Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Schoonmaakbedrijf Leiden

Ben je op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Leiden? Dan ben je bij Balans Schoonmaak aan het juiste adres!

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayon Manager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Over Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V

Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V is een groot, professioneel schoonmaakbedrijf. Het hoofdkantoor van Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V is gevestigd in Alkmaar en we hebben ruim 400 gepassioneerde medewerkers in dienst. Onze klantenkring is breed verspreid over de gehele randstad; in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Als schoonmaakbedrijf in regio Leiden zijn we dus ook actief.

Elke dag worden ruim 600 panden door onze gepassioneerde schoonmakers gereinigd. De objecten die wij beheren variëren van kantoren, bedrijfs- en winkelpanden tot scholen, cleanrooms, laboratoria, zorginstellingen en appartementencomplexen gevestigd in Leiden. Wij zijn het schoonmaakbedrijf in Leiden voor iedere branche en hebben gespecialiseerde schoonmaakkrachten in dienst. Zo ontzorgen we je volledig op het gebied van schoonmaak. Want schoonmaken is een vak apart. En laat dat nu juist onze passie zijn.

Zakelijke offerte aanvragen

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.

 • Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze schoonmaakdiensten in Leiden

Heb je een bedrijf of pand in beheer in Leiden of in Zoetermeer, Reeuwijk, Bodegraven, Wassenaar, Katwijk aan Zee of ergens anders in omgeving Leiden? En ben je op zoek naar een enthousiaste, professionele schoonmaakpartner die jou volledig kan ontzorgen? Dan ben je bij Balans aan het juiste adres. Wij kunnen als schoonmaakbedrijf in Leiden onder andere de volgende schoonmaakdiensten voor jou uitvoeren:

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Flexibel inzetbaar in en nabij de Randstad
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Resultaatgericht en optimale beleving

Samenwerkingspartners van Balans Schoonmaak – Wij zijn trots!

Organisaties voor wie wij de schoonmaakwerkzaamheden verzorgen zijn meer dan alleen onze klant. Samen met onze opdrachtgevers streven we naar om een zo optimaal mogelijke samenwerking. Vanuit onze expertise denken we graag mee over het schoonmaakproces en optimaliseren we waar mogelijk. We praten vaak dus niet over klanten, maar over samenwerkingspartners. Bekijk hier nog meer samenwerkingspartners van ons.

Wat zeggen anderen over ons?

Misschien geloof je ons niet?

Beoordelingen Balans Schoonmaak
Wij scoren een 9.9
 • Nando van Gorkum logo
  Nando van Gorkum TeekensKarstens
  10

  Met Balans Schoonmaak kunnen wij vertrouwen op vakkundige schoonmaak van ons hele pand. Iedere dag werken zij met een vaste ploeg medewerkers, wat zorgt voor vertrouwde gezichten op de werkvloer en vriendelijk contact. Ook heb ik een erg goede relatie met onze accountmanager die, door de korte lijntjes die wij hebben, altijd alles snel weet te regelen.

 • Gaastra logo
  Gaastra Erik Teunissen
  10

  Wij hebben het getroffen met Balans dienstverlening BV als partij voor de schoonmaakwerkzaamheden van ons kantoor. De contacten over de offerte en het contract verliepen soepel en deskundig. De schoonmaakwerkzaamheden worden consciëntieus uitgevoerd en de schoonmaakster is erg prettig in de omgang. Als er iets is de rayonleiding altijd aanspreekbaar en reageren direct, adequaat en deskundig.

 • Nieuwe Koffie logo
  Nieuwe Koffie Mark Jetten
  10

  Een reclamebureau maakt een hoop rommel, viezigheid en kliederboel. Met alternatieve lunches, barista-wedstrijden en kantoorraces is dat ook niet zo gek. Gelukkig zijn de schoonmakers van Balans dienstverlening elke keer weer de onzichtbare kracht die ons kantoor weer klaar maken voor een nieuwe dag.

 • LMH Engineering logo
  LMH Engineering Nathalie Schuitemaker
  10

  Balans dienstverlening maakt dagelijks verschillende kantoren van ons schoon en wij zijn zeer te spreken over hun dienstverlening!

Kantoor schoonmaken
balans-schoonmaak-medische-zorginstelling-schoonmaak

Waarom een schoonmaakbedrijf in Leiden?

Een schoonmaakbedrijf in Leiden helpt je bij al jouw klussen. Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor grootschalige schoonmaakklussen? Wil je dat er wordt schoongemaakt als het jou uitkomt? Dat de schoonmakers RAS-gecertificeerd zijn en jarenlange ervaring hebben? Dan ben je bij Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V in de omgeving Leiden aan het juiste adres.

Onze vakbekwame medewerkers, zo’n 400 in totaal, zijn goed opgeleid en nemen hun werk serieus. Op dagelijkse basis zijn wij verantwoordelijk voor de schoonmaak en het onderhoud van 600 panden, waaronder kantoren, cleanrooms, zorginstellingen, scholen en appartementencomplexen. Om deze leidende positie te behouden, blijven we onze medewerkers voortdurend bijscholen.

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak als schoonmaakbedrijf in Leiden?

Bij Balans hebben we ruim 35 jaar ervaring in het schoonmaakvak. Daarnaast zijn onze professionele schoonmakers RAS-gecertificeerd. Mede dankzij onze ervaring en de certificering van onze medewerkers weet je zeker dat de schoonmaakwerkzaamheden altijd op een professionele, betrouwbare manier worden uitgevoerd en jouw medewerkers aan de slag kunnen gaan in een schone werkomgeving. Of het nu gaat om reguliere schoonmaak of specialistische reiniging; bij Balans weet je zeker dat jouw ruimte weer spic en span is als wij met een grote schoonmaak zijn langsgekomen. Op zoek naar een schoonmaakbedrijf Leiden? Zoek niet verder!

Neem contact op met hét schoonmaakbedrijf in Leiden

Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V neemt de schoonmaaktaken in de omgeving Leiden graag voor jou uit handen. Wij komen langs wanneer je dat wenst en sturen altijd een gecertificeerde medewerker. Hierdoor weet je zeker dat de klus grondig en goed gedaan wordt. Heb je interesse in een schoonmaakbedrijf in regio Leiden, Den Haag of Rotterdam? Dan kan je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen via onze website, of mailen naar info@balansschoonmaak.nl.

Indien je meteen een aantal specifieke wensen en eisen wilt bespreken, dan kan je uiteraard ook bellen met een adviseur van ons schoonmaakbedrijf in Leiden: 072 – 303 02 10.

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met Shane
Shane

Kan je een schoonmaakbedrijf in Leiden inschakelen voor incidentele schoonmaak?

Bij Balans Schoonmaak is het mogelijk. Met veel grote organisaties hebben we een contract lopen. Dat wil zeggen dat we dagelijks, wekelijks of maandelijks langskomen om de schoonmaak voor onze rekening te houden, zoals bijvoorbeeld facilitair onderhoud. Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V in de omgeving Leiden is echter ook inzetbaar voor incidentele klussen. Bijvoorbeeld als je eens per jaar glazenwassers nodig hebt om de uitstraling van jouw pand te verzorgen.

Ook voor gevelreiniging kan je een beroep doen op onze experts. We doen dan altijd eerst een proefreiniging, zodat we zeker weten welke methode het beste werkt. Want graffiti vergt bijvoorbeeld een andere aanpak dan aanslag door natuurlijke elementen. Omdat bijvoorbeeld graffiti (als het goed is) maar een keer hoeft te worden verwijderd, kan je ons ook eenmalig inschakelen. Je zit dus nergens aan vast.

Kan Balans Schoonmaak worden ingezet als schoonmaakbedrijf in Leiden voor huismeesterdiensten?

Het is mogelijk om Balans Schoonmaak in te zetten voor huismeesterdiensten. Wil je er zeker van zijn dat jouw gebouw te allen tijde in goede handen is? Dat de schoonmaak en het onderhoud altijd goed geregeld is? Dan kan je bij ons schoonmaakbedrijf in Leiden terecht voor een huismeester om op te bouwen. De huismeester neemt jou het werk uit handen en zorgt ervoor dat allerhande klusjes meteen worden opgepakt. Bovendien komt de aanwezigheid van een huismeester de veiligheid van het gebouw ten goede.

Onze gediplomeerde huismeesters zijn daarnaast hét aanspreekpunt voor anderen binnen de organisatie of het complex. Is er sprake van een storing? Dan lost hij of zij het probleem in no-time op. Uiteraard houden we op de achtergrond altijd de vinger aan de pols. Onze rayonleiders checken periodiek de uitgevoerde werkzaamheden en bespreken met jou wat beter of anders kan. Heb je klachten? Dan ondernemen we binnen 24 uur actie.