• Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%

Vloeronderhoud

Voor vloeronderhoud bent u bij Balans Schoonmaak aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring in het vak. Als onze schoonmaakspecialisten zijn langsgeweest, is uw vloer weer spic en span!

 • Professioneel schoonmaakbedrijf Ruim 400 gepassioneerde schoonmakers in dienst
 • Meer dan 400 gespecialiseerde schoonmakers in dienst Schoon uit handen
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

1Bedrijfsgegevens
2Dienstinformatie
 • Uw naam
 • Bedrijfsnaam
 • Functie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!
Vloerreiniging

Vloeronderhoud

Vloeronderhoud is erg belangrijk voor de kwaliteit van uw vloeren. Vloeren krijgen namelijk een hoop te verduren. Dagelijks gaan er een hoop schoenen, hakken en wellicht wielen overheen. Daarnaast kunnen factoren zoals vuil en vocht zorgen voor slijtage. Met uw bedrijfspand wilt u een goede indruk maken en dan is de vloer zeer belangrijk. Met de specialistische reiniging van Balans Schoonmaak kunt u uw vloer onderhouden.

Vloeren onderhouden = langer gebruiken

U wilt ook zo lang mogelijk gebruik maken van uw vloer. Het is tenslotte een grote investering! Schoonmaakbedrijf Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. adviseert u om minimaal één keer per jaar groot onderhoud uit te laten voeren, bijvoorbeeld bij de PVC rubber vloer, natuursteen vloer of houten vloer. Daarnaast helpt regulier reinigen ook bij het verlengen van de levensduur. Dit voorkomt dat u binnen een korte tijd weer een nieuwe vloer moet uitkiezen.

Over Balans Schoonmaak

Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een full service schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers in dienst. Wij zijn actief in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht en werkzaam in steden als AmsterdamDen Haag en Alkmaar. Wij reinigen dagelijks ruim 600 kantoren, bedrijfs- en winkelpanden, scholen, cleanrooms, laboratoria, zorginstellingen en appartementencomplexen (i.o. VvE’s).

Duurzaam vloeronderhoud

De vloer laten onderhouden zorgt ervoor dat u nog lang van uw vloer gebruik kunt maken. Bij vloeronderhoud werken wij enkel met de beste middelen en materialen voor uw vloer. Wij werken met milieuvriendelijke schoonmaakproducten. Hierdoor wordt de vloer nét een tikkeltje mooier schoon. Voor duurzaam vloeronderhoud en hoge kwaliteit bent u bij Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. aan het juiste adres.

Geïnteresseerd in vloeronderhoud?

Heeft u een schoonmaakbedrijf nodig voor vloeronderhoud in uw kantoor? Of zoekt u een schoonmaakbedrijf voor reiniging van bijzondere vloeren? Het is geen enkel probleem bij Balans Schoonmaakdiensten. Wij nemen het vloeronderhoud graag voor u uit handen.

Industrieel schoonmaken

Diverse soorten vloeren onderhouden

Er bestaan veel verschillende soorten vloeren die allemaal een eigen manier van reinigen nodig hebben. Wij onderscheiden twee type vloeren, namelijk zachte vloeren en harde vloeren. Onder zachte vloeren vallen vloeren met tapijt en kleden. Harde vloeren zijn er in veel diverse soorten, zoals houten vloeren, linoleum vloeren, PVC vloeren en stenen vloeren. Afhankelijk van de type vloer stellen wij een behandelplan op.

Een marmoleumvloer is een zeer populaire vloer, vooral in onderwijsinstellingen en zorgcentra. Wij reinigen dit soort vloeren meestal minimaal twee keer per week met daarvoor geschikte machines. Vaak brengen we jaarlijks ook een speciale laag aan om te beschermen tegen slijtage.

Bij houten vloeren verzorgen wij het wekelijks klein onderhoud en daarnaast doen we jaarlijks groot onderhoud. Denkt u hierbij aan reinigen en reparatie door polijsten en opnieuw gebruiksklaar maken.

Vloeronderhoud kosten

De kosten voor vloeronderhoud in uw (bedrijfs)pand zijn afhankelijk van onder andere de type vloer. Om die reden werken we bij Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. met offertes op maat. Die zijn toegesneden op uw situatie. Zo kunnen we altijd een scherpe prijs bieden en een plan op maat opstellen.

Indien u interesse heeft in vloeronderhoud in uw pand, kunt u contact opnemen met een schoonmaakadviseur of direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Voor meer informatie over ons schoonmaakbedrijf kunt u ook altijd even bellen naar 072 – 303 02 10, of een mailtje sturen naar info@balansschoonmaak.nl. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Expert in ons vakgebied

Voor al uw schoonmaakklussen hebben wij specialisten in dienst die expert zijn in hun vakgebied. Onze goed opgeleide specialisten hebben allemaal een interne en externe vakspecifieke opleiding afgerond. Naast vloeronderhoud bieden wij nog diverse diensten aan, zoals onder andere schoonmaakonderhoudglasbewassing en dieptereiniging sanitair aan. Mocht u een specifiek schoonmaak verzoek hebben, neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden. Wij kunnen snel schakelen en de hoogste kwaliteit bieden. Dat maakt ons een schoonmaakpartner waar u op kunt rekenen. Indien u interesse heeft in vloeronderhoud kunt u contact opnemen met een schoonmaakadviseur of direct vrijblijvend offerte aanvragen.

Wij werken onder andere voor

Organisaties voor wie wij de schoonmaakwerkzaamheden verzorgen zijn meer dan alleen onze klant. Samen met onze opdrachtgevers streven we er naar om een zo optimaal mogelijke samenwerking te creëren. Vanuit onze expertise denken we graag mee over het schoonmaakproces en optimaliseren we waar mogelijk. We praten vaak dus niet over klanten, maar over samenwerkingspartners. Bekijk hier nog meer samenwerkingspartners van ons.

Recensie AZ Alkmaar - Balans Schoonmaak

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing bij u past.
1Bedrijfsgegevens
2Dienstinformatie
 • Uw naam
 • Bedrijfsnaam
 • Functie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!

Waar kunt u op ons rekenen voor vloeronderhoud?

Wij staan graag voor u klaar in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht voor schoonmaakonderhoud en andere schoonmaakdiensten. Zo zijn wij onder andere werkzaam op de volgende locaties:

 • Amsterdam
 • Almere
 • Den Haag
 • Rotterdam
 • Utrecht
 • Dordrecht
 • Haarlem
 • Alkmaar
 • Gouda