Bedrijven schoonmaken

Balans Schoonmaak is groot geworden in het schoonmaken van bedrijven. Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf voor bedrijven met ruim 400 enthousiaste medewerkers in dienst. Wij staan ook graag klaar voor de schoonmaak van uw bedrijf!

 • Beste prijs/kwaliteit garantie
 • Professioneel schoonmaakbedrijf
 • Vast aanspreekpunt
 • Ziekteverzuim lager dan 5%

Professionele schoonmaak voor bedrijven

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en professioneel schoonmaak bedrijf dat u kan helpen met het schoonhouden van uw ruimte of omgeving? Er zijn tegenwoordig veel schoonmaak bedrijven met allerlei verschillende manieren van schoonmaken, maar wij blinken uit in service. Dit komt doordat we over een zeer brede ervaring beschikken. Bij Balans Schoonmaak nemen wij het schoonmaken van uw bedrijf graag voor u uit handen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in schoonmaken, want wij weten als geen ander dat een schone locatie een visitekaartje is voor uw klanten. Ook kunnen wij als schoonmaak bedrijf een diversiteit aan diensten aanbieden. Denk dan aan vloerreiniging of huismeesterdiensten.

Hoe wij ons onderscheiden van andere schoonmaakbedrijven

Wij houden – net zoals u – van goede en heldere afspraken en communicatie tussen onze klanten en medewerkers. Daarom houden wij nauw contact met al onze schoonmakers en zorgen wij dat problemen direct worden opgelost. En dit allemaal voor een scherpe en vaste prijs! U wilt natuurlijk uw medewerkers in een prettige en schone werkomgeving laten werken, want dit leidt tot tevredenheid, hogere productiviteit, en uiteindelijk zelfs tot een lager ziekteverzuim. Het schoonhouden van uw bedrijf is daarom erg belangrijk! Ons team van experts weet dat als geen ander. Wij draaien onze hand niet om voor zeer uitgebreide of complexe opdrachten, en vinden niets teveel gevraagd. Heeft u interesse in onze diensten? Neem gerust even contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Flexibel inzetbaar in en nabij de Randstad
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Resultaatgericht en optimale beleving

Waarom voor ons schoonmaak bedrijf kiezen?

Naast het schoonmaken van kantoorpanden zijn wij ook gespecialiseerd in het schoonmaken van bedrijven zoals hotels, kinderdagverblijven, medische zorg en sportcentra. Wij zijn onder andere actief in de volgende steden:: Alkmaar, Den Haag, Amsterdam, Haarlem en Utrecht. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden op het gebied van schoonmaakdiensten? Vraag een offerte aan via onze website. Het team van Balans Schoonmaak adviseert u graag over de schoonmaak van uw bedrijf. Uiteraard kunt u bij overige vragen altijd contact met ons opnemen!

Samenwerkingspartners van Balans Schoonmaak!

De bedrijven waarvoor wij schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren, zijn meer dan alleen onze klant. Wij denken vanuit onze expertise namelijk graag mee met onze opdrachtgevers en streven altijd naar een optimale samenwerking. Zo doen we er alles aan om de schoonmaakprocessen te optimaliseren waar mogelijk. We spreken daarom niet van klanten, maar van samenwerkingspartners. Bekijk hier nog meer samenwerkingspartners van ons.

Wat zeggen anderen over ons?

Misschien geloof je ons niet?

Beoordelingen Balans Schoonmaak
Wij scoren een 9.9
 • Gaastra Erik Teunissen
  10
  Wij hebben het getroffen met Balans dienstverlening BV als partij voor de schoonmaakwerkzaamheden van ons kantoor. De contacten over de offerte en het contract verliepen soepel en deskundig . De schoonmaakwerkzaamheden worden consciëntieus uitgevoerd en de schoonmaakster is erg prettig in de omgang. Als er iets is de rayonleiding altijd aanspreekbaar en reageren direct, adequaat en deskundig.
 • Nieuwe Koffie Mark Jetten
  10
  Een reclamebureau maakt een hoop rommel, viezigheid en kliederboel. Met alternatieve lunches, barista-wedstrijden en kantoorraces is dat ook niet zo gek. Gelukkig zijn de schoonmakers van Balans dienstverlening elke keer weer de onzichtbare kracht die ons kantoor weer klaar maken voor een nieuwe dag.
 • LMH Engineering Nathalie Schuitemaker
  10
  Balans dienstverlening maakt dagelijks verschillende kantoren van ons schoon en wij zijn zeer te spreken over hun dienstverlening!

Bedrijven schoonmaken: bijzonder belangrijk

Het is erg belangrijk dat bedrijven worden schoongemaakt. Een schoongemaakt en fris bedrijfspand is niet alleen belangrijk voor het moraal en de productiviteit van de medewerkers, maar het zorgt er ook voor dat uw medewerkers beter presteren en klanten zich gewenst voelen. Een schoon bedrijf is namelijk het visitekaartje voor gasten, leveranciers en mogelijke medewerkers. Balans Schoonmaak is gespecialiseerd in het schoonmaken van bedrijven. Ons goed opgeleide personeel is inzetbaar voor de schoonmaak van ieder soort bedrijf. In welke branche een bedrijf nu actief is, onze specialisten zorgen voor een schone omgeving. Iedere keer weer. Wij zorgen ervoor dat uw werknemers kunnen werken in een schone werkomgeving. Laat de schoonmaak van uw bedrijf maar aan ons over!

Bedrijven schoonmaken voor bezoekers

Niet alleen voor uzelf en uw werknemers is het fijn dat het bedrijf te allen tijde schoon is, ook voor bezoekers is dit een fijn visitekaartje. Denk hierbij bijvoorbeeld aan klanten, opdrachtgevers of leveranciers. Als deze in een schoon kantoor of bedrijfspand aankomen, zullen ze een positieve indruk van uw bedrijf krijgen. Dit heeft een goede invloed op uw imago. Zorg er daarom voor dat uw bedrijf, inclusief uw sanitair, schoon en fris is. Daarmee geeft u een nette indruk op zowel medewerkers als bezoekers! Voor de schoonmaak van bedrijven, bent u bij Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten aan het juiste adres.

Wij maken onder andere schoon in de volgende steden: Alkmaar, Den Haag, Amsterdam, Haarlem, Utrecht.

Een schoon bedrijf: goed voor de medewerkerstevredenheid

Een schone werkomgeving zorgt ervoor dat uw medewerkers tevreden zijn. In een vieze, slordige werkomgeving wordt de kans op ziekteverzuim verhoogd. Daarnaast zal het effect hebben op de arbeidsproductiviteit en zal het resulteren in negatieve mond-tot-mond reclame. Dit wilt u natuurlijk voorkomen! Wij zijn gespecialiseerd in de schoonmaak van bedrijven. Zo kunt u iedere dag genieten van een fijne, frisse werkplek.

Bedrijven schoonmaken in verschillende branches

In wat voor branche uw bedrijf ook gevestigd is, Balans Schoonmaak is gespecialiseerd in de schoonmaak van bedrijven in iedere branche. Zo maken wij kantoorpanden schoon, maar zijn wij ook gespecialiseerd in het schoonmaken van winkels, kinderdagverblijven, bedrijven in de medische zorg en sportcentra. Onze werknemers hebben ieder hun eigen specialisme en zijn daarom erg ruim inzetbaar. Zij gaan graag aan de slag met het schoonmaken van uw bedrijf!

Geïnteresseerd in bedrijfspand schoonmaak?

Heeft u een schoonmaakbedrijf nodig voor de schoonmaak van uw bedrijf? Bij Balans Schoonmaakdiensten is het geen enkel probleem. Wij nemen het schoonmaakonderhoud van uw bedrijf graag voor u uit handen. Vraag een offerte aan voor meer informatie of bel ons. We vertellen u graag alles over het schoonmaken van uw bedrijf!

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met Shane
Shane

Wat kost het schoonmaken van een bedrijf?

Bij Balans Schoonmaak werken we niet met een vaste prijs. Wij weten vanuit onze expertise en jarenlange ervaring namelijk dat ieder bedrijf en dus ook iedere schoonmaakklus anders is. We maken daarom graag een offerte op maat voor u, zodat u precies inzichtelijk heeft wat de kosten per type schoonmaakklus zijn die we voor uw bedrijf gaan uitvoeren. Wilt u weten wat de kosten zijn voor het schoonmaken van uw bedrijf? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

In welke branche maakt Balans Schoonmaak bedrijven schoon?

Bij Balans Schoonmaak weten we dat iedere klus anders is en er voor iedere klus dus ook andere expertise is vereist. Daarom werken wij samen met gecertificeerde schoonmakers, die kennis hebben van een bepaald vakgebied. Waar de een uitblinkt in de gevelreiniging van kantoren, is de ander specialist in industriële reiniging. Bij Balans Schoonmaak kunt u er daarom altijd van uitgaan dat specialistische reiniging op een professionele en secure wijze wordt uitgevoerd.

Dankzij onze specialisten, zijn wij in iedere branche inzetbaar voor het schoonmaken van bedrijven. Van bedrijven in zorg en welzijn tot bedrijven in de horeca: wij staan graag klaar voor de schoonmaak van uw bedrijf!