Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheidsscore 99,6%!

Schoonmaakbedrijf
Den Haag

Wij zijn een erkend schoonmaakbedrijf in de regio Den Haag. Door de werkzaamheden uit te besteden, wordt jouw bedrijf op een professionele manier en volledig volgens jouw wensen schoongemaakt.

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayonmanager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Branches waar wij actief zijn als schoonmaakbedrijf in Den Haag

Wij pakken iedere branche met beide handen aan. De enige voorwaarde is dat het om een pand gaat. Wij maken het pand van binnen helemaal schoon, daarnaast kan je ons ook inzetten voor gevelreiniging en glasbewassing. Je kan ons als schoonmaakbedrijf in Den Haag o.a inzetten voor:

Ieder bedrijf, pand of instelling is weer anders. Om die reden leveren wij in Den Haag als schoonmaakbedrijf altijd maatwerk. Een laboratorium zal bijvoorbeeld een andere aanpak krijgen dan een kantoorpand. Maar ook zal het ene kantoorpand weer anders worden schoongemaakt dan het andere kantoorpand. Jouw wensen staan centraal voor onze verschillende schoonmaakdiensten.

Zakelijke offerte aanvragen

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.

 • Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze partners in Den Haag

Met de efficiënte en gestructureerde werkwijze van onze facilitaire experts ontzorgen we jou graag bij het schoonmaakproces. Rekening houdend met onze belangrijkste basisprincipes: oog voor detail, resultaatgericht en beste prijs / kwaliteit. In Den Haag mochten we al bij vele partners aan de slag!

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Flexibel inzetbaar in en nabij de Randstad
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Resultaatgericht en optimale beleving

Wat zeggen anderen over ons?

Bekijk de reviews van onze partners:

Beoordelingen Balans Schoonmaak
Wij scoren een 9.9
 • Nando van Gorkum logo
  Nando van Gorkum TeekensKarstens
  10

  Met Balans Schoonmaak kunnen wij vertrouwen op vakkundige schoonmaak van ons hele pand. Iedere dag werken zij met een vaste ploeg medewerkers, wat zorgt voor vertrouwde gezichten op de werkvloer en vriendelijk contact. Ook heb ik een erg goede relatie met onze accountmanager die, door de korte lijntjes die wij hebben, altijd alles snel weet te regelen.

 • Gaastra logo
  Gaastra Erik Teunissen
  10

  Wij hebben het getroffen met Balans dienstverlening BV als partij voor de schoonmaakwerkzaamheden van ons kantoor. De contacten over de offerte en het contract verliepen soepel en deskundig. De schoonmaakwerkzaamheden worden consciëntieus uitgevoerd en de schoonmaakster is erg prettig in de omgang. Als er iets is de rayonleiding altijd aanspreekbaar en reageren direct, adequaat en deskundig.

 • Nieuwe Koffie logo
  Nieuwe Koffie Mark Jetten
  10

  Een reclamebureau maakt een hoop rommel, viezigheid en kliederboel. Met alternatieve lunches, barista-wedstrijden en kantoorraces is dat ook niet zo gek. Gelukkig zijn de schoonmakers van Balans dienstverlening elke keer weer de onzichtbare kracht die ons kantoor weer klaar maken voor een nieuwe dag.

 • LMH Engineering logo
  LMH Engineering Nathalie Schuitemaker
  10

  Balans dienstverlening maakt dagelijks verschillende kantoren van ons schoon en wij zijn zeer te spreken over hun dienstverlening!

Veelgestelde vragen in Den Haag

We snappen best als je nog vragen hebt, Achint Atwal geeft antwoord:

 • Balans neemt de zorg voor schoonmaak uit handen tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding. Aan de hand van jouw opdracht in Den Haag en de frequentie daarvan stemmen wij de beste prijs met je af.

 • Wij hanteren contracten per jaar. Dankzij jaarcontracten kunnen wij een optimale samenwerking verwezenlijken en hoef je minimaal een jaar lang niet om te kijken naar schoonmaakwerkzaamheden.

 • Ja, wij werken altijd met vaste medewerkers die passen bij onze opdrachtgevers. Daarnaast werken we met vaste vervangers voor het geval onze vaste medewerker ziek of met vakantie is.

 • Wij zorgen altijd voor juiste middelen en materialen. Hierbij kiezen wij voor duurzame materialen en producten zodat we het milieu minimaal belasten sommige gevallen zoals de schoonmaak van cleanrooms zorgen onze opdrachtgevers voor de juiste middelen en materialen.

 • Samen met jou stemmen we de juiste tijd af waarop het schoonmaakwerk het beste uitgevoerd kan worden.

Waarom een schoonmaakbedrijf inhuren in Den Haag?

Het is belangrijk om in een schone omgeving te kunnen werken. Natuurlijk kan je daar deels zelf voor zorgen, maar voor een echt hygiënische omgeving heb je goede schoonmakers nodig. Zeker in het geval van grote complexen is een vaste, goed opgeleide ploeg van groot belang om alles spic en span te krijgen én te houden. Als schoonmaakbedrijf in Den Haag zijn onze schoonmaakmedewerkers onder andere inzetbaar voor de schoonmaak van scholen, bedrijfspanden, zorginstellingen en appartementsgebouwen. Van graffiti verwijderen tot specialistisch vloeronderhoud, Balans Schoonmaak voorziet in vakmensen, die betrouwbaar zijn en hun werk serieus nemen.

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Schoonmaak publieke ruimtes
kantoorschoonmaak

Onze werkwijze uitgelegd

Na een meeting zelf de gang dweilen of de toiletten boenen? Niemand zit daar op te wachten. Wij nemen als schoonmaakbedrijf in regio Den Haag graag het schoonmaakwerk uit handen. Met onze werkervaring en professionele vakmensen weten wij efficiënt en grondig iedere ruimte weer te veranderen in een schone ruimte. Onze vakkennis en precisie onderscheidt ons van veel andere schoonmaakbedrijven in Den Haag.

Ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Den Haag? Kies voor Balans Schoonmaak. Wij leggen graag onze werkwijze voor je uit:

 • Vraag een vrijblijvende offerte aan.
 • Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.
 • Tijdens een (bel)afspraak stellen we een maatwerkpakket voor je op.
 • Doorgaans starten we binnen 2 weken tot 2 maanden.

Schoonmaak in Den Haag: offerte aanvragen

Vul vandaag nog het offerteformulier in. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op. Als schoonmaak bedrijf in Den Haag leveren wij maatwerk. Vertel jouw wensen, dan kijken wij welke werkwijze het beste is. Met deze aanpak krijgt elke ruimte de juiste behandeling.

Duurzaamheid geïntegreerd in ons schoonmaakbedrijf Den Haag

Duurzaamheid en maatschappelijk ondernemen zijn onderwerpen die bij ons leven. Door te blijven innoveren, stimuleren wij onszelf om na te blijven denken over deze thema’s. Hierin willen wij onszelf van andere schoonmaakbedrijven in Den Haag onderscheiden. Tevens is diversiteit en gelijkheid een belangrijk thema voor Balans Schoonmaak. Ook het verminderen van milieu impact en gelukkige medewerkers behoren tot onze hoofdthema’s als het gaat om duurzaamheid.

Werken bij schoonmaakbedrijf Balans in Den Haag?

Heb je interesse in een baan als schoonmaker? Als je graag vol passie aan de slag gaat met schoonmaken in Den Haag, kan je onze vacatures bekijken of een open sollicitatie sturen.

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met Shane
Shane