• Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%

Dieptereiniging

Zoekt u een schoonmaakbedrijf voor Dieptereiniging? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij Balans Schoonmaak kunt u altijd rekenen op 100% hygiënisch schoon.

 • Professioneel schoonmaakbedrijf Ruim 400 gepassioneerde schoonmakers in dienst
 • Meer dan 400 gespecialiseerde schoonmakers in dienst Schoon uit handen
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

1Bedrijfsgegevens
2Dienstinformatie
 • Uw naam
 • Bedrijfsnaam
 • Functie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!
auto balans schoonmaak

Optimale hygiëne

Een dieptereiniging is eens in de zoveel tijd noodzakelijk als aanvulling op het dagelijkse onderhoud. Vooral als het gaat om de optimale hygiëne van professionele keukens en sanitaire ruimtes. Vuil, vet en stof zitten namelijk ook in en achter keukenapparatuur en het sanitair. Een professionele dieptereiniging is dan noodzakelijk. Voor een specialistische reiniging van keukenapparatuur of sanitair bent u bij Balans Schoonmaak aan het juiste adres. Onze speciaal opgeleide medewerkers zijn er namelijk niet alleen voor de dagelijkse schoonmaak, maar ook voor het uitvoeren van een dieptereiniging.

Jarenlange ervaring

Bij Balans hebben we ruim 35 jaar ervaring met dieptereiniging keukens en dieptereiniging sanitair.Onze professionele schoonmakers zijn RAS-gecertificeerd. Als u beslist om de dieptereiniging uit te laten voeren door Balans, weet u dus zeker dat dit op een betrouwbare en vakkundige manier gebeurt. Wij verlenen facilitaire diensten in o.a. Amsterdam, Den Haag en Utrecht.

HACCP Richtlijnen

Tijdens de dieptereiniging reinigen we moeilijk bereikbare plaatsen extra goed. We halen onderdelen los en halen de apparatuur van hun plaats. Onze specialisten werken met speciale (stoom)machines en methodes om alle hardnekkige aanslag te verwijderen. Waar nodig desinfecteren we onderdelen en werkvlakken, zodat alle onaangename geurtjes, dode huidcellen en ander vuil verwijderd wordt.

Een goede dieptereinigingsbehandeling zorgt er niet alleen voor dat uw apparaten of sanitaire voorzieningen langer meegaan, maar ook voor een gezondere werkomgeving voor uw medewerkers. De grondige dieptereiniging voeren we uit volgens de HACCP richtlijnen. Na het reinigen doen we een kwaliteitsinspectie. U ontvangt van ons een bewijs van oplevering voor een 100% hygiënisch schone ruimte. Zo weet u zeker dat u weer aan de slag kunt in een gezonder werk en leefklimaat.

Geïnteresseerd in dieptereiniging?

Zoekt u een schoonmaakbedrijf voor een dieptereiniging? Dan bent u bij Balans Schoonmaakdiensten aan het juiste adres. Wij zorgen voor een 100% hygiënische cleanroom. Vraag een vrijblijvende offerte aan om de mogelijkheden te bespreken.

auto balans schoonmaak

Wij werken onder andere voor

Organisaties voor wie wij de schoonmaakwerkzaamheden verzorgen zijn meer dan alleen onze klant. Samen met onze opdrachtgevers streven we naar een optimale samenwerking. Vanuit onze expertise denken we graag mee over het schoonmaakproces en optimaliseren we waar mogelijk. We praten vaak dus niet over klanten, maar over samenwerkingspartners. Bekijk hier nog meer samenwerkingspartners van ons. Wij maken onder andere schoon in Rotterdam, Haarlem en Leiden.

Dura Vermeer recensie | Balans Schoonmaak

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing bij u past.
1Bedrijfsgegevens
2Dienstinformatie
 • Uw naam
 • Bedrijfsnaam
 • Functie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!

Waar kunt u ons inschakelen voor dieptereiniging?

U kunt ons inschakelen voor cleanroomreiniging in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht voor schoonmaakonderhoud en andere schoonmaakdiensten. Zo zijn wij onder andere werkzaam op de volgende locaties:

 • Amsterdam
 • Almere
 • Den Haag
 • Rotterdam
 • Utrecht
 • Alkmaar
 • Haarlem
 • Zaandam
 • Schiphol
 • Heeft u ruimtes die een dieptereiniging nodig hebben?

  Hoe goed uw dagelijkse of periodieke schoonmaakwerkzaamheden ook uitgevoerd worden, een dieptereiniging kan soms nodig zijn. Soms als aanvulling op de periodieke schoonmaak of juist als onderdeel van periodieke schoonmaak. Er zijn nu eenmaal branches waar hygiëne een zeer belangrijke rol speelt. De horeca en bedrijfstakken waar met vers voedsel wordt gewerkt zijn hier een goed voorbeeld van. Vuil en vet hechten zich ook op plekken waar normaliter minder aandacht aan wordt besteed. Met een dieptereiniging worden ook apparatuur en sanitair grondig aangepakt met specialistische apparatuur. U heeft gegarandeerd een hygiënische ruimte waar bacteriën geen kans meer maken.

  Een professionele dieptereiniging volgens de HACCP richtlijnen

  Werkt u met voedingsmiddelen, dan komt de term HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) u niet onbekend voor. Sterker nog, u bent verplicht om volgens e HACCP richtlijnen te werken. Onderdeel van deze richtlijnen is een hygiënische ruimte die geen gevaar vormt voor de voedselveiligheid. Een dieptereiniging die Balans Schoonmaak uitvoert is altijd volgens de HACCP richtlijnen. Uw werkomgeving wordt grondig gedesinfecteerd, waardoor u niet alleen een schone ruimte volgens de HACCP richtlijnen heeft. U creëert er ook een gezondere werkomgeving voor uw personeel mee. Uiteraard is een dieptereiniging alleen niet voldoende. Wij voeren ook een kwaliteitsinspectie uit en u ontvangt hiervoor een bewijs van oplevering.

  De kosten van een dieptereiniging zijn het waard

  Wilt u een dieptereiniging laten uitvoeren? Dan kunt u hiervoor terecht bij Balans Schoonmaak. Onze gespecialiseerde medewerkers hebben veel ervaring, zijn goed opgeleid en werken met specialistische apparatuur om uw ruimtes van een dieptereiniging te voorzien. Omdat klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel staat, zijn wij zeer transparant. Ook over de kosten van een dieptereiniging. Uiteraard zijn er kosten aan verbonden, maar dit is het waard, als u bedenkt dat u na een dieptereiniging voldoet aan de HACCP richtlijnen en gezond en veilig kunt werken.

  Lees meer