• Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%

Medische instellingen en zorgcentra

Ons bedrijf is groot geworden met schoonmaakonderhoud. Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers.

 • Professioneel schoonmaakbedrijf Ruim 400 gepassioneerde schoonmakers in dienst
 • Meer dan 400 gespecialiseerde schoonmakers in dienst Schoon uit handen
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing bij u past.
1 Bedrijfsgegevens
2 Dienstinformatie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!

Schoonmaakbedrijf medische praktijken

In een ziekenhuis, praktijk of zorgcentra is hygiëne van groot belang. Zeker voor de patiënten, die vaak erg kwetsbaar zijn, is een schone herstelomgeving een must. Een schone werkomgeving staat bij ons hoog in het vaandel. Omdat Balans Schoonmaak weet hoe belangrijk het is om een schone omgeving aan te bieden, zorgen wij graag voor een specialistische reiniging van uw ziekenhuis, praktijk of zorgcentra. Het maakt niet uit of het gaat om een verpleegkamer of een operatiekamer, wij helpen u graag bij het schoonmaken en desinfecteren van uw ruimtes. Daarnaast denken wij graag met u mee, zodat er zo min mogelijk risico’s zullen zijn. Wij zorgen ervoor dat uw medische praktijk schoon is. Dit doen we door reguliere schoonmaak, maar ook door onze speciale praktijk schoonmaak. Deze medische schoonmaak is speciaal ontwikkeld voor het schoonmaken van ruimtes binnen de medische sector. Dit omdat hygiëne hier van groot belang is! Balans Schoonmaak is het schoonmaakbedrijf medische praktijken waar u naar op zoek bent.

Specialistische aanpak in de medische sector

Schoonmaken in de gezondheidszorg vraagt om een andere en specifiekere aanpak dan normale schoonmaakwerkzaamheden. Daarom is bij schoonmaakbedrijf medische praktijken Balans het personeel gecertificeerd volgens de Raad voor Arbeidsverhoudingen Schoonmaak- en Glazenwassersbranche (RAS). Hierdoor hebben wij alle benodigde kennis en vaardigheden in huis, zodat wij uw ziekenhuis, zorgcentra of praktijk kunnen bedienen op een specialistische wijze. Wanneer u een samenwerking aangaat met Balans Schoonmaak, kunt u uitgaan van een professionele en specialistische schoonmaak van uw operatiekamers, laboratoria, poliklinieken, ziekenhuizen en zorgcentra. Daarnaast maken we ook verpleegkamers, tandartspraktijken, huisartspraktijken en openbare ruimtes in medische praktijken schoon. Schoonmaak medische praktijken, bij Balans Schoonmaak! Onze specialisten hebben ruime ervaring met het schoonmaken binnen de medische sector en staan graag voor u klaar!

Schoonmaak zorgcentra op maat

Omdat iedere organisatie anders is en zijn eigen schoonmaak wensen heeft, stellen we als schoonmaakbedrijf medische praktijken in overleg, samen met u, een gepersonaliseerd schoonmaakplan samen. In het plan zal onder andere terugkomen hoe, wanneer en waar wij onze schoonmaakwerkzaamheden zullen uitvoeren. Onze schoonmakers hebben u hoog in het vaandel en houden te allen tijde rekening met patiënten, artsen, verpleegkundigen, medewerkers, maar ook met bezoekers. Zij zullen geen hinder ondervinden tijdens onze schoonmaakwerkzaamheden:

 • Schoonmaak medische praktijken
 • Basis schoonmaakonderhoud
 • Interieuronderhoud van behandelkamers en andere ruimtes
 • Reiniging van de sanitaire voorzieningen
 • Vloeronderhoud
 • Op aanvraag breiden we de schoonmaakwerkzaamheden naar wens uit
 • Omdat wij locaties hebben door het hele land, bieden wij onze schoonmaakwerkzaamheden onder andere aan in: Den Haag, Haarlem, Alkmaar, Utrecht en Amsterdam.

  Naast schoonmaakbedrijf medische praktijken zijn wij gespecialiseerd in schoonmaak kantoren, schoonmaak scholen en de schoonmaak van andere ruimtes. Benieuwd naar onze andere schoonmaakwerkzaamheden? Bekijk dan hier ons volledige schoonmaak aanbod. Heeft u specifieke wensen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onze website zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen. Wij zorgen voor een schone omgeving voor al uw patiënten en cliënten.

  Geïnteresseerd in medische schoonmaak?

  Heeft u een schoonmaakbedrijf nodig voor uw medische instellingen of zorgcentra? Of zoekt u een schoonmaakbedrijf voor een praktijk? Het is geen enkel probleem bij Balans Schoonmaakdiensten. Wij nemen het schoonmaakonderhoud graag voor u uit handen.

  Wij werken onder andere voor

  Organisaties voor wie wij de schoonmaakwerkzaamheden verzorgen zijn meer dan alleen onze klant. Samen met onze opdrachtgevers streven we er naar om een zo optimaal mogelijke samenwerking te creëren. Vanuit onze expertise denken we graag mee over het schoonmaakproces en optimaliseren we waar mogelijk. We praten vaak dus niet over klanten, maar over samenwerkingspartners. Bekijk hier nog meer samenwerkingspartners van ons.

  Vrijblijvend een offerte ontvangen?

  We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing bij u past.
  1 Bedrijfsgegevens
  2 Dienstinformatie
  • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!

  Full service in schoonmaakdiensten

  Voor al uw schoonmaakklussen hebben wij specialisten in dienst die expert zijn in hun vakgebied:

 • Schoonmaak Onderhoud
 • Vloeronderhoud
 • Huismeesterdiensten
 • Cleanroomreiniging
 • Schoonmaken Sanitair
 • Glasbewassing
 • Gevelreiniging
 • Dieptereiniging
 • Over onze service

  Omdat wij graag met u meedenken en daarnaast een fijne, flexibele en persoonlijke samenwerking wensen, kunt u ons altijd bereiken via het volgende nummer: (072) 540 0066 of via onze contactpagina. Daarnaast kunt u, met of zonder specifieke wensen, altijd een offerte aanvragen via onze website. Wij zullen uw offerte aanvraag binnen 24 uur beantwoorden zodat u niet lang hoeft te wachten op onze schoonmaakdiensten. Tevens werken wij op een zo min mogelijk milieubelastende manier.

  Voor al uw schoonmaakklussen hebben wij specialisten in dienst die expert zijn in hun vakgebied. Wij verzorgen na schoonmaak medische praktijken ook voor de schoonmaak van kantoren, scholen en andere ruimtes. Bekijk hieronder de verschillende schoonmaakwerkzaamheden die Balans Schoonmaak voor u kan uitvoeren.