Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Dieptereiniging

Als aanvulling op de dagelijkse schoonmaak is een dieptereiniging van keukenapparatuur en sanitair noodzakelijk. Hiervoor ben je bij Balans Schoonmaak aan het juiste adres. Onze speciaal opgeleide medewerkers zijn er niet alleen voor de dagelijkse schoonmaak, maar ook voor het uitvoeren van een dieptereiniging.

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayonmanager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

Schoonmaakbedrijf in Rotterdam

Wat is dieptereiniging?

Een dieptereiniging is eens in de zoveel tijd noodzakelijk als aanvulling op het dagelijkse schoonmaakonderhoud. Vooral als het gaat om de optimale hygiëne van professionele keukens en sanitaire ruimtes. Vuil, vet en stof zit op moeilijk bereikbare plekken in en achter de keukenapparatuur en sanitaire voorzieningen. Een specialistische reiniging is dan noodzakelijk. We halen de onderdelen los en de apparatuur van hun plaats om ook deze plaatsen extra goed te reinigen. Een goede dieptereinigingsbehandeling zorgt er voor dat jouw apparaten of sanitaire voorzieningen langer meegaan.

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Waarom dieptereiniging uitbesteden?

Bij Balans Schoonmaak hebben we ruim 35 jaar ervaring met dieptereiniging van professionele keukens en sanitaire voorzieningen. Onze specialisten werken met speciale (stoom)machines en methodes om alle hardnekkige aanslag te verwijderen. Waar nodig desinfecteren we onderdelen en werkvlakken, zodat alle onaangename geurtjes, dode huidcellen en ander vuil verdwijnt. De grondige reiniging wordt uitgevoerd volgens de HACCP richtlijnen. Na het reinigen doen we een kwaliteitsinspectie. Je ontvangt van ons een bewijs van oplevering voor een 100% hygiënisch schone ruimte. Zo weet je zeker dat je weer aan de slag kunt in een gezonder werk en leefklimaat. Bij Balans Schoonmaak zijn wij ISO & VCCN gecertificeerd en beschikken we over gecertificeerde medewerkers.

Schoonmaakonderhoud uitvoeren
Schoonmaker in de medische zorg

Wat zijn de kosten voor dieptereiniging?

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, daardoor zijn wij ook zeer transparant. Ook over de kosten van een dieptereiniging. Deze kosten afhankelijk van jouw specifieke wensen en behoeften. Elk bedrijfspand en opdracht is anders, waardoor we voor jouw pand een op maat gemaakt plan maken. Tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding nemen wij de zorg voor de schoonmaak uithanden. Naast dieptereiniging kan je ook gebruikmaken van een van onze andere schoonmaakdiensten.

Wil je weten wat de kosten zijn van een dieptereiniging voor jouw pand? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Flexibel inzetbaar in en nabij de Randstad
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Resultaatgericht en optimale beleving

Gecertificeerde medewerkers

Iedere klus vereist een andere expertise. Daarom hebben wij gecertificeerd schoonmaakspecialisten in dienst, die allemaal kennis hebben van een bepaald vakgebied.

Vloeronderhoud in uitvoering
 • ISO 9001 certificering
 • ISO 14001 certificering
 • CO2-prestatieladder
 • VCCN

Uitgelichte cases

Enkele cases waar wij trots op zijn.

Dit doen wij voor o.a.

Veel gestelde vragen over dieptereining:

We snappen best als je nog vragen hebt, Achint Atwal geeft antwoord:

 • Balans neemt de zorg voor schoonmaak uit handen tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding. Aan de hand van de opdracht voor jouw bedrijf en de frequentie daarvan stemmen wij de beste prijs met je af.

 • Een dieptereiniging is eens in de zoveel tijd noodzakelijk als aanvulling op het periodieke schoonmaakwerk. Dieptereiniging raden we vooral aan voor professionele keukens en sanitaire ruimtes. Zichtbaar én onzichtbaar vuil word aangepakt en er wordt geen millimeter overgeslagen door onze ervaren schoonmakers.

 • Wij zorgen altijd voor juiste middelen en materialen. Hierbij kiezen wij voor duurzame materialen en producten zodat we het milieu minimaal belasten sommige gevallen zoals de schoonmaak van cleanrooms zorgen onze opdrachtgevers voor de juiste middelen en materialen.