skip to Main Content

Schone medische instellingen en zorgcentra

Hygiëne is zeer belangrijk voor patiënten en kwetsbare senioren. Bij ziekenhuizen en klinieken is het voor een goede behandeling van patiënten van levensbelang dat de verpleegkamers en operatiekamers hygiënisch zijn. Voor medische praktijken en zorgcentra is het noodzakelijk dat ze regelmatig worden schoongemaakt en gedesinfecteerd om kwetsbare mensen niet onnodig bloot te stellen aan risico’s.

Specialistische aanpak

Schoonmaken in de gezondheidszorg vraagt om een andere aanpak dan normale schoonmaakwerkzaamheden. Daarom is ons personeel gecertificeerd volgens de Raad voor Arbeidsverhoudingen Schoonmaak- en Glazenwassersbranche (RAS). Hierdoor hebben we alle benodigde kennis en vaardigheden in huis om de medische sector te bedienen.

Wij garanderen u een professionele en specialistische schoonmaak van operatiekamers, laboratoria, poliklinieken, ziekenhuizen en zorgcentra. Daarnaast maken we ook verpleegkamers, tandartspraktijken, huisartspraktijken en openbare ruimtes in medische praktijken schoon.

Maatwerk in schoonmaakdiensten

In overleg met u bepalen we welke schoonmaakwerkzaamheden we gaan uitvoeren, hoe vaak en wanneer precies. Onze schoonmakers houden rekening met patiënten, artsen, verpleegkundigen, medewerkers, maar ook met bezoekers. Zij mogen natuurlijk geen hinder te ondervinden van de schoonmaakwerkzaamheden. We leveren o.a.:

  • Basis schoonmaakonderhoud
  • Interieuronderhoud van behandelkamers en andere ruimtes
  • Reiniging van de sanitaire voorzieningen
  • Vloeronderhoud
  • Op aanvraag breiden we de schoonmaakwerkzaamheden naar wens uit

Balans dienstverlening maakt dagelijks verschillende kantoren van ons schoon en wij zijn zeer te spreken over hun dienstverlening!

Nathalie Schuitemaker

Een reclamebureau maakt een hoop rommel, viezigheid en kliederboel. Met alternatieve lunches, barista-wedstrijden en kantoorraces is dat ook niet zo gek. Gelukkig zijn de schoonmakers van Balans dienstverlening elke keer weer de onzichtbare kracht die ons kantoor weer klaar maken voor een nieuwe dag.

Mark Jetten

Wij hebben het getroffen met Balans dienstverlening BV als partij voor de schoonmaakwerkzaamheden van ons kantoor. De contacten over de offerte en het contract verliepen soepel en deskundig . De schoonmaakwerkzaamheden worden consciëntieus uitgevoerd en de schoonmaakster is erg prettig in de omgang. Als er iets is de rayonleiding altijd aanspreekbaar en reageren direct, adequaat en deskundig.

Uw medische praktijk ook schoon uit handen? Vraag een offerte aan!

Neemt u gerust vrijblijvend contact op wanneer u zoekt naar een geschikt schoonmaakbedrijf dat werkzaam is in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Wij beschikken over langdurige ervaring, 300 betrouwbare medewerkers én uitstekende referenties. Voor meer informatie of een afspraak belt u met Fred Hoogendijck op 072- 540 0066. Of vul het contactformulier in. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Balans is strategische partner van AZ