• Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%

Schoonmaakbedrijf Den Haag

Zoekt u een professioneel schoonmaakbedrijf in Den Haag? Balans Schoonmaak neemt uw schoonmaakwerkzaamheden graag uit handen!

 • Professioneel schoonmaakbedrijf in Den Haag
 • Meer dan 400 gespecialiseerde schoonmakers in dienst Schoon uit handen
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing bij u past.
1 Bedrijfsgegevens
2 Dienstinformatie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!

Full service schoonmaakbedrijf Den Haag

Een schoon bedrijfspand is belangrijk. Een bedrijfspand is namelijk het visitekaartje van het bedrijf, daarom wilt u dat het spic en span is. Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten snapt dit maar al te goed. Wij kunnen u als full-service schoonmaakbedrijf in Den Haag diverse schoonmaakdiensten in Den Haag aanbieden. Naast de reguliere schoonmaak zijn wij inzetbaar voor specialistische reiniging, zoals specialistisch vloeronderhoud en gevelreiniging. Ook voor graffiti verwijderen, tapijt reinigen en een grondige schoonmaak van een nieuw kantoorpand kunt u bij ons terecht. We denken graag met u mee!

Schoonmaakbedrijf Den Haag in alle buurten

Heeft u een bedrijf of pand in beheer in Den Haag centrum of in Rijswijk, Delft, Naaldwijk, Hoek van Holland, Voorburg of ergens anders in de omgeving van Den Haag? En bent u op zoek naar een professionele schoonmaakpartner in Den Haag die u volledig kan ontzorgen? Wij bespreken de mogelijkheden graag met u. Wij willen niet voor niets uw schoonmaakpartner in Den Haag zijn: wij denken met u mee, kunnen snel schakelen en bieden de hoogste kwaliteit.

Over Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V.

Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. is een professioneel schoonmaakbedrijf, gevestigd in de randstad. Het hoofdkantoor van Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. is gevestigd in Sint Pancras en we hebben ruim 400 gepassioneerde medewerkers in dienst. Onze samenwerkingspartners zijn breed verspreid over de gehele randstad. Zo werken we in verschillende steden in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Ook in Den Haag en omgeving zijn we actief!

Dagelijks reinigen onze medewerkers meer dan 600 panden. De objecten die wij in beheer hebben variëren van kantoren, bedrijfs- en winkelpanden tot scholen, cleanrooms, laboratoria, zorginstellingen en appartementencomplexen. Voor iedere branche hebben wij gespecialiseerde schoonmaakkrachten in dienst. Zo ontzorgen we u volledig op het gebied van schoonmaak in Den Haag. Want schoonmaken is een prachtig vak. En laat dat nu juist onze passie zijn.

Onze samenwerkingspartners

Organisaties voor wie wij de schoonmaakwerkzaamheden verzorgen zijn meer dan alleen onze klant. Samen met onze opdrachtgevers streven we ernaar om een zo optimaal mogelijke samenwerking te creëren. Vanuit onze expertise denken we graag mee over het schoonmaakproces en optimaliseren we waar mogelijk. We praten vaak dus niet over klanten, maar over samenwerkingspartners. Bekijk onze samenwerkingspartners pagina met wie wij samenwerken.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing bij u past.
1 Bedrijfsgegevens
2 Dienstinformatie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!

Full service in schoonmaakdiensten

Voor al uw schoonmaakklussen in Den Haag hebben wij de beste specialisten in dienst die expert zijn in hun vakgebied:

 • Schoonmaakonderhoud
 • Vloeronderhoud
 • Cleanroomreiniging
 • Dieptereiniging
 • Dieptereiniging keuken
 • Dieptereiniging sanitair
 • Glasbewassing
 • Gevelreiniging
 • Huismeesterdiensten
 • Hotel schoonmaak
 • Treinen schoonmaak
 • Schoonmaakbedrijf Den Haag

  Een schone omgeving begint bij goede schoonmakers. Zeker in het geval van grote complexen is een vaste, goed opgeleide ploeg van groot belang om alles spic en span te krijgen én te houden. Als schoonmaakbedrijf in Den Haag zijn onze schoonmaakmedewerkers Den Haag onder andere inzetbaar voor de schoonmaak van scholen, bedrijfspanden, zorginstellingen en appartementsgebouwen. Van graffiti verwijderen tot specialistisch vloeronderhoud, Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. in Den Haag voorziet in vakmensen, die betrouwbaar zijn en hun werk serieus nemen.

  Onze ruim 400 medewerkers zijn inzetbaar op meerdere terreinen. U kunt bij ons onder meer aan het juiste adres voor professionele glasbewassing, gevelreiniging, vloeronderhoud en het schoonmaken van sanitair. Al onze specialisten hebben voor hun vakgebied een opleiding genoten en zijn dus in het bezit van de benodigde certificaten. Ook zorgen we als schoonmaakbedrijf in Den Haag ervoor dat zij op regelmatige basis worden bijgeschoold. Daardoor kunnen wij u als schoonmaakbedrijf in Den Haag altijd de hoogste kwaliteit verzekeren.

  Schoonmaakbedrijf in Den Haag met ruime ervaring

  Goede schoonmakers zijn goed opgeleid, nemen hun werk serieus en hebben ruime ervaring. Ons schoonmaakbedrijf in Den Haag en omgeving beschikt in totaal over meer dan 35 jaar ervaring. Wij werken inmiddels voor ruim 600 kantoren, scholen, bedrijfspanden, etc in de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht. Onze vakmensen beschikken daardoor over de juiste combinatie van kunde en ervaring. Schoonmaken in Den Haag kunt u daarom wel aan ons overlaten.

  Professioneel schoonmaken betekent daarnaast dat er wordt gewerkt met de beste middelen en materialen. Wij werken met milieuvriendelijke schoonmaakproducten. Hierdoor wordt iedere ruit nét een tikkeltje mooier schoon en ziet het sanitair of de entreehal er nét iets frisser uit. Niet voor niets kan ons schoonmaakbedrijf in Den Haag een klanttevredenheidsscore van 96% overleggen. En dat telt, want voor ons komt de klant altijd op de eerste plek.

  Schoonmaakbedrijf in Den Haag voor evenementen

  Een van onze specialistische diensten is het schoonmaakprogramma dat wij op maat kunnen samenstellen voor evenementen. Onze kwaliteitsinspecteurs stellen dat programma in overleg met u samen. Afgesproken wat er moet gebeuren, wanneer en hoe vaak. Zo zorgen wij op evenementen onder meer voor schone sanitaire voorzieningen, het afvoeren van vuil en afval en uiteraard het schoonmaken en schoonhouden van uw evenement.

  Na afloop zorgen wij er tevens voor dat het evenemententerrein schoon wordt opgeleverd. U heeft daar gedurende het evenement zelf dus geen omkijken naar. Terwijl u zich richt op uw kerntaken – het soepel verlopen van het evenement – zorgt ons professionele team dat op de achtergrond alles geruisloos wordt opgeruimd en schoongemaakt. Uiteraard is er sprake van korte communicatielijnen, zodat er altijd snel kan worden geschakeld. Wij denken graag met u mee en kunnen snel schakelen.

  Schoonmaakbedrijf Den Haag voor dieptereiniging in keukens en sanitair

  Keukens en sanitair behoeven voortdurend onderhoud. Het schoonmaken en schoonhouden van hoogwaardige apparatuur en sanitair behoort dan ook tot de kerntaken van restaurants en openbare instellingen met sanitaire voorzieningen. Desondanks ontkomt u er als verantwoordelijke niet aan om periodiek een dieptereiniging te laten doen. Vooral als het gaat om optimale hygiëne van professionele keukens en apparatuur.

  Vuil, vet en stof hebben namelijk de vervelende gewoonte om overal te gaan zitten, ook op plekken waar doorgaans niet of lastig schoongemaakt kan worden. Met een professionele dieptereiniging van ons schoonmaakbedrijf in Den Haag is dat probleem verholpen. Onze professionele schoonmakers laten geen plekje onaangeroerd en zorgen ervoor dat alles weer écht schoon wordt. We halen onderdelen los en desinfecteren die. Daarvoor gebruiken we speciale (stoom)machines. U ontvangt vervolgens een bewijs van oplevering voor een 100% hygiënisch schone ruimte.

  Inhuren schoonmaakbedrijf in Den Haag kosten

  Heeft u een grote schoonmaakklus, of wilt u op regelmatige basis gebruik maken van onze professionele diensten? Dan kunt u heel eenvoudig via onze website een offerte aanvragen. Wij nemen vervolgens binnen 48 uur contact op en sturen u een offerte op maat. Uiteraard is deze offerte geheel vrijblijvend, dus u zit nergens aan vast.

  Wilt u eerst meer informatie, dan kunt u ook contact opnemen met een van onze adviseurs. U heeft dan binnen 24 uur een reactie. Bellen naar ons schoonmaakbedrijf in Den Haag kan natuurlijk ook (072 – 540 0066), evenals mailen: info@balansschoonmaak.nl. Wij horen graag wat onze schoonmaakmedewerkers Den Haag voor u kunnen doen.