Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Schoonmaak ziekenhuis

De schoonmaak van een ziekenhuis is cruciaal en kan enkel worden uitgevoerd door erkende specialisten en/of gecertificeerde medewerkers. Een klinisch schoon ziekenhuis zorgt voor de veiligheid van de medewerkers en patiënten.

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayonmanager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

De complexiteit van ziekenhuis schoonmaak

Het schoonmaken in ziekenhuizen is geen alledaags werk. Het is specialistisch werk en vergt diepgaande kennis van medische hygiëne. Er komen in een ziekenhuis niet alleen veel mensen, maar ook zijn de mensen die daar verblijven extra vatbaar voor infecties. Hierdoor is het grondig schoonmaken van ziekenhuizen van levensbelang. Het schoonmaakproces moet gericht zijn op het minimaliseren van deze risico’s. Een hygiënische omgeving in een ziekenhuis is van essentieel belang om de verspreiding van ziektekiemen en infecties te voorkomen. Een professioneel schoonmaakbedrijf helpt hierbij. De medewerkers van een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf zijn ervaren en bekend met de protocollen en vereisten van het schoonmaken van een ziekenhuis. Ze begrijpen het belang van het gebruik van de juiste reinigingsmiddelen en -technieken om een ​​hygiënische en veilige omgeving te garanderen.

Ontvang een gratis offerte

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.

 • Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat zeggen andere over ons?

Misschien geloof je ons niet?

Beoordelingen Balans Schoonmaak
Wij scoren een 9.9
 • Nando van Gorkum logo
  Nando van Gorkum TeekensKarstens
  10

  Met Balans Schoonmaak kunnen wij vertrouwen op vakkundige schoonmaak van ons hele pand. Iedere dag werken zij met een vaste ploeg medewerkers, wat zorgt voor vertrouwde gezichten op de werkvloer en vriendelijk contact. Ook heb ik een erg goede relatie met onze accountmanager die, door de korte lijntjes die wij hebben, altijd alles snel weet te regelen.

 • Gaastra logo
  Gaastra Erik Teunissen
  10

  Wij hebben het getroffen met Balans dienstverlening BV als partij voor de schoonmaakwerkzaamheden van ons kantoor. De contacten over de offerte en het contract verliepen soepel en deskundig. De schoonmaakwerkzaamheden worden consciëntieus uitgevoerd en de schoonmaakster is erg prettig in de omgang. Als er iets is de rayonleiding altijd aanspreekbaar en reageren direct, adequaat en deskundig.

 • Nieuwe Koffie logo
  Nieuwe Koffie Mark Jetten
  10

  Een reclamebureau maakt een hoop rommel, viezigheid en kliederboel. Met alternatieve lunches, barista-wedstrijden en kantoorraces is dat ook niet zo gek. Gelukkig zijn de schoonmakers van Balans dienstverlening elke keer weer de onzichtbare kracht die ons kantoor weer klaar maken voor een nieuwe dag.

 • LMH Engineering logo
  LMH Engineering Nathalie Schuitemaker
  10

  Balans dienstverlening maakt dagelijks verschillende kantoren van ons schoon en wij zijn zeer te spreken over hun dienstverlening!

Gecertificeerde professionals voor medische reiniging

Bij Balans Schoonmaak erkennen we de cruciale rol van goed opgeleid personeel. Onze schoonmaak professionals ondergaan specialistische trainingen. Onze medewerkers zijn zich volledig bewust van de specifieke vereisten en protocollen in de medische sector en worden voortdurend bijgeschoold. Wij waarborgen de hoogste normen van kwaliteit om de veiligheid van patiënten, medewerkers en bezoekers te garanderen. Ons schoonmaakpersoneel realiseert zich dat hun werk niet ophoudt bij het schoonmaken, want ook gastvrijheid is erg belangrijk bij het schoonmaken in een ziekenhuis. Het is vanzelfsprekend voor onze medewerkers om het werk even neer te leggen om een bezoeker te helpen die de weg niet kan vinden.

VCCN certificaat

Voor het reinigen van cleanrooms werken wij uitsluitend met VCCN gecertificeerde medewerkers. Het goed reinigen van een cleanroom vergt grondige kennis en vaardigheden. De strenge protocollen, procedures en normen op het gebied van Contamination Control zijn essentieel voor het reinigen van cleanrooms. Bij ons ligt de focus op de continue scholing van de gecertificeerde medewerkers.

Duravermeer x Balans

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Flexibel inzetbaar in en nabij de Randstad
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Resultaatgericht en optimale beleving

Op maat gemaakt plan voor ziekenhuizen

Elk ziekenhuis is uniek, en daarom bieden wij een op maat gemaakt schoonmaakplan dat voldoet aan de specifieke eisen van het ziekenhuis. Het plan varieert per locatie van specifieke ruimtes tot de strikte hygiënische protocollen. Elk ziekenhuis heeft verschillende afdelingen met specifieke schoonmaak behoeften. Een op maat gemaakt plan houdt rekening met deze variëteit. De schoonmaakprocedure wordt aangepast aan de unieke kenmerken van elke afdeling. Of het nu gaat om operatiekamers, patiëntenkamers of wachtruimtes. Bij Balans Schoonmaak begrijpen wij dat ziekenhuizen 24/7 opereren. Daarom bieden wij flexibele schoonmaakschema’s die zijn afgestemd op de behoeften van het ziekenhuis. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

Glasbewassing van Balans Schoonmaak