afgestemd op de specifieke eisen en wensen. Vraag vrijblijvend een offerte aan. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Duravermeer x Balans
 • ISO 9001 certificering
 • ISO 14001 certificering
 • CO2-prestatieladder
 • VCCN

Uitgelichte cases

Enkele cases waar wij trots op zijn.

Dit doen wij voor o.a.

Veelgestelde vragen over schoonmaak in de zorg:

We snappen best als je nog vragen hebt, Achint Atwal geeft antwoord:

 • Ja, wij werken altijd met vaste medewerkers die passen bij onze opdrachtgevers. Daarnaast werken we met vaste vervangers voor het geval onze vaste medewerker ziek of met vakantie is.

 • Wij werken al onze medewerkers in op de locatie van onze opdrachtgevers. Zo kunnen we direct de bijzonderheden van de locatie doornemen.

 • Balans neemt de zorg voor schoonmaak uit handen tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding. Aan de hand van jouw opdracht en de frequentie van de schoonmaak stemmen wij de beste prijs met je af. Ook wanneer er een eigen dienst is kijken we samen naar de mogelijkheden.

 • Samen met jou stemmen we de juiste tijd af waarop het schoonmaakwerk het beste uitgevoerd kan worden.

 • Wij zorgen altijd voor juiste middelen en materialen. In sommige gevallen zoals de schoonmaak van cleanrooms zorgen onze opdrachtgevers voor de juiste middelen en materialen. In de inventarisatie bepalen we dat samen met jou.

 • Allereerst stellen we gezamenlijk een persoonlijk schoonmaakplan samen. Hierin nemen we alle taken op die verricht moeten worden door onze schoonmakers. Denk hierbij aan schoonmaaktaken zoals opruimen, stofzuigen, dweilen en afstoffen. Ook cleanroom reiniging behoort tot de mogelijkheid.