skip to Main Content

Schoonmaakdiensten

Schoonmaakdiensten van Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V.

Schoonmaak ziet Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. als de basis van de dienstverlening. Hier is onze firma mee begonnen en groot mee geworden. Onze dienstverlening heeft zich uitgebreid naar verschillende locaties. Zo zijn wij ervaren in het schoonmaken en reinigen van kantoren, winkelpanden, appartementencomplexen bestuurd door VvE’s, bedrijventerreinen en meer. Onder de zakelijke schoonmaakwerkzaamheden van Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. vallen:

Schoonmaakdienstverlening met ervaring

Schoonmaakdienstverlening door Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V., de ervaren kracht binnen de schoonmaakbranche, is uitermate geschikt voor iedere schoonmaakopdracht en iedere locatie. Hierdoor mogen wij ons specialisten in de schoonmaak, onderhoud en reiniging noemen van alle soorten installaties, gebouwen en terreinen. Dit kan binnen de zorg, het onderwijs, uw firma of woning zijn. Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. neemt u de zorg uit handen.

Contact voor schoonmaakdienstverlening

Schoonmaakdienstverlening is van groot belang binnen iedere organisatie. Uw medewerkers zijn het meest productief in een frisse en schone werkomgeving, wacht daarom niet langer en neem contact op met de professionals in de schoonmaakbranche: Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V.

Balans is strategische partner van AZ