Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Vloeronderhoud

Voor vloeronderhoud ben je bij Balans Schoonmaak aan het juiste adres. Onze jarenlange ervaring in het vak zorgt dat je nog lang van de vloer geniet. Wij werken met de beste middelen en materialen voor jouw vloer. Als onze schoonmaakspecialisten zijn langs geweest, is de vloer weer spic en span!

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayonmanager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

Vloeronderhoud voor vastgoed

Wat is vloeronderhoud?

Vloeronderhoud omvat alles wat komt kijken bij het verzorgen van de vloer om deze schoon, veilig en in goede staat te houden. Hier hoort naast het schoonmaken ook de bescherming van de vloer bij. Dit is erg belangrijk voor de kwaliteit van jouw vloeren. Bij vloeronderhoud werken wij enkel met de beste middelen en materialen voor de vloer. Wij werken met milieuvriendelijke schoonmaakproducten. Hierdoor wordt de vloer nét een tikkeltje beter en mooier schoon. Voor duurzaam vloeronderhoud en hoge kwaliteit ben je bij Balans Schoonmaak op de juiste plek.

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Waarom vloeronderhoud uitbesteden?

Vloeronderhoud is erg belangrijk voor de kwaliteit van jouw vloer. Een vloer krijgt een hoop te verduren doordat er dagelijks veel schoenen, hakken en wellicht wielen overheen gaan. Factoren zoals zand, vuil en vocht zorgen voor snellere slijtage. Met jouw pand wil je natuurlijk een goede indruk maken op de bezoekers. De vloer is hierbij zeer belangrijk.

Wij raden aan om minimaal één keer per jaar groot vloeronderhoud te laten uitvoeren. Met de specialistische reiniging van Balans Schoonmaak wordt jouw vloer goed onderhouden en kan je er zo lang mogelijk gebruik van maken. Wij zijn ISO & VCCN gecertificeerd en beschikken over gecertificeerde medewerkers.

vloeronderhoud
Schoonmaakbedrijf in Rotterdam

Wat zijn de kosten voor vloeronderhoud?

De kosten voor vloeronderhoud zijn afhankelijk van verschillende factoren. Wij kijken onder andere naar het type vloer en de grootte van het pand. Om die reden werken wij bij Balans Schoonmaak met offertes op maat die voldoen aan jouw behoeften. Zo zorgen wij altijd voor een scherpe prijs en de beste kwaliteit. Wij bieden een passende oplossing die de levensduur van de vloer verlengt en de uitstraling ervan behoudt. Naast vloeronderhoud kan je ook gebruikmaken van een van onze andere schoonmaakdiensten.

Wil je weten wat de kosten zijn voor het vloeronderhoud van jouw pand? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Flexibel inzetbaar in en nabij de Randstad
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Resultaatgericht en optimale beleving

Gecertificeerde medewerkers

Iedere klus vereist een andere expertise. Daarom hebben wij gecertificeerd schoonmaakspecialisten in dienst, die allemaal kennis hebben van een bepaald vakgebied.

Schoonmaker in hotel
 • ISO 9001 certificering
 • ISO 14001 certificering
 • CO2-prestatieladder
 • VCCN

Duurzaam vloeronderhoud

De vloer laten onderhouden zorgt ervoor dat je nog lang van jouw vloer gebruik kunt maken. Bij vloeronderhoud werken wij enkel met de beste middelen en materialen voor devloer. Wij gebruiken tijdens ons schoonmaakwerk met milieuvriendelijke schoonmaakproducten. Hierdoor wordt de vloer nét een tikkeltje mooier schoon. Voor duurzaam vloeronderhoud en hoge kwaliteit ben je bij Balans Schoonmaak aan het juiste adres.

Een marmoleumvloer is een zeer populaire vloer, vooral in onderwijsinstellingen en zorgcentra. Wij reinigen dit soort vloeren meestal minimaal twee keer per week met daarvoor geschikte machines. Vaak brengen we jaarlijks ook een speciale laag aan om te beschermen tegen slijtage.

Bij houten vloeren verzorgen wij het wekelijks klein onderhoud en daarnaast doen we jaarlijks groot onderhoud. Denk hierbij aan reinigen en reparatie door polijsten en opnieuw gebruiksklaar maken.

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Uitgelichte cases

Enkele cases waar wij trots op zijn.

Dit doen wij voor o.a.

Veel gestelde vragen over vloeronderhoud:

We snappen best als je nog vragen hebt, Achint Atwal geeft antwoord:

 • Balans neemt de zorg voor schoonmaak uit handen tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding. Aan de hand van jouw opdracht en de frequentie van de schoonmaak stemmen wij de beste prijs met jou af. Ook wanneer er een eigen dienst is kijken we samen naar de mogelijkheden.

 • Ja, wij werken altijd met vaste medewerkers die passen bij onze opdrachtgevers. Daarnaast werken we met vaste vervangers voor het geval onze vaste medewerker ziek of met vakantie is.

 • In het schoonmaakplan stellen we vast welke taken onze schoonmakers uitvoeren en wat de uren zijn van de schoonmakers. Onze ervaren schoonmakers maken op een zo efficiënt mogelijke manier schoon. Is er tijd over, dan is er bijvoorbeeld tijd voor extra periodieke klussen zoals ramen wassen of vloeronderhoud.