Schoonmaakonderhoud

Ons bedrijf is groot geworden met schoonmaakonderhoud. Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers.

 • Professioneel schoonmaakbedrijf
 • Meer dan 400 gespecialiseerde schoonmakers in dienst
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%

Schoonmaakonderhoud

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf? Dan bent u bij Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. aan het juiste adres. Want ons bedrijf is groot geworden met schoonmaakonderhoud. Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste en goed opgeleide medewerkers. Wij verzorgen dagelijks het schoonmaakonderhoud van ruim 600 kantoren, bedrijfs- en winkelpanden, scholen, cleanrooms, laboratoria, zorginstellingen en appartementencomplexen (i.o. VVE’s). Dit doen wij in Noord- en Zuid-Holland en Utrecht. Klik hier voor een overzicht van alle branches waarin wij werken.

Hoe schoon? Echt schoon!

Onze specialisten hebben allemaal een interne en externe vakspecifieke opleiding afgerond en zijn dus goed opgeleid. Zo zorgen wij ervoor dat de schoonmaak altijd op een vakkundige manier wordt uitgevoerd. Of het nu gaat om dagelijks schoonmaakonderhoud of specialistische reiniging, voor professionele schoonmaak zit u dus goed bij ons. Opdrachtgevers vinden de korte lijnen met één vast aanspreekpunt prettig. En niet onbelangrijk: wij werken met de modernste apparatuur en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen.

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid is het allerbelangrijkst. Daarom stellen wij onze werkprogramma’s in nauw contact met de klant op, waarbij wij -indien gewenst- vanuit onze expertise meedenken en advies geven. Periodiek checken de rayonleiders onze schoonmaakprestaties met een puntensysteem. En als er klachten zijn, ondernemen wij direct actie. Zo zorgen we voor een langdurige samenwerking met tevreden opdrachtgevers. 

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan bij Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. voor schoonmaak tegen een scherp tarief.

Waarom Balans Schoonmaak?

 • Expert in schoonmaakonderhoud Jarenlange ervaring in het vak
 • Beste prijs / kwaliteit garantie Vraag snel een offerte aan!
 • Liefde voor het schoonmaakvak Ruim 400 gepassioneerde schoonmakers in dienst

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Flexibel inzetbaar in en nabij de Randstad
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Resultaatgericht en optimale beleving

Wij werken onder andere voor

Wij verrichten schoonmaakwerkzaamheden in allerlei branches, van kinderdagverblijven tot winkelcentra. Maar in welke branche we ook werkzaam zijn, de organisaties voor wie wij werken zijn altijd meer dan alleen onze klant. Samen met onze opdrachtgevers streven we naar een zo optimaal mogelijke samenwerking. We praten vaak dus niet over klanten, maar over samenwerkingspartners. Bekijk hier nog meer samenwerkingspartners van ons.

Wat zeggen anderen over ons?

Misschien geloof je ons niet?

Beoordelingen Balans Schoonmaak
Wij scoren een 9.9
 • Gaastra Erik Teunissen
  10
  Wij hebben het getroffen met Balans dienstverlening BV als partij voor de schoonmaakwerkzaamheden van ons kantoor. De contacten over de offerte en het contract verliepen soepel en deskundig . De schoonmaakwerkzaamheden worden consciëntieus uitgevoerd en de schoonmaakster is erg prettig in de omgang. Als er iets is de rayonleiding altijd aanspreekbaar en reageren direct, adequaat en deskundig.
 • Nieuwe Koffie Mark Jetten
  10
  Een reclamebureau maakt een hoop rommel, viezigheid en kliederboel. Met alternatieve lunches, barista-wedstrijden en kantoorraces is dat ook niet zo gek. Gelukkig zijn de schoonmakers van Balans dienstverlening elke keer weer de onzichtbare kracht die ons kantoor weer klaar maken voor een nieuwe dag.
 • LMH Engineering Nathalie Schuitemaker
  10
  Balans dienstverlening maakt dagelijks verschillende kantoren van ons schoon en wij zijn zeer te spreken over hun dienstverlening!
Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met Shane
Shane