Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Schoonmaakdiensten

Voor iedere branche is hygiëne belangrijk. Hygiëne bevordert niet alleen de gezondheid, maar verhoogt ook de tevredenheid van jouw medewerkers, klanten en bezoekers. Zorg daarom altijd voor een frisse en schone omgeving door gebruik te maken van een van onze schoonmaakdiensten.

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayonmanager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

Schoonmaakdiensten schoonmaakonderhoud kinderdagverblijf

Schoonmaakonderhoud

Met ons schoonmaakonderhoud streven wij altijd naar een schone en frisse omgeving. De dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden nemen wij graag uit handen, zoals het stofzuigen, dweilen en afstoffen. Wij zorgen continu voor een gezonde en prettige omgeving zodat jij je kan focussen op andere activiteiten.

Glasbewassing

Met onze glasbewassingsdiensten worden jouw ramen weer spic en span. Schone ramen dragen bij aan een professionele uitstraling en een positieve eerste indruk van het gebouw. Ons ervaren team met specialisten reinigt de ramen grondig en met een streeploos resultaat, zowel aan de binnen- als buitenkant.

Schoonmaakdiensten glasbewassing medische zorg
Schoonmaakdiensten vloeronderhoud zakelijke dienstverlening

Vloeronderhoud

Met onze jarenlange ervaring in het vak, zorgen wij ervoor dat jij zo lang mogelijk geniet van jouw vloer. Onze expertise in diverse vloeren zorgt ervoor dat we altijd de beste middelen gebruiken afgestemd op de vloer. Na een bezoek van onze schoonmaakspecialisten straalt jouw vloer weer als nieuw.

Cleanroom reiniging

Het grondig reinigen van cleanrooms vereist specifieke kennis. Ons team is getraind om te voldoen aan de strenge eisen en protocollen van deze omgeving. Jouw cleanroom wordt op een betrouwbare en vakkundige manier gereinigd door onze medewerkers die beschikken over een VCCN-certificaat.

Schoonmaakdiensten cleanroom reiniging
Schoonmaakdiensten dieptereiniging onderwijs

Dieptereiniging

Als aanvulling op het schoonmaakonderhoud is het sterk aan te raden om eens in de zoveel tijd een dieptereiniging te laten uitvoeren. Bij een dieptereiniging worden de moeilijk bereikbare plaatsen van de sanitaire voorzieningen en keukens grondig gereinigd. Waar nodig halen we onderdelen los en verplaatsen we apparatuur.

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Flexibel inzetbaar in en nabij de Randstad
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Resultaatgericht en optimale beleving

Diverse branches

Iedere branche vraagt om een andere aanpak. Samen met jou maken wij een op maat gemaakt schoonmaakplan. Aan de hand van jouw wensen en behoeften richten wij onze schoonmaakdiensten zorgvuldig in. Onze schoonmaakdiensten bieden wij aan voor diverse branches, waaronder:

Schoonmaken (afstoffen) in een kinderdagverblijf
 • ISO 9001 certificering
 • ISO 14001 certificering
 • CO2-prestatieladder
 • VCCN

Uitgelichte cases

Enkele cases waar wij trots op zijn.

Dit doen wij voor o.a.