Meer dan 25 jaar dé schoonmaakspecialist

Schoonmaakbedrijf Den Haag

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Den Haag voor uw bedrijfspand? Wij hebben de kennis, expertise en materialen in huis om u tot dienst te zijn ongeacht uw branche. Balans Schoonmaak verzorgt al meer dan 25 jaar het schoonmaakonderhoud van onder andere bedrijven, scholen, kantoren en zorginstellingen. Daarom vertalen wij uw schoonmaak wensen vlekkeloos naar een dagelijks en periodiek schoonmaakplan. Neem vandaag nog contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan!

 • Professioneel schoonmaakbedrijf in Den Haag
 • Meer dan 400 gespecialiseerde schoonmakers in dienst
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%

Full service schoonmaakbedrijf Den Haag

Geen locatie is hetzelfde en iedere partner heeft andere wensen. Voordat wij bij u aan de slag gaan bespreken we uw uitdaging persoonlijk door. De hele samenwerking blijven we nauw met u in contact. Wij praten dan ook niet over klanten, maar over partners. Uw ervaringen zijn immers waardevol en laten onze medewerkers uitblinken in hun vak! Als schoonmaakbedrijf in Den Haag nemen we graag de volgende diensten voor u uit handen:

Zakelijke offerte aanvragen

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.
 • Meer dan 25 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schoonmaakbedrijf Den Haag in alle buurten

Heeft u een bedrijf of pand in beheer in Den Haag centrum of in Rijswijk, Delft, Naaldwijk, Hoek van Holland, Voorburg of ergens anders in de omgeving van Den Haag? En bent u op zoek naar een professionele schoonmaakpartner in Den Haag die u volledig kan ontzorgen? Wij bespreken de mogelijkheden graag met u. Wij willen niet voor niets uw schoonmaakpartner in Den Haag zijn: wij denken met u mee, kunnen snel schakelen en bieden de hoogste kwaliteit.

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Flexibel inzetbaar in en nabij de Randstad
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Resultaatgericht en optimale beleving

Onze partners in Den Haag

Met de efficiënte en gestructureerde werkwijze van onze facilitaire experts ontzorgen we u graag bij het schoonmaakproces. Rekening houdend met onze belangrijkste basisprincipes: oog voor detail, resultaatgericht en beste prijs/ kwaliteit. In Den Haag mochten we al bij vele partners aan de slag!

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Flexibel inzetbaar in en nabij de Randstad
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Resultaatgericht en optimale beleving

Wat zeggen anderen over ons?

Bekijk de reviews van onze partners:

Beoordelingen Balans Schoonmaak
Wij scoren een 9.9
 • Nando van Gorkum TeekensKarstens
  10

  Met Balans Schoonmaak kunnen wij vertrouwen op vakkundige schoonmaak van ons hele pand. Iedere dag werken zij met een vaste ploeg medewerkers, wat zorgt voor vertrouwde gezichten op de werkvloer en vriendelijk contact. Ook heb ik een erg goede relatie met onze accountmanager die, door de korte lijntjes die wij hebben, altijd alles snel weet te regelen.

 • Gaastra Erik Teunissen
  10
  Wij hebben het getroffen met Balans dienstverlening BV als partij voor de schoonmaakwerkzaamheden van ons kantoor. De contacten over de offerte en het contract verliepen soepel en deskundig . De schoonmaakwerkzaamheden worden consciëntieus uitgevoerd en de schoonmaakster is erg prettig in de omgang. Als er iets is de rayonleiding altijd aanspreekbaar en reageren direct, adequaat en deskundig.
 • Nieuwe Koffie Mark Jetten
  10
  Een reclamebureau maakt een hoop rommel, viezigheid en kliederboel. Met alternatieve lunches, barista-wedstrijden en kantoorraces is dat ook niet zo gek. Gelukkig zijn de schoonmakers van Balans dienstverlening elke keer weer de onzichtbare kracht die ons kantoor weer klaar maken voor een nieuwe dag.
 • LMH Engineering Nathalie Schuitemaker
  10
  Balans dienstverlening maakt dagelijks verschillende kantoren van ons schoon en wij zijn zeer te spreken over hun dienstverlening!

Veelgestelde vragen in Den Haag

We snappen best als u nog vragen heeft …

 • Balans neemt de zorg voor schoonmaak uit handen tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding. Aan de hand van uw opdracht in Den Haag en de frequentie daarvan stemmen wij de beste prijs met u af.

 • Wij hanteren contracten per jaar. Dankzij jaarcontracten kunnen wij een optimale samenwerking verwezenlijken en u hoeft minimaal een jaar lang niet om te kijken naar schoonmaakwerkzaamheden.

 • Ja, wij werken altijd met vaste medewerkers die passen bij onze opdrachtgevers. Daarnaast werken we met vaste vervangers voor het geval onze vaste medewerker ziek of met vakantie is.

 • Wij zorgen altijd voor juiste middelen en materialen. Hierbij kiezen wij voor duurzame materialen en producten zodat we het milieu minimaal beIasten sommige gevallen zoals de schoonmaak van cleanrooms zorgen onze opdrachtgevers voor de juiste middelen en materialen.

 • Samen met u stemmen we de juiste tijd af waarop het schoonmaakwerk het beste uitgevoerd kan worden.

Waarom een schoonmaakbedrijf inhuren in Den Haag?

Het is belangrijk om in een schone omgeving te kunnen werken. Natuurlijk kunt u daar deels zelf voor zorgen, maar voor een echt hygiënische omgeving heeft u goede schoonmakers nodig. Zeker in het geval van grote complexen is een vaste, goed opgeleide ploeg van groot belang om alles spic en span te krijgen én te houden. Als schoonmaakbedrijf in Den Haag zijn onze schoonmaakmedewerkers onder andere inzetbaar voor de schoonmaak van scholen, bedrijfspanden, zorginstellingen en appartementsgebouwen. Van graffiti verwijderen tot specialistisch vloeronderhoud, Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. in Den Haag voorziet in vakmensen, die betrouwbaar zijn en hun werk serieus nemen.

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Welke diensten voert Balans als schoonmaakbedrijf in Den Haag uit?

Onze ruim 400 medewerkers zijn inzetbaar op meerdere terreinen. U kunt bij ons onder meer aan het juiste adres voor professionele glasbewassing, gevelreiniging, vloeronderhoud en het schoonmaken van sanitair. Al onze specialisten hebben voor hun vakgebied een opleiding genoten en zijn dus in het bezit van de benodigde certificaten. Ook zorgen we als schoonmaakbedrijf in Den Haag ervoor dat zij op regelmatige basis worden bijgeschoold. Daardoor kunnen wij u als schoonmaakbedrijf in Den Haag altijd de hoogste kwaliteit verzekeren.

Hebben jullie ruime ervaring als schoonmaakbedrijf in Den Haag?

Goede schoonmakers zijn goed opgeleid, nemen hun werk serieus en hebben ruime ervaring. Ons schoonmaakbedrijf in Den Haag en omgeving beschikt in totaal over meer dan 35 jaar ervaring. Wij werken inmiddels voor ruim 600 kantoren, scholen, bedrijfspanden, etc in de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht. Onze vakmensen beschikken daardoor over de juiste combinatie van kunde en ervaring. Schoonmaken in Den Haag kunt u daarom wel aan ons overlaten.

Professioneel schoonmaken betekent daarnaast dat er wordt gewerkt met de beste middelen en materialen. Wij werken met milieuvriendelijke schoonmaakproducten. Hierdoor wordt iedere ruit nét een tikkeltje mooier schoon en ziet het sanitair of de entreehal er nét iets frisser uit. Niet voor niets kan ons schoonmaakbedrijf in Den Haag een klanttevredenheidsscore van 96% overleggen. En dat telt, want voor ons komt de klant altijd op de eerste plek.

Wat kost een schoonmaakbedrijf in Den Haag?

Iedere schoonmaakklus is anders, daarom werken we bij Balans Schoonmaak niet met een vaste prijs. Ook bepalen we de kosten per schoonmaakklus die we voor uw bedrijf gaan uitvoeren. Wij denken graag mee over het schoonmaakproces en optimaliseren het schoonmaakproces waar mogelijk. We praten daarom niet over klanten, maar over samenwerkingspartners. Wilt u weten wat de kosten voor uw schoonmaakklus zijn? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Werken bij schoonmaakbedrijf Balans in Den Haag?

Heeft u interesse in een baan als schoonmaakspecialist? Als u graag vol passie aan de slag gaat met schoonmaken in Den Haag, kunt u onze vacatures bekijken of een open sollicitatie sturen. Misschien gaat u binnenkort wel aan de slag als schoonmaker in het onderwijs, op kantoren of bijvoorbeeld bij een medische instelling!

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met Shane
Shane