Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Schoonmaak van bedrijven

Zorg voor productieve en tevreden werknemers door schone werkruimtes aan te bieden. Een schone werkruimte is een pré voor een veilig en gezond werkklimaat. Besteed het schoonmaken van jouw bedrijf uit aan ons professionele team. Wij maken dagelijks schoon, maar voeren ook periodiek schoonmaakwerk uit.

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayonmanager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

Schoonmaker van schoonmaakbedrijf in kantoor

Waarom een schoonmaakbedrijf inschakelen?

Klanten kiezen eerder voor een schoon en net bedrijf, dan voor een bedrijf dat zijn zaakjes niet op orde heeft. Daarnaast kan het personeel alleen maar taakgericht werken als het niet tijd hoeft te besteden aan huishoudelijke klusjes. Wij zijn expert in een bedrijf schoonmaken. Van kantoor tot kinderdagverblijf. Het laten schoonmaken van jouw bedrijf levert veel op.

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Voordelen van de schoonmaak van jouw bedrijf uitbesteden

 • Tijdbesparend: schoonmaken kost veel tijd. Tijd die je zelf liever aan andere dingen besteedt, zoals jouw eigen werk. Ook hoeven jouw medewerkers hun tijd niet meer te verdoen aan tijdrovende schoonmaakklusjes.
 • Minder zorgen: wanneer je het schoonmaakwerk uitbesteedt aan een schoonmaakbedrijf, heb je er geen omkijken meer naar. Ons schoonmaakbedrijf houdt zich aan alle hygiëne -eisen en houdt rekening met specifieke wensen.
 • Hygiënische omgeving: wij weten precies wat de beste manier is om schoon te maken. Onze schoonmakers zorgen ervoor dat alles tot in de kleinste details is gepoetst. Bacteriën en virussen hebben geen schijn van kans.
Schoonmaker in sportcentra
Schoonmaker in Almere

Bedrijven schoonmaken voor bezoekers

Niet alleen voor jezelf en jouw werknemers is het fijn dat het bedrijf te allen tijde schoon is, ook voor bezoekers is dit een goed visitekaartje. Denk hierbij bijvoorbeeld aan klanten, opdrachtgevers of leveranciers. Als deze in een schoon kantoor of bedrijfspand aankomen, zullen ze een positieve indruk van jouw bedrijf krijgen. Dit heeft een goede invloed op het imago. Zorg er daarom voor dat jouw bedrijf, inclusief het sanitair, schoon en fris is. Daarmee geef je een nette indruk op zowel medewerkers als bezoekers! Voor de schoonmaak van bedrijven, ben je bij Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten aan het juiste adres.

Maatwerk voor bedrijven schoonmaak

Maak jouw wensen en behoeften kenbaar, wij passen ons hier op aan. Ons team is flexibel en houdt geheel rekening met jouw wensen en de hygiëneprotocollen. Geen bedrijf is hetzelfde en ieder bedrijf heeft zijn wensen en specifieke behoeften. Zo vraagt industriële reiniging om een heel andere aanpak dan de schoonmaak op kantoor. Met ruim 400 facilitaire experts in dienst, verdelen we alle specialisaties onder de juiste mensen. Tijdens de gehele samenwerking houden wij nauw contact met jou als klant. Zo bieden we passend maatwerk die perfect aansluit bij jouw wensen.

Schoonmaakbranches Balans Schoonmaak

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Flexibel inzetbaar in en nabij de Randstad
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Resultaatgericht en optimale beleving
Schoonmaken (afstoffen) in een kinderdagverblijf

Bedrijven schoonmaken in verschillende branches

In wat voor branche jouw bedrijf ook gevestigd is, Balans Schoonmaak is gespecialiseerd in de schoonmaak in iedere branche. Zo zijn wij inzetbaar voor jouw kantoorschoonmaak maar zijn wij ook gespecialiseerd in het schoonmaken van winkelskinderdagverblijven, bedrijven in de medische zorg en sportcentra. Onze werknemers hebben ieder hun eigen specialisme en zijn daarom erg ruim inzetbaar. Zij gaan graag aan de slag met het schoonmaken van jouw bedrijf!

Ontdek de mogelijkheden voor een van onze schoonmaakdiensten. Onze diensten bestaan uit maatwerk en we passen de werkzaamheden aan op jouw wensen en behoeften. Vraag online een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een voorstel.

 • ISO 9001 certificering
 • ISO 14001 certificering
 • CO2-prestatieladder
 • VCCN

Uitgelichte cases

Enkele cases waar wij trots op zijn.

Dit doen wij voor o.a.

Veelgestelde vragen aan ons schoonmaakbedrijf:

We snappen best als je nog vragen hebt, Achint Atwal geeft antwoord:

 • Ja, wij werken altijd met vaste medewerkers die passen bij onze opdrachtgevers. Daarnaast werken we met vaste vervangers voor het geval onze vaste medewerker ziek of met vakantie is.

 • Wij werken al onze medewerkers in op de locatie van onze opdrachtgevers. Zo kunnen we direct de bijzonderheden van de locatie doornemen.

 • Balans neemt de zorg voor schoonmaak uit handen tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding. Aan de hand van de opdracht voor jouw bedrijf en de frequentie daarvan stemmen wij de beste prijs met je af.

 • Wij hanteren contracten per jaar. Dankzij jaarcontracten kunnen wij een optimale samenwerking verwezenlijken en hoef je minimaal een jaar lang niet om te kijken naar schoonmaakwerkzaamheden.

 • Wij zorgen altijd voor juiste middelen en materialen. In sommige gevallen zoals de schoonmaak van cleanrooms zorgen onze opdrachtgevers voor de juiste middelen en materialen.

 • Samen met jou stemmen we de juiste tijd af waarop het schoonmaakwerk het beste uitgevoerd kan worden.