• Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%

Schoonmaakbedrijf Den Haag

Zoekt u een professioneel schoonmaakbedrijf in Den Haag? Balans Schoonmaak neemt uw schoonmaakwerkzaamheden graag uit handen!

 • Professioneel schoonmaakbedrijf in Den Haag
 • Meer dan 400 gespecialiseerde schoonmakers in dienst Schoon uit handen
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing bij u past.
1Bedrijfsgegevens
2Dienstinformatie
 • Uw naam
 • Bedrijfsnaam
 • Functie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!
Glasbewassing

Full service schoonmaakbedrijf Den Haag

Een schoon bedrijfspand is belangrijk. Een bedrijfspand is namelijk het visitekaartje van het bedrijf, daarom wilt u dat het spic en span is. Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten snapt dit maar al te goed. Wij kunnen u als full-service schoonmaakbedrijf in Den Haag diverse schoonmaakdiensten in Den Haag aanbieden. Naast de reguliere schoonmaak zijn wij inzetbaar voor specialistische reiniging, zoals specialistisch vloeronderhoud en gevelreiniging. Ook voor graffiti verwijderen, tapijt reinigen en een grondige schoonmaak van een nieuw kantoorpand kunt u bij ons terecht. We denken graag met u mee!

Schoonmaakbedrijf Den Haag in alle buurten

Heeft u een bedrijf of pand in beheer in Den Haag centrum of in Rijswijk, Delft, Naaldwijk, Hoek van Holland, Voorburg of ergens anders in de omgeving van Den Haag? En bent u op zoek naar een professionele schoonmaakpartner in Den Haag die u volledig kan ontzorgen? Wij bespreken de mogelijkheden graag met u. Wij willen niet voor niets uw schoonmaakpartner in Den Haag zijn: wij denken met u mee, kunnen snel schakelen en bieden de hoogste kwaliteit.

Over Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V.

Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. is een professioneel schoonmaakbedrijf, gevestigd in de randstad. Het hoofdkantoor van Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. is gevestigd in Sint Pancras en we hebben ruim 400 gepassioneerde medewerkers in dienst. Onze samenwerkingspartners zijn breed verspreid over de gehele randstad. Zo werken we in verschillende steden in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Ook in Den Haag en omgeving zijn we actief!

Dagelijks reinigen onze medewerkers meer dan 600 panden. De objecten die wij in beheer hebben variëren van kantoren, bedrijfs- en winkelpanden tot scholen, cleanrooms, laboratoria, zorginstellingen en appartementencomplexen. Voor iedere branche hebben wij gespecialiseerde schoonmaakkrachten in dienst. Zo ontzorgen we u volledig op het gebied van schoonmaak in Den Haag. Want schoonmaken is een prachtig vak. En laat dat nu juist onze passie zijn.

Onze samenwerkingspartners

Organisaties voor wie wij de schoonmaakwerkzaamheden verzorgen zijn meer dan alleen onze klant. Samen met onze opdrachtgevers streven we ernaar om een zo optimaal mogelijke samenwerking te creëren. Vanuit onze expertise denken we graag mee over het schoonmaakproces en optimaliseren we waar mogelijk. We praten vaak dus niet over klanten, maar over samenwerkingspartners. Bekijk onze samenwerkingspartners pagina met wie wij samenwerken.

Recensie Robert - Balans Schoonmaak

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing bij u past.
1Bedrijfsgegevens
2Dienstinformatie
 • Uw naam
 • Bedrijfsnaam
 • Functie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!

Full service in schoonmaakdiensten

Voor al uw schoonmaakklussen in Den Haag hebben wij de beste specialisten in dienst die expert zijn in hun vakgebied:

 • Schoonmaakonderhoud
 • Vloeronderhoud
 • Cleanroomreiniging
 • Dieptereiniging
 • Dieptereiniging keuken
 • Dieptereiniging sanitair
 • Glasbewassing
 • Gevelreiniging
 • Huismeesterdiensten
 • Hotel schoonmaak
 • Treinen schoonmaak
 • Waarom een schoonmaakbedrijf inhuren in Den Haag?

  Het is belangrijk om in een schone omgeving te kunnen werken. Natuurlijk kunt u daar deels zelf voor zorgen, maar voor een echt hygiënische omgeving heeft u goede schoonmakers nodig. Zeker in het geval van grote complexen is een vaste, goed opgeleide ploeg van groot belang om alles spic en span te krijgen én te houden. Als schoonmaakbedrijf in Den Haag zijn onze schoonmaakmedewerkers onder andere inzetbaar voor de schoonmaak van scholen, bedrijfspanden, zorginstellingen en appartementsgebouwen. Van graffiti verwijderen tot specialistisch vloeronderhoud, Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. in Den Haag voorziet in vakmensen, die betrouwbaar zijn en hun werk serieus nemen.

  Zijn jullie als schoonmaakbedrijf in Den Haag inzetbaar bij evenementen?

  Ja, zeker. Een van onze specialistische diensten is het schoonmaakprogramma dat wij op maat kunnen samenstellen voor evenementen. Onze kwaliteitsinspecteurs stellen dat programma in overleg met u samen. Er wordt afgesproken wat er moet gebeuren, wanneer en hoe vaak. Zo zorgen wij op evenementen onder meer voor schone sanitaire voorzieningen, het afvoeren van vuil en afval en uiteraard het schoonmaken en schoonhouden van uw evenement.

  Na afloop zorgen wij er tevens voor dat het evenemententerrein schoon wordt opgeleverd. U heeft daar gedurende het evenement zelf dus geen omkijken naar. Terwijl u zich richt op uw kerntaken – het soepel verlopen van het evenement – zorgt ons professionele team dat op de achtergrond alles geruisloos wordt opgeruimd en schoongemaakt. Uiteraard is er sprake van korte communicatielijnen, zodat er altijd snel kan worden geschakeld. Wij denken graag met u mee en kunnen snel schakelen.

  Zijn jullie als schoonmaakbedrijf in Den Haag inzetbaar voor dieptereiniging in keukens en sanitair?

  Absoluut. Wij begrijpen namelijk dat keukens en sanitair voortdurend onderhoud behoeven. Het schoonmaken en schoonhouden van hoogwaardige apparatuur en sanitair behoort dan ook tot de kerntaken van restaurants en openbare instellingen met sanitaire voorzieningen. Desondanks ontkomt u er als verantwoordelijke niet aan om periodiek een dieptereiniging van het sanitair en de keuken te laten doen. Vooral als het gaat om optimale hygiëne van professionele keukens en apparatuur.

  Vuil, vet en stof hebben de vervelende gewoonte om overal te gaan zitten, ook op plekken waar doorgaans niet of lastig schoongemaakt kan worden. Met een professionele dieptereiniging van de keuken en het sanitair door ons schoonmaakbedrijf in Den Haag is dat probleem verholpen. Onze professionele schoonmakers laten geen plekje onaangeroerd en zorgen ervoor dat alles weer écht schoon wordt. We halen onderdelen los en desinfecteren deze. Daarvoor gebruiken we speciale (stoom)machines. U ontvangt vervolgens een bewijs van oplevering voor een 100% hygiënisch schone ruimte.

  Welke diensten voert Balans als schoonmaakbedrijf in Den Haag uit?

  Onze ruim 400 medewerkers zijn inzetbaar op meerdere terreinen. U kunt bij ons onder meer aan het juiste adres voor professionele glasbewassing, gevelreiniging, vloeronderhoud en het schoonmaken van sanitair. Al onze specialisten hebben voor hun vakgebied een opleiding genoten en zijn dus in het bezit van de benodigde certificaten. Ook zorgen we als schoonmaakbedrijf in Den Haag ervoor dat zij op regelmatige basis worden bijgeschoold. Daardoor kunnen wij u als schoonmaakbedrijf in Den Haag altijd de hoogste kwaliteit verzekeren.

  Hebben jullie ruime ervaring als schoonmaakbedrijf in Den Haag?

  Goede schoonmakers zijn goed opgeleid, nemen hun werk serieus en hebben ruime ervaring. Ons schoonmaakbedrijf in Den Haag en omgeving beschikt in totaal over meer dan 35 jaar ervaring. Wij werken inmiddels voor ruim 600 kantoren, scholen, bedrijfspanden, etc in de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht. Onze vakmensen beschikken daardoor over de juiste combinatie van kunde en ervaring. Schoonmaken in Den Haag kunt u daarom wel aan ons overlaten.

  Professioneel schoonmaken betekent daarnaast dat er wordt gewerkt met de beste middelen en materialen. Wij werken met milieuvriendelijke schoonmaakproducten. Hierdoor wordt iedere ruit nét een tikkeltje mooier schoon en ziet het sanitair of de entreehal er nét iets frisser uit. Niet voor niets kan ons schoonmaakbedrijf in Den Haag een klanttevredenheidsscore van 96% overleggen. En dat telt, want voor ons komt de klant altijd op de eerste plek.

  Wat kost een schoonmaakbedrijf in Den Haag?

  Iedere schoonmaakklus is anders, daarom werken we bij Balans Schoonmaak niet met een vaste prijs. Ook bepalen we de kosten per schoonmaakklus die we voor uw bedrijf gaan uitvoeren. Wij denken graag mee over het schoonmaakproces en optimaliseren het schoonmaakproces waar mogelijk. We praten daarom niet over klanten, maar over samenwerkingspartners. Wilt u weten wat de kosten voor uw schoonmaakklus zijn? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

  Werken bij schoonmaakbedrijf Balans in Den Haag?

  Heeft u interesse in een baan als schoonmaakspecialist? Als u graag vol passie aan de slag gaat met schoonmaken in Den Haag, kunt u onze vacatures bekijken of een open sollicitatie sturen. Misschien gaat u binnenkort wel aan de slag als schoonmaker in het onderwijs, op kantoren of bijvoorbeeld bij een medische instelling!

  • Professioneel schoonmaakbedrijf in Den Haag
  • Persoonlijk
  • Liefde voor het schoonmaakvak Ruim 400 gepassioneerde schoonmakers in dienst
  • Beste prijs / kwaliteit garantie Vraag snel een offerte aan!
  • Altijd een plan op maat Ook voor u!
  • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!
  • Balans Schoonmaak levert al ruim 25 jaar schoonmaakdiensten in en rondom Den Haag. Onze klanttevredenheidsscore van 99,6% laat zien dat wij onze afspraken nakomen!

  • Vraag een schoonmaak offerte aan voor uw schoonmaak uitdaging in Den Haag. Dat kan via het offerte-aanvraag-formulier. Liever direct een afspraak? Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • We zoeken naar een mix van verschillende kwaliteiten, zoals personeel met liefde voor het vak, hart voor de zaak en de juiste kennis en kunde. Ook woonplaats is belangrijk. Voor klanten uit Den Haag zetten wij het liefst ook collega’s uit de regio van Den Haag in.

  • Duurzaam en maatschappelijk-verantwoord ondernemen staat bij Balans Schoonmaak hoog in het vaandel. Wij opereren als duurzaam schoonmaakbedrijf en zorgen bij ruim 600 bedrijven (ook in Den Haag) voor een schone en gezondere werkomgeving.

  • Wij zijn uitgegroeid tot een full service schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers. Wij reinigen dagelijks ruim 600 kantoren, bedrijfs- en winkelpanden, scholen, cleanrooms, laboratoria, zorginstellingen en appartementencomplexen. Ook in Den Haag.