Schoonmaak voor kinderdagverblijven

Ons bedrijf is groot geworden met schoonmaakonderhoud. Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers.

 • Professioneel schoonmaakbedrijf
 • Meer dan 400 gespecialiseerde schoonmakers in dienst
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%

Schoonmaakbedrijf kinderdagverblijf

Het schoonhouden van ruimtes waar veel mensen over de vloer komen is belangrijk, nóg belangrijker is dat bij kinderdagverblijven. De kans dat kinderen een virus oplopen neemt namelijk toe in een onhygiënische leefomgeving. Het is daarom van belang dat alles echt hygiënisch schoon is en dat niet alleen met het blote oog zo lijkt. Dat is beter voor de gezondheid van de kinderen én grondig schoonmaken draagt bij aan de aantrekkelijkheid van het kinderdagverblijf. Ouders zullen immers eerder kiezen voor een kinderdagverblijf dat schoon en hygiënisch is. Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. is er om uw kinderdagverblijf schoon te houden, zodat kinderen veilig kunnen spelen in een schone omgeving. Wij zijn o.a. werkzaam in de volgende steden: Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Haarlem.

Maatwerk van Balans

Bij Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. hebben wij gekwalificeerde medewerkers in dienst, die oog voor detail hebben. Door hun professionele plan van aanpak weet u zeker dat het schoonmaken en onderhouden van uw kinderdagverblijf vakkundig gebeurt. In overleg met u bepalen we welke schoonmaakwerkzaamheden onze medewerkers gaan uitvoeren, hoe vaak dat gedaan wordt en wanneer precies. Wilt u dat de sanitaire voorzieningen worden schoongemaakt? Dat kan! En kiest u voor een dagelijkse schoonmaak of een periodieke schoonmaak? Dat is helemaal aan u! Het is gebruikelijk om de schoonmaakwerkzaamheden buiten openingstijden te verrichten, maar het is ook mogelijk om onze diensten in te zetten in de rustige uren, als het gebouw geopend is.

Een greep uit ons aanbod van schoonmaakdiensten bij kinderdagverblijven:

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Flexibel inzetbaar in en nabij de Randstad
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Resultaatgericht en optimale beleving

Wij werken onder andere voor

Naast het schoonmaken van kinderdagverblijven, hebben wij nog veel meer diensten, zoals: schoonmaak scholen, schoonmaak kantoor en schoonmaak sportcentra. In welke branche we ook werken, de organisaties voor wie wij schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren, zijn meer dan alleen onze klant. Samen met onze opdrachtgevers streven we ernaar een optimale samenwerking te creëren. Vanuit onze expertise denken we graag mee over het schoonmaakproces en optimaliseren we dit waar mogelijk. We praten vaak dus niet over klanten, maar over samenwerkingspartners. Bekijk hier nog meer samenwerkingspartners van ons.

Duravermeer x Balans

Wat zeggen anderen over ons?

Misschien geloof je ons niet?

Beoordelingen Balans Schoonmaak
Wij scoren een 9.9
 • Gaastra Erik Teunissen
  10
  Wij hebben het getroffen met Balans dienstverlening BV als partij voor de schoonmaakwerkzaamheden van ons kantoor. De contacten over de offerte en het contract verliepen soepel en deskundig . De schoonmaakwerkzaamheden worden consciëntieus uitgevoerd en de schoonmaakster is erg prettig in de omgang. Als er iets is de rayonleiding altijd aanspreekbaar en reageren direct, adequaat en deskundig.
 • Nieuwe Koffie Mark Jetten
  10
  Een reclamebureau maakt een hoop rommel, viezigheid en kliederboel. Met alternatieve lunches, barista-wedstrijden en kantoorraces is dat ook niet zo gek. Gelukkig zijn de schoonmakers van Balans dienstverlening elke keer weer de onzichtbare kracht die ons kantoor weer klaar maken voor een nieuwe dag.
 • LMH Engineering Nathalie Schuitemaker
  10
  Balans dienstverlening maakt dagelijks verschillende kantoren van ons schoon en wij zijn zeer te spreken over hun dienstverlening!
Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met Shane
Shane