Industriële schoonmaak

Ons bedrijf is groot geworden met schoonmaakonderhoud. Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers.

 • Beste prijs/kwaliteit garantie
 • Professioneel schoonmaakbedrijf
 • Klanttevredenheid van 99,6%
 • Ziekteverzuim lager dan 5%

Schone industrie

Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. neemt schoonmaakwerk uit handen. Wij zijn gespecialiseerd in zowel regulier schoonmaakonderhoud als specialistische reiniging. Vooral veiligheid en hygiëne zijn belangrijk voor reiniging in de industriële sector, zowel in de food- als de non food sector. Wij reinigen niet alleen de gebouwen maar ook machines en/of materialen. Wij zijn werkzaam bij verschillende productie-, verwerkings-, installatie- en reparatiebedrijven en maken o.a. schoon in de volgende steden: Den Haag, Amsterdam, Alkmaar, Haarlem en Utrecht.

Specialistische aanpak bij industriële schoonmaak

Schoonmaken in de industriële sector vraagt om een andere aanpak dan normale schoonmaakwerkzaamheden. Voor industrieel reinigen moet u immers specifieke kennis hebben. Daarom is ons personeel gecertificeerd volgens de Raad voor Arbeidsverhoudingen Schoonmaak- en Glazenwassersbranche (RAS). Hierdoor hebben we alle benodigde kennis van protocollen, hygiëne en veiligheid in huis om de industriële sector te bedienen. Wij staan dus voor u klaar voor de dagelijkse en periodieke schoonmaak van uw industriële omgeving. Onze industriële reiniging maakt uw gebouwen, machines en materialen brandschoon.

Wij garanderen u een professionele en specialistische schoonmaak van o.a. machines, productiehallen en productielijnen. Zo blijft alles netjes onderhouden.

Maatwerk

In overleg met u bepalen we welke schoonmaakwerkzaamheden we gaan uitvoeren, hoe vaak en wanneer precies. U kunt kiezen voor dagelijkse en periodieke industriële schoonmaak. Onze schoonmakers houden rekening met u en uw medewerkers, zij mogen natuurlijk geen hinder te ondervinden van de schoonmaakwerkzaamheden.

We leveren o.a.:

Zo reinigen we onder hoge druk, kunnen we instaan voor het reinigen van vloeren en kunnen we uiteraard droge en vloeibare stoffen opzuigen en transporteren. Bekijk hier het volledige aanbod van onze Schoonmaakdiensten.

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met Shane
Shane

Wij werken onder andere voor

Organisaties voor wie wij de schoonmaakwerkzaamheden verzorgen zijn meer dan alleen onze klant. Samen met onze opdrachtgevers streven we ernaar om een zo optimaal mogelijke samenwerking te creëren. Vanuit onze expertise denken we graag mee over het schoonmaakproces en optimaliseren we waar mogelijk. We praten vaak dus niet over klanten, maar over samenwerkingspartners. Bekijk hier nog meer samenwerkingspartners van ons.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing bij u past.

Full service in schoonmaakdiensten

Voor al uw schoonmaakklussen hebben wij specialisten in dienst die expert zijn in hun vakgebied:

Bent u geïnteresseerd in de industriële schoonmaak van Balans Schoonmaak? Heeft uw bedrijf dagelijks of periodiek onderhoud nodig? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Antwoord op een vrijblijvende offerte krijgt u binnen de 48 uur.

Balans schoonmaak- en bedrijfsdiensten B.V.

 • Professioneel schoonmaakbedrijf Ruim 400 gepassioneerde schoonmakers in dienst
 • Persoonlijk
 • Liefde voor het schoonmaakvak Ruim 400 gepassioneerde schoonmakers in dienst
 • Meer dan 400 gespecialiseerde schoonmakers in dienst Schoon uit handen
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!
 • Altijd een plan op maat Ook voor u!
 • Beste prijs / kwaliteit garantie Vraag snel een offerte aan!