• Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%

Schoonmaken sanitair of dieptereiniging sanitair

Ons bedrijf is groot geworden met Dieptereiniging van sanitair. Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers.

 • Professioneel schoonmaakbedrijf Ruim 400 gepassioneerde schoonmakers in dienst
 • Meer dan 400 gespecialiseerde schoonmakers in dienst Schoon uit handen
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

1 Bedrijfsgegevens
2 Dienstinformatie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!

Schoonmaken sanitair

Schoonmaakbedrijf Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. heeft tientallen jaren ervaring in de reiniging van sanitaire voorzieningen. Wij werken o.a. in de volgende steden: Rotterdam, Haarlem en Leiden. Vooral in gebouwen waar veel bezoekers komen is een fris toilet enorm belangrijk. Samen met u bepalen we de gebruiksintensiteit en een periodiek werkprogramma. Want, u wilt dat uw sanitaire ruimtes hygiënisch schoon zijn én blijven. Nood aan periodiek schoonmaken sanitair? Dan helpt Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. u graag!

Ook vullen we de sanitaire artikelen aan. Zo zijn de zeepdispensers altijd gevuld, werken de toiletverfrissers en is er voldoende toilet- en handpapier. We maken de kraan, wc-bril en de vloer grondig schoon. Behalve dagelijks onderhoud van de sanitaire ruimte kunnen wij u ook helpen met dieptereiniging van sanitair.

Dieptereiniging sanitair versus normaal schoonmaken sanitair

Soms is gewoon schoonmaken niet voldoende en is er dieptereiniging nodig. Ook bij deze specialistische reiniging helpen wij u graag.

Wist u dat moeilijk bereikbare plaatsen, bijvoorbeeld onder randen en richels, broeihaarden van bacteriën kunnen zijn? Bij dieptereiniging sanitair behandelen wij deze plekken en verwijderen wij organische en anorganische vervuiling. Als u soms last heeft van onder andere verstoppingen en stankoverlast, dan kan een sanitaire dieptereiniging helpen. Zo voeren wij ook technisch onderhoud uit, waarbij onderdelen van sanitaire installaties in-en uitwendig gereinigd, gedesinfecteerd en ontkalkt worden.

Geïnteresseerd in Schoonmaak van uw sanitair?

Heeft u een schoonmaakbedrijf nodig voor uw kantoor? Of zoekt u een schoonmaakbedrijf voor een medische praktijk? Het is geen enkel probleem bij Balans Schoonmaakdiensten. Wij nemen het schoonmaakonderhoud graag voor u uit handen.

Wij werken onder andere voor

Organisaties voor wie wij de schoonmaakwerkzaamheden verzorgen zijn meer dan alleen onze klant. Samen met onze opdrachtgevers streven we er naar om een zo optimaal mogelijke samenwerking te creëren. Vanuit onze expertise denken we graag mee over het schoonmaakproces en optimaliseren we waar mogelijk. We praten vaak dus niet over klanten, maar over samenwerkingspartners. Bekijk hier nog meer samenwerkingspartners van ons.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing bij u past.
1 Bedrijfsgegevens
2 Dienstinformatie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!

Waar voeren wij schoonmaakonderhoud uit?

U kunt op ons rekenen in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht voor schoonmaakonderhoud en andere schoonmaakdiensten. Zo zijn wij onder andere werkzaam op de volgende locaties:

 • Amsterdam
 • Almere
 • Den Haag
 • Rotterdam
 • Utrecht
 • Altijd een fris toilet

  De garantie van een schoon en fris toilet is enorm belangrijk voor medewerkers én bezoekers. De toiletten, wastafels en vloeren moeten niet alleen blinkend schoon zijn, ook moet het lekker ruiken in de toiletten en er moeten voldoende sanitaire artikelen aanwezig zijn. Kortom, u wilt geen omkijken hebben naar de schoonmaak van uw sanitaire ruimtes. U wilt erop kunnen vertrouwen dat het schoon is!

  Voordelen dieptereiniging sanitair

  Dieptereiniging sanitair zorgt voor een gezondere werkomgeving en dit heeft direct invloed op het ziekteverzuim! Uiteraard geeft een frisse, gezonde werkplek ook een fijner gevoel. Ook voor de levensduur van uw sanitair is dieptereiniging sanitair heel belangrijk, zo krijgt u minder defecten.