Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Gemiddelde score van 9.0

Toename in hygiëne & veiligheid bij Forte Kinderopvang

Forte Kinderopvang is een bekende kinderopvangorganisatie die zorg draagt voor kinderen van verschillende leeftijden. Het is van cruciaal belang voor Forte Kinderopvang om een schone en veilige omgeving te creëren voor de kinderen, en daarom was het zoeken naar een betrouwbare en professionele schoonmaakpartner de volgende stap.

 • 9
  Kwaliteit dienstverlening
 • 9
  Oplossingsgericht
 • 10
  Betrouwbaarheid
 • 8
  Communicatie
 • 9
  Gastvrijheid

Oplossing

Forte Kinderopvang heeft ervoor gekozen om samen te werken met Balans Schoonmaak vanwege hun goede reputatie en de expertise in de kinderopvangsector. Balans Schoonmaak werkt op een systematische en gestructureerde manier, en heeft de nodige kennis en vaardigheden om een uitstekende schoonmaakservice te bieden aan de kinderopvang.

Om de samenwerking tussen beide organisaties soepel te laten verlopen, heeft Balans Schoonmaak een speciaal team samengesteld dat zich uitsluitend richt op de kinderopvangsector. Dit team bestaat uit schoonmakers die speciaal zijn opgeleid om te werken in een kindvriendelijke omgeving en op de hoogte zijn van de specifieke eisen en wensen van Forte Kinderopvang. Daarnaast is er regelmatig overleg tussen Balans Schoonmaak en Forte Kinderopvang om ervoor te zorgen dat de schoonmaakwerkzaamheden altijd afgestemd zijn op de behoeften van de kinderopvang.

Resultaat

De samenwerking tussen Forte Kinderopvang en Balans Schoonmaak heeft geleid tot een optimalisering van de hygiëne en veiligheid van de kinderopvanglocaties. Door de professionele schoonmaakservice van Balans Schoonmaak zijn de kinderopvanglocaties nu vrij van stof, vuil en andere schadelijke stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid van de kinderen.

Bovendien heeft de samenwerking geleid tot een betere werkomgeving voor de medewerkers van Forte Kinderopvang. Doordat de schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd door een professionele schoonmaakpartner, hebben de medewerkers van Forte Kinderopvang meer tijd en ruimte om zich te concentreren op hun kernactiviteiten, namelijk de zorg voor de kinderen.

De klant aan het woord

“Forte Kinderopvang is een organisatie die zich richt op het bieden van professionele kinderopvang in de regio. In de dagelijkse operatie is het van groot belang dat de omgeving schoon en veilig is voor onze kinderen. Daarom hebben we ervoor gekozen om samen te werken met Balans Schoonmaak.

De samenwerking met Balans Schoonmaak verloopt soepel en efficiënt. Het team is professioneel en werkt op een gestructureerde manier, waardoor de schoonmaakwerkzaamheden altijd op tijd en naar tevredenheid worden uitgevoerd. Daarnaast hebben we regelmatig overleg met de rayonmanager om ervoor te zorgen dat de schoonmaakwerkzaamheden afgestemd zijn op onze behoeften.

Al met al zijn we zeer tevreden over de samenwerking met Balans Schoonmaak. Het is prettig om te weten dat onze kinderopvanglocaties in goede handen zijn en dat er altijd een schone en veilige omgeving wordt geboden voor onze kinderen. We kunnen Balans Schoonmaak dan ook van harte aanbevelen aan andere organisaties die op zoek zijn naar een professioneel en betrouwbaar schoonmaakbedrijf”.