Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Schoonmaak locaties van Balans Schoonmaak

Bekijk hier alle schoonmaak locaties waar Balans Schoonmaak actief is! Met onze full service schoonmaakwerkzaamheden is Balans Schoonmaak er voor al jouw werkzaamheden!

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayonmanager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Onze schoonmaak locaties

Balans Schoonmaak is in diverse delen van het land werkzaam. Je vindt ons in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland. Onze specialisten zetten zich graag in voor de professionele schoonmaak van jouw bedrijf in grote steden, maar ook in de kleinere. Van Amsterdam tot Pijnacker: onze schoonmakers maken iedere ruimte weer spic en span. Je vindt hieronder diverse plaatsen waar wij schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren. Het kan natuurlijk zo zijn dat jouw stad er niet tussen staat. Is dit het geval? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We helpen je graag verder!

Wij maken schoon in heel Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland.

vloeronderhoud

Balans Schoonmaak

Balans Schoonmaak staat met diverse schoonmaakdiensten voor je klaar. Zo kan je ons inzetten voor de dieptereiniging van jouw keuken in de horeca, voor gevelreiniging van een van jouw panden, kantoorschoonmaak, glasbewassing en meer. Wij voeren deze schoonmaakwerkzaamheden uit voor vrijwel alle branches én in uiteenlopende delen van Nederland. Mocht jouw stad hierboven niet genoemd worden, dan kan je altijd contact met ons opnemen. We bespreken graag de mogelijkheden met je.

Zakelijke offerte aanvragen

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.

 • Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.