• Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%

Schoonmaakdiensten

Professionele schoonmaakdienst voor bedrijven

Bent u op zoek naar een ervaren schoonmaakdienst voor een professionele schoonmaak van uw bedrijf of openbare ruimte? Balans Schoonmaak kijkt verder dan de standaard schoonmaakdiensten, wij bieden maatwerk oplossingen aan en leveren schoonmaakoplossingen toegespitst op de locatie. Zo is de schoonmaak van een kantoor niet te vergelijken met de schoonmaak van een hotel. Ook de medewerkers die wij inzetten hebben een ander profiel. Voor hotels speelt uitstraling en gastvrijheid een belangrijke rol naast goed schoonmaken. Ook bieden wij de beste kwaliteit aan tegen een eerlijke prijs. Wij maken schoon bij allerlei organisaties, van het onderwijs tot aan de zorg. Onze professionals houden van een uitdagende schoonmaakdienst en pakken daarom graag alle opdrachten met beide handen aan. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Lees dan vooral verder op onze website.

De schoonmaakdiensten van Balans Schoonmaak

Met meer dan 400 professionele, maar vooral gepassioneerde schoonmakers in dienst zorgen wij ervoor dat uw ruimte binnen een mum van tijd weer schoon is. Een schone omgeving is natuurlijk het visitekaartje voor uw bedrijf. Onze schoonmakers zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van bedrijven uit elke branche, zo ook uw bedrijf! Daarnaast helpen wij u ook graag verder met andere schoonmaakdiensten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het onderhoud van de vloer, maar ook huismeesterdiensten kunt u aan ons toevertrouwen. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden op het gebied van professionele schoonmaak? U kunt via onze website geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Heeft u nog andere vragen of behoefte aan meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Betrouwbaar schoonmaakbedrijf voor bedrijven

Bij Balans Schoonmaak gaan wij altijd voor kwaliteit. Daarom kunt u van ons betrouwbare service verwachten. Zowel wij als onze medewerkers houden van een klantgerichte en nuchtere aanpak, en helpen u graag op het gebied van schoonmaak. Heeft u aanvullende wensen? Laat het ons direct weten! Wij vinden het belangrijk om al onze klanten tevreden te zien en lossen de vragen graag direct met u op. Bij Balans Schoonmaak werken we altijd met een beperkt aantal opdrachtgevers per Rayonmanager. Alleen op deze manier kunnen wij de juiste tijd en aandacht geven aan al onze klanten. Daarnaast zorgen wij voor de juiste match tussen onze medewerkers en de opdrachtgever. Zo bent u er zeker van dat onze schoonmakers de juiste kwaliteiten hebben en passen bij uw bedrijf.

Schoonmaakdiensten van Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V.

Schoonmaak ziet Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. als de basis van de dienstverlening. Hier is onze firma mee begonnen en groot mee geworden. Onze dienstverlening heeft zich uitgebreid naar verschillende locaties. Zo zijn wij ervaren in het schoonmaken en reinigen van kantoren, winkelpanden, appartementencomplexen bestuurd door VvE’s, bedrijventerreinen en meer. Onder de zakelijke schoonmaakwerkzaamheden van Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. vallen:

 • Cleanroomreiniging
 • Glasbewassing
 • Huismeesterdiensten
 • Vloeronderhoud
 • Gevelreiniging
 • Dieptereiniging
 • Sanitaire artikelen
 • Schoonmaakonderhoud
 • Schoonmaakdienstverlening met ervaring

  Schoonmaakdienstverlening door Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V., de ervaren kracht binnen de schoonmaakbranche, is uitermate geschikt voor iedere schoonmaakopdracht en iedere locatie. Hierdoor mogen wij ons specialisten in de schoonmaak, onderhoud en reiniging noemen van alle soorten installaties, gebouwen en terreinen. Dit kan binnen de zorg, het onderwijs, uw firma of woning zijn. Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. neemt u de zorg uit handen.

  Contact voor schoonmaakdienstverlening

  Schoonmaakdienstverlening is van groot belang binnen iedere organisatie. Uw medewerkers zijn het meest productief in een frisse en schone werkomgeving, wacht daarom niet langer en neem contact op met de professionals in de schoonmaakbranche: Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V.

  Wij werken onder andere voor

  Organisaties voor wie wij de schoonmaakwerkzaamheden verzorgen zijn meer dan alleen onze klant. Samen met onze opdrachtgevers streven we er naar om een zo optimaal mogelijke samenwerking te creëren. Vanuit onze expertise denken we graag mee over het schoonmaakproces en optimaliseren we waar mogelijk. We praten vaak dus niet over klanten, maar over samenwerkingspartners. Bekijk hier nog meer samenwerkingspartners van ons.

  Waarom Balans Schoonmaak?

  • Beste prijs / kwaliteit garantie Vraag snel een offerte aan!
  • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!
  • Liefde voor het schoonmaakvak Ruim 400 gepassioneerde schoonmakers in dienst
  • Professioneel schoonmaakbedrijf Ruim 400 gepassioneerde schoonmakers in dienst

  Dit zeggen klanten over ons:

  Fonds Nutsohra

  Wij hebben het getroffen met Balans dienstverlening BV als partij voor de schoonmaakwerkzaamheden van ons kantoor. De contacten over de offerte en het contract verliepen soepel en deskundig . De schoonmaakwerkzaamheden worden consciëntieus uitgevoerd en de schoonmaakster is erg prettig in de omgang. Als er iets is de rayonleiding altijd aanspreekbaar en reageren direct, adequaat en deskundig.

  Gaastra

  Wij hebben het getroffen met Balans dienstverlening BV als partij voor de schoonmaakwerkzaamheden van ons kantoor. De contacten over de offerte en het contract verliepen soepel en deskundig . De schoonmaakwerkzaamheden worden consciëntieus uitgevoerd en de schoonmaakster is erg prettig in de omgang. Als er iets is de rayonleiding altijd aanspreekbaar en reageren direct, adequaat en deskundig.Erik Teunissen

  LMH Engineering

  Balans dienstverlening maakt dagelijks verschillende kantoren van ons schoon en wij zijn zeer te spreken over hun dienstverlening!Nathalie Schuitemaker

  Nieuwe Koffie

  Een reclamebureau maakt een hoop rommel, viezigheid en kliederboel. Met alternatieve lunches, barista-wedstrijden en kantoorraces is dat ook niet zo gek. Gelukkig zijn de schoonmakers van Balans dienstverlening elke keer weer de onzichtbare kracht die ons kantoor weer klaar maken voor een nieuwe dag.Mark Jetten

  Schoonmaakdienstverlening met ervaring

  Schoonmaakdienstverlening door Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V., de ervaren kracht binnen de schoonmaakbranche, is uitermate geschikt voor iedere schoonmaakopdracht en iedere locatie. Hierdoor mogen wij ons specialisten in de schoonmaak, onderhoud en reiniging noemen van alle soorten installaties, gebouwen en terreinen. Dit kan binnen de zorg, het onderwijs, uw firma of woning zijn. Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. neemt u de zorg uit handen.

  Met professionele schoonmaak diensten altijd een schone bedrijfsruimte

  Als organisatie kunt u behoefte hebben aan verschillende schoonmaak diensten. De dagelijkse schoonmaak bijvoorbeeld, is niet iets waar u of uw medewerkers tijd voor hebben. Bovendien wilt u dat uw kantoor of werkplaats professioneel gereinigd wordt. Hier moeten u en uw medewerkers dagelijks werken en u ontvangt hier klanten en gasten. Een perfect schone ruimte, waarbij er periodiek goed en deskundig wordt schoongemaakt, is positief van invloed op de uitstraling van uw bedrijf. Balans Schoonmaak is expert in tal van schoonmaak diensten en kan u naast de dagelijkse schoonmaak ook van dient zijn bij bedrijfs- of branchespecifieke schoonmaakwerkzaamheden.

  Een schoonmaakdienst die bij u past

  U kunt te maken krijgen met schoonmaakwerken die heel specifiek bij uw werkzaamheden behoren, bijvoorbeeld als hygiëne in uw branche erg belangrijk is. De dagelijkse schoonmaak is hier niet toereikend voor. In de horeca is hygiënisch en bacterievrij werken uitermate belangrijk. U kunt bij Balans Schoonmaak dan kiezen voor een de schoonmaakdienst dieptereiniging keuken of dieptereiniging sanitair. Dit houdt een zeer grondige reiniging van bijvoorbeeld de keuken en het sanitair in. Onze medewerkers zijn hiervoor opgeleid. Met een specialistische dieptereiniging voldoet uw ruimte geheel aan de richtlijnen. Een andere schoonmaakdienst is bijvoorbeeld gevelreiniging. De buitenzijde van uw bedrijfspand is uw visitekaartje en mag niet vol zitten met vuil, mos of graffiti. Wij kiezen de beste methode om uw gevel te reinigen, zodat uw gevel er weer hagelnieuw uitziet.

  Maak gebruik van de aanvullende schoonmaakdiensten van Balans Schoonmaak

  Of u nu de periodieke schoonmaak wilt uitbesteden of van aanvullende schoonmaakdiensten gebruik wilt maken, Balans Schoonmaak staat altijd voor u klaar. Wij zijn al meer dan 25 jaar actief in de schoonmaakbranche en reinigen dagelijkse meer dan 600 panden in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland. Wij hebben genoeg ervaring aan boord, waarbij onze 400 goed opgeleide en deskundige schoonmakers ons visitekaartje zijn. Wilt u weten hoe wij u van dienst kunnen zijn met onze aanvullende schoonmaakdiensten? Vraag dan vrijblijvend een offerte op.

  Lees meer

  Contact voor schoonmaakdienstverlening

  Schoonmaakdienstverlening is van groot belang binnen iedere organisatie. Uw medewerkers zijn het meest productief in een frisse en schone werkomgeving, wacht daarom niet langer en neem contact op met professioneel schoonmaakbedrijf: Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V.