Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Gemiddelde score van 8.8

Klein Alkmaar: schoonmaak op 32 vestigingen

Klein Alkmaar was op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat zich richt op duurzaamheid en kwaliteit en dat is waar Balans Schoonmaak voor staat. Balans Schoonmaak biedt professionele schoonmaakdiensten aan en gebruikt hiervoor duurzame en milieuvriendelijke producten.

 • 9
  Kwaliteit dienstverlening
 • 8
  Oplossingsgericht
 • 9
  Betrouwbaarheid
 • 9
  Communicatie
 • 9
  Gastvrijheid

Oplossing

Balans Schoonmaak heeft een op maat gemaakt schoonmaakplan ontwikkeld voor Klein Alkmaar. Het plan omvat de schoonmaakfrequentie, het gebruik van milieuvriendelijke producten en de training van het personeel van Balans Schoonmaak om te voldoen aan de specifieke eisen van Klein Alkmaar. Het schoonmaakplan is in nauw overleg met Klein Alkmaar ontwikkeld, om ervoor te zorgen dat alle schoonmaak behoeften van het kinderdagverblijf worden vervuld.

Resultaat

De samenwerking tussen Balans Schoonmaak en Klein Alkmaar heeft geleid tot een verbetering van de schoonmaakdiensten van het kinderdagverblijf. Het op maat gemaakte schoonmaakplan van Balans Schoonmaak heeft ervoor gezorgd dat alle ruimtes van het kinderdagverblijf grondig worden schoongemaakt. Door het gebruik van milieuvriendelijke producten zijn de schoonmaakdiensten ook duurzamer geworden.

De samenwerking tussen Balans Schoonmaak en Klein Alkmaar is opgestart om de schoonmaak van de locaties van Klein Alkmaar nog verder te verbeteren. De samenwerking heeft als resultaat een verbetering van de algehele werkomgeving van het kinderdagverblijf en een gezonde en veilige omgeving voor de kinderen en medewerkers.

De klant aan het woord

“Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Balans Schoonmaak. Sinds de start van onze samenwerking hebben wij een duidelijke verbetering gezien in de schoonmaak van onze kinderdagverblijven. Balans Schoonmaak heeft een op maat gemaakt schoonmaakplan ontwikkeld dat volledig voldoet aan onze specifieke eisen. 

Het personeel van Balans Schoonmaak is professioneel en goed getraind om te voldoen aan de specifieke eisen van ons kinderdagverblijf. Hierdoor hebben wij altijd een schone en veilige werkomgeving voor onze medewerkers en kinderen.

De communicatie met Balans Schoonmaak verloopt altijd soepel en snel. Zij zijn altijd bereid om snel te schakelen en denken met ons mee over hoe we de schoonmaakdiensten nog verder kunnen verbeteren. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking en bevelen Balans Schoonmaak van harte aan bij andere kinderdagverblijven en organisaties die op zoek zijn naar een professioneel en duurzaam schoonmaakbedrijf”.